Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@22:53:33 GMT

مقامات کلمبیا به دنبال ترور من هستند

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۴۸۴۷

مقامات کلمبیا به دنبال ترور من هستند

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، نیکلاس مادورو که هنوز زمان دقیق سفرش به مسکو رسانه‌ای نشده، با بیان این مطلب به شبکه یک تلویزیون دولتی روسیه گفته است که پارسال چندین بار به جان وی سوء قصد شده است.

وی با بیان اینکه همه سوء قصدها از 13 مرداد توسط کلمبیا و با تایید واشنگتن کلید خورد، اظهار داشت: متاسفم که آنها رو به اقدامات تبهکارانه آورده‌اند و تلاش می‌کنند برای حذف رئیس جمهور مورد حمایت مردم در کاراکاس، مرتکب جنایت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روابط ونزوئلا و کلمبیا دو همسایه در آمریکای لاتین تیره است با این وجود این روزها روابط بدتر از هر زمانی شده است و کلمبیا بیم دارد که ونزوئلا علیه این کشور دست به اقدام نظامی بزند از این رو دیروز ایوان دوکه مارکز رئیس جمهوری کلمبیا نسبت به هرگونه اقدام نظامی علیه این کشور هشدار داد.

وی به خبرگزاری آسوشیتدپرس (ای.پی) آمریکا گفته است که حتی اگر مادورو به فکر حمله به کلمبیا افتاده باشد، دست به یک حماقت بزرگ زده است.

رئیس جمهوری کلمبیا مادورو را در سنگدلی به اسلوبودان میلوشویچ رئیس جمهوری یوگسلاوی سابق تشبیه کرد و بار دیگر خواستار پایان یافتن حکومت وی در ونزوئلا شد.
مادورو در ادامه مصاحبه با شبکه روسیه یک گفت که ونزوئلا خواهان زندگی در صلح و آرامش است اما افراط گرایان و کرکس ها (جنگ طلبان در آمریکا) در واشنگتن از مدتها پیش کلمبیا را به عنوان پایگاهی برای آغاز مناقشه مسلحانه علیه ونزوئلا انتخاب کرده‌اند اگر چه ما به آنها چنین امکانی را نخواهیم داد.
مادورو گفت: آمریکا در کلمبیا هفت پایگاه نظامی بنا کرده است تا سراسر آمریکای لاتین و در وهله اول ونزوئلا را تهدید کند.
گفتنی است، از کرملین خبر می رسد که مسکو در حال تهیه مقدمات سفر مادورو برای نشان دادن جایگاه محکم وی به عنوان رئیس جمهور مشروع ونزوئلا در نزد جهانیان است.

چند روز پیش سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به تدارک مقدمات سفر مادورو به مسکو گفت: هدف ما گسترش روزافزون روابط مسکو و کاراکاس و تایید جایگاه قانونی رئیس جمهوری ونزوئلا از سوی روسیه است ضمن اینکه در این سفر چندین توافقنامه مهم هم امضا خواهد شد.

ونزوئلا کشوری غنی از لحاظ معدن و مواد معدنی درجهان به حساب می‌آید که اقتصاد آن به شدت وابسته به نفت و گاز است.

این کشور همواره یکی از بزرگترین تولیدکنندگان بوکسیت، زغال سنگ، فولاد، آلومینیوم، طلا، الماس و دیگر مواد معدنی جهان بوده، ضمن اینکه دارنده یکی از بزرگترین ذخایر نفت و گاز جهان است.

تورم این کشور به حدی در سال 2018 میلادی بالا رفت که محاسبه دقیق آن ناممکن شد و بولیوار واحد پول این کشور را فاقد هرگونه ارزش کرد.

بحران در ونزوئلا از سوم بهمن ماه پارسال تشدید شد چرا که خوان گوایدو رئیس مجلس در خیابان‌های کاراکاس خود را رئیس جمهور خواند و دولت آمریکا نیز در کمتر از نیم ساعت او را به عنوان رئیس جمهور خودخوانده به رسمیت شناخت و خواستار سرنگونی مادورو شد.
مادورو که تا امروز به دلیل حمایت ارتش و مردم طرفدار خود بر سر قدرت باقی مانده است همواره اعلام کرده که از استقلال کشورش در مقابل دخالت‌های آمریکا برخلاف منشور سازمان ملل متحد دفاع خواهد کرد.
وضعیت در ونزوئلا از آن جهت با آینده‌ای مبهم مواجه شده است که هر دو طرف ماجرا طرفداران قابل توجه‌ای دارند و هر از چند گاهی طرفداران خود را به خیابان‌ها می‌کشند و به قدرت نمایی می‌پردازند ضمن اینکه نبروهای مسلح همچنان پشت مادورو ایستاده است.
ادامه این روند باعث شده است که پای قدرت‌های جهانی به اختلافات داخلی در ونزوئلا کشیده شود ضمن اینکه کشورهای همسایه ونزوئلا نیز دیدگاه‌های متفاوتی در خصوص آینده این همسایه دارند.
روسیه، ایران، چین، کوبا، ترکیه و دیگر کشورهایی که دیدگاه مستقلی نسبت به واشنگتن دارند، معتقدند که آمریکا با مداخله در امور داخلی ونزوئلا عملا منشور سازمان ملل متحد مبنی بر عدم دخالت در امور داخلی کشورها را زیر پا می‌گذارد و نمی‌گذارد مردم ونزوئلا در خصوص کشورشان تصمیم گیری کنند.

در طرف مقابل آمریکا و متحدان سنتی این کشور قرار دارند که از کودتای مخالفان علیه دولت قانونی در کاراکاس حمایت می کنند و خواستار کنار رفتن نیکلاس مادورو و به قدرت رسیدن گروه‌هایی فرمانبردار در این کشور هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چین روسیه کرملین کلمبیا ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۴۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا

پلیس نیویورک با استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا و به پرواز درآوردن پهپادهای شناسایی، به تسخیر یکی از ساختمان‌های این دانشگاه توسط معترضان به جنگ غزه پایان داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، پلیس نیویورک با استقرار اتوبوس های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا و به پرواز درآوردن پهپادی که فیلم ها و عکس های دانشجویان معترض را در تلفن های همراه آنان نشان می داد، به تسخیر یکی از ساختمان های این دانشگاه توسط معترضان به جنگ غزه پایان داد.

براساس این گزارش، تسخیر یکی از ساختمان های دانشگاه کلمبیا از سوی معترضان حامی فلسطین در حالی است که پهپادهای شناسایی پلیس برفراز آسمان این دانشگاه به پرواز درآمد و دانشجویان معترض را شناسایی کرد و تصاویر آنها را در تلفن های همراهشان پخش کرد.

همچنین نیروهای گارد پلیس در مقابل درب ورودی دانشگاه به صف ایستاده و اتوبوس های زندان را برای دستگیری و انتقال دانشجویان به زندان معترض آماده کردند.

این در حالی است که مقامات دانشگاه، رهبران دانشجویان معترض را که بیش از دو هفته است در محوطه دانشگاه چادرهای اعتراضی خود را برپا کرده‌اند، به یک جلسه دعوت کردند. در حالی که جلسه قبلی آنان بی نتیجه پایان یافته بود.

در همین زمان، پلیس ده‌ها نفر از جمله 30 دانشجو و 6 فارغ التحصیل و دو کارمند دانشگاه را به اتهام ورود غیرقانونی دستگیر و چادرهای معترضان در این ساختمان را جمع آوری کرد.

براساس این گزارش، دقایقی پیش از جمع آوری این چادرها، مسئولان دانشگاه محوطه اصلی این خوابگاه را مسدود کرده و هرگونه رفت و آمد به آن را برای دانشجویان، کارکنان امنیتی و دیگر کارکنان دانشگاه محدود کردند. سپس پلیس 10 دقیقه به دانشجویان معترض فرصت داد تا برای پایان دادن به اعتراض و تخلیه چادرهای خود تصمیم بگیرند اما آنها از این کار خودداری کردند. دانشجویان نیز پیامی را در تلفن های همراه خود دریافت کردند که در آن گفته شده بود: سرپیچی از این دستور ممکن است منجر به اقدامات انضباطی شود.

در نهایت در عرض چند دقیقه، پلیس همه افراد بیرون خوابگاه همیلتون را تخلیه و به دانشجویان ساکن خوابگاه دستور داد تا پیش از بسته شدن درب ها، به خوابگاه بروند. کارکنان امنیتی دانشگاه دستور دادند هر کسی که ساکن خوابگاه نیست باید در لابی بماند. دهها نفر این کار را انجام دادند.

حدود 6 روز پیش دانشجویان معترض حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا، ساختمان خوابگاه همیلتون در این دانشگاه را تسخیر کردند.

شبکه خبری سی‌ان‌ان با انتشار تصاویر ویدئویی گزارش داد که معترضانی که خوابگاه همیلتون را تسخیر کرده‌اند، بنرهایی را از پنجره‌های ساختمان بیرون قرار داده‌اند که به‌روی آنها «انتفاضه» نوشته شده است.

صبح همان روز مقامات دانشگاه کلمبیا اعلام کردند تعلیق دانشجویان معترض حامی فلسطین را که کمپ‌های اعتراضی خود در محوطه دانشگاه را ترک نکنند، آغاز خواهند کرد.

در همین حال جان کربی هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در واکنش به تسخیر ساختمان دانشگاه کلمبیا در نیویورک توسط دانشجویان، اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا معتقد است اقدام دانشجویان دانشگاه کلمبیا برای تسخیر ساختمان قطعا رویکرد غلطی است.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نیز طی اظهاراتی از رژیم اسرائیل اعلام حمایت کرد و گفت که علی رغم تظاهرات و مخالفت‌های اخیر در دانشگاه‌های آمریکا به جنگ غزه، او در سیاست‌های خود در قبال منطقه بازنگری نخواهد کرد.

رئیس جمهور آمریکا گفت که در هیچ یک از محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا جایی برای گفتمان خشونت و یهودی‌ستیزی وجود ندارد. تظاهرات ضد جنگ علیه غزه او را مجبور نکرده است که در سیاست‌های خود در قبال منطقه بازنگری کند.

او همچنین گفت: تظاهرات صلح‌آمیز قانونی است اما خشونت قانونی نیست. دانشجویان حق آزادی بیان دارند اما باید از حاکمیت قانون پیروی کنند. گارد ملی نباید در تظاهرات‌های دانشجویی در محوطه‌های دانشگاه‌ها مداخله کند.

همچنین بنا بر اعلام رسانه‌های آمریکایی، تظاهرات در محوطه دانشگاه کالیفرنیا درباره جنگ غزه، به درگیری بین معترضان حامی فلسطین و گروهی از طرافداران اسرائیل، تبدیل شد.

در همین حال، رسانه‌های آمریکا گزارش دادند که نیروهای پلیس آمریکا از آغاز جنبش دانشجویی در حمایت از فلسطین، در 25 دانشگاه این کشور در 21 ایالت، بیش از 1000 دانشجوی معترض به جنایت‌های رژیم اسرائیل در غزه را بازداشت کرده‌اند.

همچنین براساس اعلام رسانه ها، پلیس چادرهای معترضان حامی فلسطین در دانشگاه ویرجینیا را جمع آوری و دستکم 25 نفر را دستگیر کرد.

مقامات دانشگاه ویرجینیا در بیانیه‌ای اعلام کردند معترضان بسیاری از سیاست های دانشگاه از جمله برپایی چادر و استفاده از بلندگو و دیگر ادوات تولید صداهای بلند را زیر پا گذاشته‌اند.

علاوه بر این، اداره پلیس شیکاگو نیز اعلام کرد حدود 50 معترض حامی فلسطین به اتهام ورود غیرقانونی، مقابل موسسه هنر شیکاگو بازاشت شدند.

اداره پلیس لس آنجلس نیز در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس گفت: به دلیل اقدامات خشن متعدد در بین معترضان در محوطه دانشگاه، ماموران پلیس به درخواست مسئولان دانشگاه یو سی ال ای، پاسخ داده و وارد دانشگاه شدند تا نظم و امنیت عمومی را بار دیگر برقرار کنند.

پلیس آمریکا همچنین برای خارج کردن دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه تگزاس از محوطه دانشگاه به اسپری فلفل متوسل شد.

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

بایدن: دانشگاه‌ جای یهودی‌ستیزی نیستیورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیادانشگاه براون آمریکا سرانجام به خواسته دانشجویان تن داد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند
  • تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا
  • فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه