Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@20:45:53 GMT

غذاهایی که نباید صبح‌ها بخورید

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۳۶۴۸

غذاهایی که نباید صبح‌ها بخورید

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از جام جم، موارد زیر را در این زمینه در نظر داشته باشید:

مواد غذایی حاوی قند:  مصرف موادی مثل شکلات هنگام صبح باعث افزایش سطح انسولین بدن می‌شود. افزایش انسولین به نوبه خود فشار کاری روی لوزالمعده را که تازه از خواب بیدار شده است افزایش می‌دهد. این شرایط می‌تواند به دیابت منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماست و دیگر فرآورده‌های حاصل از تخمیر شیر: اگر با معده خالی ماست مصرف کنید، اسید هیدروکلریک تشکیل شده در معده، باکتری اسید لاکتیک را که از باکتری‌های خوب معده است ازبین می‌برد. بنابراین مصرف ماست با معده خالی بیشتر از آن‌که مفید باشد مضر است.

گلابی: فیبرهای خامی موجود در گلابی می‌توانند به لایه مخاطی نازک معده خالی آسیب برسانند.

گوجه فرنگی: اسید تانیک فراوان موجود درگوجه فرنگی میزان اسیدیته معده را افزایش می‌دهد. این شرایط می‌تواند بروز زخم معده را به دنبال داشته باشد.

خیار و دیگر سبزیجات سبز: سبزیجات خام، منابع غنی از آمینو اسیدها هستند، اما اگر با معده خالی مصرف شوند، می‌توانند باعث ایجاد سوزش معده، نفخ و دردهای شکمی شوند.

موز: مصرف موز با معده خالی باعث افزایش شدید منیزیم خون می‌شود. افزایش منیزیم خون می‌تواند به قلب آسیب برساند.

فلفل: مواد غذایی تند باعث آسیب و تحریک مخاط معده شده و تولید اسید را در معده افزایش می‌دهند. این شرایط بروز اختلالات معمول در سیستم گوارش را به دنبال خواهد داشت.

نوشیدنی‌های کربناتی: مصرف نوشیدنی‌های کربناتی هنگام صبح به غشای مخاطی معده آسیب می‌رساند و میزان خونرسانی به معده را کاهش می‌دهد. درنتیجه هضم غذا به کندی صورت می‌گیرد.

مرکبات:  مرکبات سرشار از اسیدهای میوه هستند و مصرف آنها با معده خالی، سوزش معده، افزایش خطر ورم معده و حتی زخم معده را به دنبال دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گوجه فرنگی مواد غذایی نوشیدنی فیبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۳۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مواد شیمیایی موجود در دود سیگار به پوشش رگ‌های خونی آسیب وارد می‌کند و خطر ابتلا به تصلب شرایین را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سیگار کشیدن نه تنها برای ریه‌ها مضر است، بلکه سلامت قلب را نیز به خطر می‌اندازد؛ انجمن قلب آمریکا اعلام کرده است که سیگار عامل اصلی بیماری‌های قلبی عروقی از جمله حملات قلبی و سکته است، سازمان جهانی بهداشت نیز عنوان کرده است که سالانه بیش از هشت میلیون نفر به دلیل مصرف دخانیات جان خود را از دست می‌دهند، در ادامه به بررسی تأثیرات منفی سیگار کشیدن بر سلامت قلب می‌پردازیم:

افزایش خطر بیماری قلبی

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که احتمال ابتلاء به بیماری قلبی در میان افراد سیگاری دو تا چهار برابر بیشتر از افراد غیرسیگاری است، زیرا سیگار کشیدن باعث تجمع پلاک‌ها در شریان‌ها، تنگ شدن آن‌ها و محدود شدن جریان خون به قلب می‌‏شود.

افزایش فشار خون

یکی از اثرات مضر سیگار کشیدن افزایش فشار خون است، مواد شیمیایی موجود در دود سیگار به دیواره رگ‌ها آسیب وارد می‌کند، آن‌ها را باریک‌تر می‌کند، این اتفاق باعث افزایش فشار خون می‏‌شود و فشار اضافی به قلب وارد می‌کند؛ متخصصان معتقدند که حتی قرار گرفتن در معرض دود سیگار نیز می‌تواند فشار خون را به میزان قابل‌توجهی افزایش دهد.

کاهش سطح اکسیژن خون

مونوکسید کربن موجود در دود سیگار به هموگلوبین خون متصل می‏‌شود و توانایی آن برای حمل اکسیژن را کاهش می‌دهد، بنابراین اکسیژن کمتری به بافت‌ها و اندام‌های بدن از جمله قلب می‌رسد، این اتفاق با گذشت زمان باعث بروز آسیب به عضله قلب و افزایش خطر حمله قلبی می‌شود؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد سطح اکسیژن خون افراد سیگاری در مقایسه با افراد غیرسیگاری بسیار کمتر است.

افزایش خطر لخته شدن خون

سیگار کشیدن خطر لخته شدن خون را افزایش می‌دهد، جریان خون به قلب را مسدود می‌کند و احتمال بروز حمله قلبی را بیشتر می‌کند؛ مواد شیمیایی موجود در دود سیگار می‌تواند باعث چسبندگی خون و لخته شدن خون شود؛ نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که افراد سیگاری بیشتر از دیگر افراد در معرض خطر ایجاد لخته خون در رگ‌های خونی هستند.

آسیب به رگ‌های خونی

مواد شیمیایی موجود در دود سیگار می‌تواند به پوشش رگ‌های خونی آسیب وارد کند و آن‌ها را مستعد ابتلاء به تصلب شرایین و دیگر بیماری‌های قلبی عروقی کند، نتایج مطالعات منتشر شده نشان می‌دهد که سیگار کشیدن یکی از دلایل اصلی بروز اختلال عملکرد اندوتلیال است.

کد خبر 750964

دیگر خبرها

  • افرادی که آلرژی بهاری دارند چه غذاهایی بخورند؟
  • محرک‌های درد نقرس را بشناسید
  • آسیب مغزی و فلج جوان انگلیسی در پی مصرف گاز خنده
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف