Web Analytics Made Easy - Statcounter

جزیره توریستی- تفریحی "بالی" در اندونزی در حال تصویب قانونی است که به ممنوعیت "روابط جنسی خارج از چارچوب ازدواج" برای گردشگران در این منطقه می‌انجامند و مختلفان را با حکم زندان مواجه می‌سازد.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه  انگلیسی "میرر"، قانون‌گذاران اندونزی که بالی را اداره می‌کنند، قصد دارند مجموعه‌ای جدید از قوانین اخلاق‌گرا را در این کشور اجرایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در پی انتشار این خبر در روز گذشته، دولت استرالیا به شهروندانش که قصد سفر به بالی را داشتند، هشدار داد که قوانین این منطقه در حال تغییر است و احتمالا در هفته آینده به تصویب می‌رسد.

بالی جزیره گردشگری محبوب بسیاری از استرالیایی‌هاست و مردم بریتانیا نیز علاقه زیادی به این نقطه از جهان دارند.

در قانون جدید اندونزی روابط جنسی خارج از چارچوب ازدواج یا رابطه جنسی افراد همجنسگرا و سقط جنین ممنوع شده و دسترسی به امکانات پیشگیری از بارداری سخت و محدود می‌شود.

با این وجود قانون جدید، سر و صدای زیادی در جامعه بین‌المللی به راه انداخته است.

 "میرر" در آستانه تصویب قانون جدید بالی  نوشت: "جوکو ویدودو"  رئیس جمهور اندونزی به دلیل نگرانی از آسیب‌های احتمالی این قانون به مردم و صنعت گردشگری بالی از پارلمان این کشور خواست تا تغییرات را به تاخیر بیندازند.

بی‌بی‌سی در گزارشی به نقل از "ویدودو" نوشت: قانون جدید به ملاحظات بیشتری نیاز دارد و باید رای‌گیری هفته آینده، در مورد این قانون را به تاخیر انداخت.

"جوکو ویدودو" رئیس جمهور اندونزی خواهان تاخیر و ملاحظه بیشتر در قانون جدید این کشور شد/ بی‌بی‌سی

بالی یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری منطقه به شمار می‌آید و هر ساله میلیون‌ها گردشگر از آن دیدن می‌کنند.

انتقادات زیادی در مورد تغییرات برنامه‌ریزی‌شده وجود داشته و بیش از 500 هزار نفر با امضای دادخواستی خواهان دخالت رئیس‌جمهور اندونزی در این باره شده‌اند.

کمیسیون نمایندگان مجلس -که بر امور حقوقی اندونزی نظارت دارد- در این هفته با پیش‌نویس نهایی این "طرح" موافقت کرد.

قوانین پیشنهادی چه هستند؟

براساس پیش‌نویس این طرح، روابط جنسی غیرقانونی به دوره محکومیت یک ساله در زندان منجر خواهد شد. اتهامات قضایی پس از شکایت همسر، فرزند و والدین قابل پیگیری است.

زندگی مشترک بدون ازدواج نیز می‌تواند با دوره محکومیت یک ساله مواجه گردد.

بالی یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری منطقه به شمار می‌آید و هر ساله میلیون‌ها گردشگر از آن دیدن می‌کنند/روزنامه  میرر

براساس تغییرات جدید، توهین به رئیس جمهور، معاونان وی، مذهب، نهادهای دولتی و نمادهایی مانند پرچم و سرود ملی جرم محسوب شده و قابلیت پیگرد قانونی دارد.

سقط جنین نیز بدون شرایط اضطرار، نظر پزشک یا تجاوز جرم محسوب شده و به -حداکثر- حبس 4 ساله  منجر خواهد شد.

به گزارش بی‌بی‌سی، در صورت تصویب چنین قانونی حدود 2 سال زمان لازم است تا مردم و مقامات اجرایی با آن آشنا شوند.

با این وجود انتقاداتی به این طرح وارد است.

دیده‌بان حقوق بشر این قوانین را مخالف حقوق زنان، اقلیت‌های مذهبی و "نقض آزادی بیان" اعلام کرده است.

آنها همچنین در باره "سقط جنین" اعلام کردند: قوانین بین‌المللی در مورد سقط جنین انتخاب را به زنان واگذار می‌کند.

هشداری برای گردشگران

سیاستمداران اندونزی در این باره اعلام کردند: که این قوانین استقلال و دینداری این کشور را نشان می‌دهد و قرار است جایگزین قوانین دوره  استعماری هلند شود.

"نصیر جمیل" یکی از نمایندگان حزب "عدالت کامیاب" در این باره به "رویترز" گفت: دولت باید شهروندان را در برابر احکامی که خلاف احکام برتر خداوند است، حفظ کند.

 وی افزود: رهبران تمامی مذاهب اندونزی در مورد این تغییرات نظر داده‌اند زیرا بنیان‌ کشور اندونزی براساس اعتقاد به خدا نهاده شده است.

دولت استرالیا نیز نیز سایت خود را با توصیه‌های ویژه برای گردشگران آتی "بالی" به روز کرد و از احتمال متهم شدن آنها در صورت تخلف خبر داد.

وزارت خارجه اندونزی نیز پیش از درخواست "ویدودو" در وبسایت خود نوشت: بسیاری از قوانین در حال تغییر هستند و این قانون برای ساکنین و گردشگران اجرایی خواهد شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اندونزی قانون جدید جرم روابط جنسی نامشروع سقط جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۲۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات کشف پرونده‌های قاچاق دختران و فساد جنسی

سردار سعید منتظرالمهدی با تشریح گوشه‌ای از دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای تاکید کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات و مأموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقای امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه سرویسِ اسکورت و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آن ها به خارج از کشور می‌ کردند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته وی در فاز نخست این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آن ها در دست اقدام و پیگیری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به «پروژه کینگ» که شبکه ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشورهای ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آن ها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی دادند.

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود، گفت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِربِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و … تبلیغ می‌ کرد گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و… می کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی "رافائل" که با هدف تغییر ذایقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکوهای تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به پایان نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشورهای آمریکای جنوبی و ساکنِ کشورهای همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باندهای فساد، فحشاء و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده «لِوِل آپ دنس» که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشورهای همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشاء و … می‌نمودند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • همسر سرمربی سپاهان کیست؟ این دختر ایرانی دل و دین ژوزه مورایس را برد!
  • پوتین به چین سفر می‌کند
  • «پوتین» ماه می به چین سفر می کند
  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد
  • سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟
  • تاخیر در واریز وجه قابل پرداخت کالابرگ فروشندگان را به دردسر انداخت
  • بایدن قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری برای ارسال سلاح به اوکراین و اسرائیل را امضا کرد
  • جزئیات کشف پرونده‌های قاچاق دختران و فساد جنسی
  • آمریکا ممنوعیت تیک تاک را در سنا تصویب کرد
  • تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته