Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه اردبیل در جمع اساتید دانشگاه های اردبیل با بیان اینکه گاهی یک تذکر اساتید بسیار بیشتر از پدر و مادر تاثیرگذار است، گفت: باید از این تاثیرگذاری برای احیای فرهنگ شایسته خود استفاده کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان‌ما، نشست اخلاق حرفه ای و الزامات محیط آموزشی بعد از ظهر امروز با سخنرانی آیت الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان اردبیل و با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی در سالن بصیرت این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه اردبیل در این نشست با بیان اینکه گاهی یک تذکر اساتید بسیار بیشتر از پدر و مادر تاثیرگذار است، گفت: باید از این تاثیرگذاری برای احیای فرهنگ شایسته خود استفاده کنیم.

وی افزود: اساتید باید از رسانه ها، تلویزیون و سایر عناصر تاثیرگذار برای احیای فرهنگ ملی و دینی ما استفاده کنند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل در ادامه سخنان خود گفت: خداوند متعال در قرآن کریم برای چند طایفه مقاماتی داده است که یکی از آنها معلمین و علما هستند.

وی با اشاره به اینکه برخی از ناهنجاری ها برای کشور ما مهلک است، تصریح کرد: ما به آینده بزرگی نگاه می کنیم و باید در زمینه فرهنگی بیش از پیش فعالیت کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل به نقش مدنیت در انقلاب فرهنگی اشاره کرد و گفت: در روزگار امروز مدنیت نقش بزرگی دارد بنابراین ما به انقلاب فرهنگی نیاز داریم.

وی افزود: ما با شرایط آرمانی فاصله زیادی داریم و باید بتوانیم احساسات جمعی را برای رسیدن به این آرمان ها احیا و به کار بگیریم.

 عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست گفت: محیط های دانشگاهی و علمی به جهت تاثیرگذاری در جامعه فرصت برای هر کشور محسوب می شود که باید از آن برای راهبری جامعه استفاده کند.

وی با بیان اینکه حوزه های دیگر هم از اثرگذاری دانشگاه تاثیر می پذیرند، ادامه داد: به خاطر همین تاثیرگذاری است که دشمنان نظام و انقلاب اسلامی در طول 4 دهه گذشته برای شیطنت در دانشگاه ها برنامه هایی را تدارک دیده بودند که به جهت پایبندی مردم به نظام و انقلاب اسلامی هیچکدام از برنامه های خود را برای ضربه به انقلاب اسلامی نتوانستند پیاده کنند.

حبیبی با بیان اینکه آموزش عالی پشتوانه نظام و انقلاب اسلامی محسوب می شود، اظهار کرد: محیط های علمی اقتدار و خودباوری را به لایه های جامعه تزریق می کند.
 

انتهای پیام/ج

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۲۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد

در سال مزین به «جهش تولید با مشارکت مردم» سامانه روستا بازار در اردبیل رونمایی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مدیرکل امور روستایی استانداری اردبیل عصر چهارشنبه در مراسم راه‌اندازی این سامانه، اظهار داشت: بخش عظیمی از تولیدات استان مربوط به روستاییان و عشایر است که با راه‌اندازی این سامانه تلاش شده تا فروش و عرضه محصولات کشاورزان در حوزه‌های مختلف رونق بیشتری بگیرد.

شاهپور آذروند تصریح کرد: بیش از یک میلیون تن محصولات کشاورزی در استان تولید شده و 80 نوع صنایع دستی توسط کشاورزان و عشایر عرضه می‌شود که در قالب سامانه روستا بازار امکان ارائه و عرضه آنها به شکل مطلوب فراهم است.

وی گفت: عمده روستاییان و عشایر در بازاریابی و فروش محصول با مشکلاتی روبه‌رو هستند که با بهره‌گیری از ظرفیت روستا بازار و سامانه الکترونیکی تلاش بر این است تا فروش محصولات شکل روان‌تری به خود گرفته و امکان عرضه متنوع محصولات و فروش آنها به صورت آنلاین فراهم آید.

مدیرکل امور روستایی استانداری اردبیل افزود: این سامانه به گونه‌ای طراحی شده که امکان خرید و فروش آسان محصولات بدون واسطه فراهم آمده و روستاییان و عشایر توانمند می‌توانند محصولات خود را عرضه کنند.

آذروند در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: یک‌هزار و 850 روستا و مناطق عشایری در استان با متصل شدن به این سامانه می‌توانند خدمات رایگانی را به روستاییان و عشایر ارائه کنند تا آنها محصولات تولید شده خود را اعم از زراعی، باغی، دامی، صنایع دستی و سایر محصولات هنری و فرهنگی به هموطنان عرضه کنند.

وی به برگزاری یازدهمین جشنواره کوچ عشایر به صورت بین‌المللی در بیله‌سوار اشاره کرد و ادامه داد: فردا و پس فردا این جشنواره بین‌المللی با حضور 10 استان عشایرنشین کشور و سه کشور خارجی برگزار می‌شود تا برای دومین سال شاهد میزبانی بیله‌سوار از جشنواره عشایر کشورهای مختلف باشیم.

مدیرکل امور روستایی استانداری اردبیل اضافه کرد: در این جشنواره سعی شده تا توانمندی‌های عشایر به ویژه تولیدات، آداب و رسوم، سایر ظرفیت‌های عشایر شاهسون و سایر عشایر ساکن در کشورمان و کشورهای همسایه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته و امکان عرضه محصولات متنوع نیز فراهم آید.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • حمایت بیش از هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» در زمینه حجاب
  • تضعیف فرهنگ جهاد و شهادت، هدف دشمنان انقلاب
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • کمبود تولیدات هنری در زمینه کاهش طلاق ملموس است
  • توجه به مقوله حجاب و عفاف مهم‌ترین رکن در سعادت جامعه است