Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@21:38:52 GMT

بازار پتروشیمی نیازمند توجه است

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۸۵۴۶

بازار پتروشیمی نیازمند توجه است

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد محمدی، در آیین گشایش سیزدهمین نمایشگاه ایران‌پلاست با بیان اینکه ۵۷۰ شرکت داخلی و ۳۵ شرکت خارجی در نمایشگاه ایران پلاست حضور دارند و ۲۴ هئیت خارجی از این نمایشگاه بازدید می‌کنند، گفت: حضور شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به حمایت های وزیر نفت از این شرکت‌ها در نمایشگاه امسال شاخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: نشست وزیران نفت عضو اکو در روز چهارشنبه از رویدادهای مهم سیزدهمین نمایشگاه ایران پلاست است. 

به گفته معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، خوراک، سرمایه، فناوری و بازار از الزام‌های توسعه صنعت پتروشیمی است. توسعه متوازن زمانی رخ می‌دهد که ما همزمان با سرمایه به بازار هم توجه داشته باشیم. صنعت پتروشیمی ۳۳ میلیون تن از مجموعه پالایشگاه نفت، گاز و ان‌جی‌ال، خوراک دریافت می‌کند که معادل ۶۵۰ هزار بشکه نفت در روز است، این رقم در سال ۱۴۰۰ به روزانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه معادل نفت می‌رسد. 

محمدی با اشاره به اینکه نسبت خوراک گاز به مایع در صنعت پتروشیمی ۷۷ در مقابل ۲۳ درصد است که درسال ۱۴۰۴ این رقم به ۸۶ به ۱۴ درصد می‌رسد، گفت: صنعت پتروشیمی هشت نوع خوراک از وزارت نفت دریافت می‌کند که گاز طبیعی با سهم ۲۷ درصد بیشترین سهم را دارد و پس از آن میعانات گازی سهم ۲۳ درصدی دارد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار داشت: حجم سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی تا سال ۱۴۰۴ به ۹۳ میلیارد دلار است و ۱۶ گروه کاتالیست در کشور داخلی‌سازی شده است. این در حالی است که هم‌اکنون ۹۰ نوع محصول با ۳۰۰ نوع گرید در صنعت پتروشیمی تولید می‌شود که این رقم تا سال ۱۴۰۰ به ۱۰۵ نوع محصول می‌رسد.

وی تصریح کرد: در بخش پایین‌دستی صنعت پتروشیمی به ازای هر یک میلیون تن خوراک ۱۷۰ هزار نفر اشتغال مستقیم وجود دارد که این رقم چشمگیر است.

کد خبر 4725547

منبع: مهر

کلیدواژه: بهزاد محمدی وزارت نفت ایران پتروشیمی شرکت ملی صنایع پتروشیمی بانک مرکزی ایران شرکت نفت آرامکو عربستان قیمت دلار قیمت نفت بورس بازار سهام ایالات متحده آمریکا جنگ تجاری وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت پهباد تولید نفت نفت خام عربستان سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۸۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترك ایران و چین گفت: به طور کلی و در سال های گذشته بیش از ۳۳درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار كالای صادراتی ما چین است البته تركیب صادراتی ما به همه كشورها بر اساس امار گمرك بیش از ۸۰ درصد كالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ بغیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان كه تولیدی بوده است.

حریری تصریح کرد: ۹۱ درصد كالای صادراتی ما به چین از فراورده های نفتی است كه اصولا در تركیب صادرات مشكل داریم. در بازار های بین المللی كیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر كیفی رقیب ندارد كه بازار دست ایران است.

او با بیان اینكه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصتها و چالشهای صادرات به چین را بررسی كردیم گفت: حدود ۵سال پیش بر كالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشكالات صادرات به چین كارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مركبات، فرش و صنایع دستی،سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران بعنوان كالای غذایی صادرات انجام شد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده كه در سال های اخیر با پیدا كردن بازارهای متنوع در این كشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفته ایم.

رئیس اتاق مشترك ایران و چین لیست كالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان داشت: سال گذشته ماشین الات الیاف نانو و هایتك به چین صادر كردیم و درصدد پیداكردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه ها، كفش دست سوز و شیرینی و شكلات، در حوزه ظروف آشپرخانه پلیمری كه تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاك مردانه با برندهای معتبر متمركز شده ایم.

وی اظهار امیدواری كرد: همه كالاهای تولید كشور كه در فرایند تولید میزان ارز آن كمتر از ۲۵ درصد هزینه كالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده كنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • چری در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ با رویکرد «اکوسیستم متنوع»
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • مهدوی: به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود