Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@00:14:15 GMT

ارزان‌ترین و گران‌ترین استان‌های کشور کدامند؟

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۷۰۶۹

ارزان‌ترین و گران‌ترین استان‌های کشور کدامند؟

براساس آمار وزارت کار در سال ۹۷، ۲۴ درصد درآمد خانواده‌های شهری صرف هزینه‌های خوراکی و دخانیات شده است. ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۵ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، براساس اعلام وزارت کار در سال 97، درآمد کل سالیانه خانواده‌های شهری 434905 هزار ریال و درآمد کل خانواده‌های روستایی 233114 هزار ریال بود که این رقم برای خانواده‌های شهری رشد 18.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصدی و برای خانواده‌های روستایی رشد 15.5 درصدی را نشان می‌دهد.

در سال 97، خانواده‌های شهری به طور متوسط 393227 هزار ریال و خانواده‌های روستایی 214472 هزار ریال برای خرید کالا و خدمات مصرفی هزینه کرده اند.

این رقم برای خانواده‌های شهری رشد 19.3 درصدی و برای خانواده‌های روستایی رشد 20 درصدی را نسبت به سال 96 نشان می‌دهد. براساس اعلام آمار‌ها یک خانواده تهرانی بیشترین هزینه‌ها را در طول یک سال پرداخت می‌کند.

در سال 97، متوسط هزینه‌های یک خانواده تهرانی 584667 هزار ریال بوده است. بعد از تهران، استان‌های البرز با متوسط هزینه 432509 هزار ریال و استان کهگیلویه وبویر احمد با متوسط هزینه 390648 هزار ریال بیشترین هزینه‌های مصرفی را در طول سال داشتند.

استان کرمان با 237415 هزار ریال، استان خراسان جنوبی با 241436 هزار ریال و استان آذربایجان غربی با 251709 هزار ریال کمترین میزان هزینه‌ها را در طول یک سال دارند.

در بین خانواده‌های روستایی، استان البرز با 321357 هزار ریال، استان مازنداران با 314926 هزار ریال و استان یزد با 299757 هزار ریال بیشترین هزینه را برای خرید و بهرمندی از کالا‌ها و خدمات مصرفی پرداخت می‌کنند.

خانواده‌های روستایی استان‌های سیستان و بلوچستان با 59583 هزار ریال، استان کرمان با 157214 هزار ریال و استان خراسان جنوبی با 127242 هزار ریال کمترین هزینه را برای برای خرید و بهرمندی از کالا‌ها و خدمات مصرفی پرداخت می‌کنند.

سهم هزینه خوراکی و دخانی و هزینه‌های غیر خوراکی یک خانواده شهر از کل درآمد به ترتیب 24 و 76 درصد است.

همچنین سهم هزینه‌های خوراکی و دخانی یک خانواده روستایی از کل درآمد 37.4 درصد و هزینه‌های غیر خوراکی از کل درآمد 62.6 درصد است.

در شهر‌ها درآمد 34.4 درصد خانواده‌های شهر از طریق مشاغل مزد و حقوق بگیری، 17 درصد از طریق مشاغل آزاد کشاورزی و غیر کشاورزی و درآمد 49.6 درصد خانواده‌های شهر از طریق مشاغل متفرقه تامین می‌شود.

در روستاها، درآمد 30.7 درصد خانواده‌ها از طریق مشاغل مزد و حقوق بگیری، درآمد 31.9 درصد خانواده‌ها از طریق مشاغل کشاورزی و غیر کشاورزی و درآمد 37.4 درصد خانواده‌ها از طریق مشاغل متفرقه تامین می‌شود.

منبع:باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۷۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • شاهرودی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • گران فروشی در نمایندگی فروش خودرو، گران تمام شد
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد