Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@03:13:21 GMT

آب و فاضلاب روستایی خوزستان وضعیت خوبی ندارد

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۷۰۱۲

آب و فاضلاب روستایی خوزستان وضعیت خوبی ندارد

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به وضعیت و مشکلات آب و فاضلاب روستایی گفت: آب و فاضلاب روستایی در خوزستان وضعیت خوبی ندارد و اگر حمایت استاندار نبود، از دو سه سال پیش باید این بخش تعطیل می‌شد.

به گزارش ایسنا - منطقه خوزستان، کیامرث حاجی‌زاده در جلسه کارگروه بهداشت و درمان استان که امروز (31 شهریورماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: استان خوزستان بحران‌های متعددی در خود جای داده و با توجه به شرایط کنونی، وظایف ما دوچندان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیش‌بینی وضعیت بارندگی در فصل پاییز تصریح کرد: طبق گزارش سازمان هواشناسی، در مهرماه بارندگی نرمال و در آبان‌ماه بیش از نرمال خواهد بود که در این وضعیت، رسالت ما در مقابله با بحران به ویژه سیلاب مضاعف می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با تاکید بر لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی گفت: درست است که با کمبود اعتبار مواجه هستیم اما اینکه در بعضی موارد حداقل کارها نیز انجام نشود، نشان‌دهنده سوءمدیریت و بی‌تدبیری است.

حاجی‌زاده ادامه داد: یکی از شاخصه‌های مهم نظام جمهوری اسلامی در منطقه، بحث شاخص‌های سلامت است و نباید بگذاریم خدشه‌ای به سلامت وارد شود.

وی بیان کرد: اولویت اول ما حفظ سلامت انسان‌ها است. در حال حاضر در پیک دوم بیماری‌ها قرار داریم و باید آمادگی لازم را داشته باشیم. همچنین بحث کلر باقی‌مانده در شبکه توزیع آب شهری و روستایی باید با دستگاه‌های متولی بررسی و مشکلات رفع شود.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: همچنین در بحث اربعین حسینی باید آمادگی لازم را داشته باشیم. اینکه در بحران سیل اپیدمی رخ نداد، نشان‌دهنده اقدامات خوب در زمینه بهداشت و درمان است که از این اقدمات تشکر می‌کنیم.انتظار می‌رود در ایام اربعین نیز چنین آمادگی وجود داشته باشد تا شاهد بروز مشکلات نباشیم.

حاجی‌زاده با اشاره به وضعیت و مشکلات آب و فاضلاب روستایی بیان کرد: آب و فاضلاب روستایی در خوزستان وضعیت خوبی ندارد و اگر حمایت استاندار نبود، از دو سه سال پیش باید این بخش تعطیل می‌شد.

وی با بیان اینکه همه مردم امکان تهیه آب بسته‌بندی یا خرید دستگاه تصفیه آب را ندارند، عنوان کرد: درست است که در برخی نقاط با کمبود آب و فرسودگی شبکه توزیع مواجه هستیم اما اینکه وضعیت مطلوبیت کلر شبکه توزیع آب شهری و روستایی کم باشد، پذیرفتنی نیست.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: اکنون در پیک دوم بیماری‌ها قرار داریم و در این بازه زمانی، باید مطلوبیت کلرسنجی 100 درصد یا حداقل 90 درصد باشد. در همین مورد در سال گذشته در روستای ابوالفارس رامهرمز و امسال در منطقه تلخاب و برخی روستاهای باغملک دچار مشکل شدیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۷۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان

بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور هوای شهر هندیجان در وضعیت قرمز و اهواز در وضعیت نارنجی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، وضعیت هوا امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ منتهی به ساعت ۱۰:۰۰ بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، در ایستگاه‌های شهر هندیجان ۱۵۳ میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت قرمز و آلوده برای عموم و شهر اهواز از جمله استانداری ۱۳۴، حفاری ۹۸، نیوساید ۱۱۳، پادادشهر ۱۱۳ میکروگرم بر متر مکعب در وضعیت آلوده برای گروه‌های حساس قرار گرفت و بر این اساس افراد باید از فعالیت‌های خارج از منزل خودداری کنند.

بر اساس طبقه‌بندی پنج‌گانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

به گزارش ایمنا، کارگروه آلودگی هوای استان مدارس تمام مقاطع در شهرهای اهواز، باوی، کارون و حمیدیه را در روز دوشنبه به صورت غیرحضوری اعلام کرد و دیروز نیز مدارس شیفت صبح شهرهای اهواز باوی کارون خرمشهر آبادان و شادگان تعطیل شد.

کد خبر 750690

دیگر خبرها

  • هشدار نارنجی وضعیت جوی در این استان‌ها برای روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • اعلام وضعیت قرمز در این دو شهر
  • دلیل خشم آلگری: در این وضعیت ریسک نکنید
  • وضعیت «ناسالم» هوا در هندیجان
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • حاجی‌پور: فوتبال ‌خوزستان‌ تاوان بی‌تدبیری را می‌دهد
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
  • معضل کانال‌های فاضلاب رو باز در مسجد سلیمان استان خوزستان