Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا احمدزاده رئیس آموزشکده سما یزد در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره اهداف ایجاد مدرسه اشتغال در این آموزشکده گفت: بهمن‌‌‌‌‌ماه سال گذشته، مدرسه مهارتی اشتغال را تاسیس کردیم و هدف ما در این مدرسه، مهارت‌‌آموزی برای دانشجویان بوده تا بعد از فارغ‌‌‌‌‌‌‌التحصیلی بتوانند در بازار کار اشتغال پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: مدرسه اشتغال در جهان شناخته شده است و در بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان چنین مدارسی وجود دارد. این مدارس با هدف توسعه اشتغال در کشور، چندسالی است که در ایران آغاز به کار کرده و ابتدا توسط دانشگاه‌‌‌های مطرح کشور ایجاد شده است. با توجه به ساختار مدرسه اشتغال در جهان، آموزشکده سما یزد برای اولین بار در مجموعه دانشگاه آزاد اقدام به ایجاد این مدرسه کرد.

رئیس آموزشکده سما یزد درباره فعالیت‌‌‌های مدرسه اشتغال اظهار کرد: در حال حاضر، یک کلینیک کسب و کار راه اندازی کردیم و بخش‌های مختلف مشاوره را در این مرکز ایجاد کردیم. دانشجویانی که خواستار فعالیت در زمینه استارتاپ‌‌‌ها بوده و صاحبان ایده و خلاقیت هستند همچنین دانشجویانی که توانمندی‌‌‌‌های لازم برای حضور در مجموعه‌‌های مختلف را دارند استعدادیابی شده و مهارت‌‌‌های لازم را آموزش می‌‌‌بینند که در نهایت منجر به تربیت فارغ‌‌التحصیلانی کارآمد و کارآفرین خواهد شد که بعد از اتمام دوره می‌‌توانند جذب بازار کار شوند.

احمدزاده خاطرنشان کرد: دوره‌‌‌‌های مهارتی را برای دانشجویان رشته حسابداری برگزار کردیم که این دوره‌‌ها ویژه فارغ‌‌‌التحصیلان این رشته از مقطع کاردانی تا کارشناسی ارشد است که خروجی این دوره، اشتغال 5 نفر برتر در امور حسابداری بود.

رئیس آموزشکده سما یزد تصریح کرد: برای دانش آموزان مقطع ابتدایی هم دوره‌‌‌های مهارتی برگزار کردیم که در این دوره برای دانش آموزان کلاس اول در زمینه هوش حرکتی دوره‌‌‌هایی برگزار شد و حدود 100 نفر دانش آموز شرکت کردند.

وی تاکید کرد: تمرکز ما در مدرسه اشتغال به روی دانشجویان است و برای دانش آموزان هم دوره‌‌‌های مهارتی با تناسب ظرفیت‌‌‌ها در نظر گرفته شده است.

احمدزاده درباره نحوه ورود به مدرسه اشتغال اظهار کرد: دانشجویانی که وارد دانشکده سما یزد می‌‌‌‌‌شوند می‌‌توانند در مدرسه اشتغال هم ثبت‌‌‌‌نام کنند و بعد از گذراندن دوره‌‌‌های مهارتی، شناسنامه اشتغال دریافت کنند. حضور در این مدرسه برای دانشجویان سما رایگان بوده و عموم افراد هم می‌‌توانند در این دوره‌‌‌‌‌ها شرکت کنند. دور‌‌‌‌ه‌‌‌های کوتاه مدتی که در تابستان امسال در آموزشکده سما برگزار کردیم حدود 20 میلیون تومان برای ما درآمدزایی داشته؛ بدون تردید، برگزاری این دوره‌‌‌‌ها با برنامه‌‌‌ریزی منسجم‌‌‌تر در سال جاری ادامه خواهد یافت.

رئیس آموزشکده سما یزد درباره ماهیت صدور شناسنامه اشتغال خاطرنشان کرد: شناسنامه اشتغال شامل مهارت‌‌های فنی و تخصصی است که افراد بعد از گذراندن دوره‌‌‌های مختلف کسب کردند و بعد از طی این مراحل، تست‌‌های مختلفی از کارآموزان گرفته میشود و بعد از آن نتیجه تمام این دوره‌‌‌‌ها در این شناسنامه قید می‌‌‌‌شود. این شناسنامه در واقع یک پرونده کاری خواهد بود برای نشان دادن مهارت‌‌های فردی افرادی که هم‌‌‌‌زمان با تحصیل این دوره‌‌‌ها را گذراندند.

وی گفت: مهم‌‌ترین دستاور این دوره‌‌ها، تربیت کاردان فنی است که می‌‌تواند نقشی اثرگذار در توسعه اقتصاد و تولید کشور داشته باشد. در حقیقت برگزاری این دوره‌‌‌ها در دانشگاه آزاد منجر به پرورش فارغ‌‌‌التحصیلانی خواهد شد که آچار به دست بوده و بعد از فارغ‌‌‌التحصیلی دغدغه اشتغال ندارند.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس آموزشکده سما یزد محمدرضا احمدزاده مدرسه مهارتی اشتغال

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۴۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد

مدیرکل اشتغال سازمان زندان‌های کشور گفت: توسعه صنعت محور اشتغال در زندان‌ها از اولویت‌های اساسی زندان‌های کشور است و سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد.

مجید احسانی در حاشیه همایش یک روزه اشتغال در زندان نائین به عنوان تنها زندان شرق استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان اظهار کرد: با تعیین شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، توسعه اشتغال مولد با دو رویکرد و راهبرد اشتغال کارگاه و خوابگاه یعنی قرارگیری خوابگاه در کنار کارگاه با هدف توسعه اشتغال و همچنین توسعه صنعت محور اشتغال در زندان‌ها از اولویت‌های اساسی مجموعه زندان‌های کشور قرار گرفت.

وی ادامه داد: با فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی در سطح کشور در سال گذشته، زمینه ایجاد اشتغال حدود ۴۵ هزار نفر زندانی در کارگاه‌های داخل و خارج از زندان فراهم شد.

مدیرکل اشتغال و حرفه آموزی سازمان زندان‌های کشور اضافه کرد: زمینه کارآموزی، حرفه آموزی، مهارت آموزی و صدور مدرک برای ۱۱۳ هزار نفر از زندانیان با زحمات همکاران در مجموعه زندانبانی اسلامی فراهم شد.

احسانی با اشاره به مجموعه زندان شهرستان نائین، گفت: با تدبیر فرماندار نائین و مسئولان قضائی، مجمعی با حضور کارآفرینان و صاحبان صنایع در زندان نائین به منظور تحقق اولویت سازمان زندان‌های کشور در خصوص توسعه امر اشتغال برگزار شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های حوزه اشتغال شهرستان نائین تصریح کرد: امیدواریم در این شهرستان شاهد حضور فعال کارآفرینان برای ایجاد اشتغال در مجموعه زندان‌ها باشیم و امیدواریم سند تحول قضائی در حوزه مربوط به زندانبانی و اشتغال که از سوی رئیس قوه قضائیه ابلاغ شده به خوبی به انجام برسانیم.

مدیرکل اشتغال و حرفه آموزی سازمان زندان‌های کشور خاطرنشان کرد: تشکیل انجمن خیران اجتماعی یکی از مواردی است که در سند تحول قضائی و مورد تاکید قرار گرفته است که زمینه تکمیل این انجمن برای توسعه امر اشغال با حضور تمام صاحبان صنایع، کارآفرینان و خیران صورت می‌گیرد.

احسانی با بیان اینکه هر زمانی که در حوزه‌های مختلف دارای مشکل و نقصان بودیم، کمک و مشارکت مردم بهترین راهکار برای مشکلات و معضلات بوده است، گفت: امیدواریم که با کمک خیران و مردم نوع دوست استان اصفهان و شهرستان نائین بتوانیم زمینه اشتغال زندان به منظور کاهش تکرار جرم فراهم شود.

وی ادامه داد: اشتغال بهترین بستر برای کاهش تکرار جرم و اشتغال و مهارت‌آموزی زندانیان بهترین بستر در فرآیند اصلاحی و تربیتی زندانیان است و امیدواریم با این راهکار و راهبرد بتوانیم زمینه توانمندسازی زندانیان، کاهش تکرار جرم در جامعه و کمک به خانواده زندانیان از طریق درآمدزایی برای زندانیان را محقق کنیم.

مدیرکل اشتغال و حرفه آموزی سازمان زندان‌های کشور با اشاره به تاکید رهبر انقلاب در شعارهای سال بر محوریت تولید و اشتغال، گفت: شعار جهش تولید با مشارکت مردم، کامل‌ترین عنوان و شعار در حوزه اشتغال در چند سال اخیر است زیرا مردم نیز در این موضوع مهم حضور دارند و برای توسعه امر اشتغال به صورت کلان‌، نیاز به حضور مردم است و زمانی که در هر موضوعی مردم حضور داشتند، کار به خوبی پیش رفت.

کد خبر 750232

دیگر خبرها

  • (ویدئو) جزئیات ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی از فردا
  • آغاز ثبت‌ نام سربازان برای دریافت مشوق‌ های مهارت‌ آموزی از شنبه
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور در اولین دوره اعطای جایزه «شیخ مفید»
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول