Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی ذوعلم صبح امروز دوشنبه در مراسم بازگشایی مدارس که در مدرسه عصمتیه برگزار شد، اظهار داشت: ۹۰۰ هزار معلم، آموزگار و مدیر رسالت تربیت ۱۴ میلیون دانش آموز را در سال تحصیلی جدید بر عهده دارند.

وی افزود: در ۴۰ مهری که پس از انقلاب پشت سر گذاشتیم به هیچ مناسبتی ساعتی وقفه در فرآیند تعلیم و تربیت ایجاد نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امام راحل(ره) یک معلم بزرگ بود، گفت: اصالت تعلیم در ۴۰ ساله انقلاب از برکات اندیشه ای بنیان گذار کبیر انقلاب است.

این مسئول با تاکید بر اینکه امسال نخستین مهر چهل سال دوم انقلاب است، عنوان کرد: حضور مسئولان در مراسم بازگشایی مدارس به این معنا است که در رسیدن به اهداف انقلاب در تلاش هستند و در این راستا دانش آموزان نقش مهمی در تحقق این اهداف دارند.

حجت الاسلام ذوعلم با بیان اینکه دختران دانش آموزان نقش مهم تری نسبت به پسران دارند زیرا دختران باید دو نسل بعدی را تربیت کنند، خاطرنشان کرد: خانواده ها نباید سلایق شخصی خود را به فرزندان تحمیل کنند.

مدارس باید پویا باشند /مدیر باید نشاط و خلاقیت را به عنوان راهبرد تربیتی در مدارس ایجاد کند

وی نقش مدرسه را در سال های پیروزی انقلاب بی مانند دانست و افزود: امروزه هم مدرسه در حفظ هویت اسلامی- ایرانی ما نقش موثری دارد.

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش بیان داشت: امروزه دانش آموزان به دلیل برخورداری از بلوغ فکری بالاتر تنها یادگیرنده نیستند بلکه یاد دهنده هم هستند.

این مسئول با تاکید بر اینکه کتب درسی تنها یک زمینه آموزشی است، عنوان کرد: سازمان پژوهش و برنامه ریزی نقد دانش آموزان درباره کتاب را می شنود و در این راستا نیز گروه های آموزشی به دانش آموزان فرصت نقادی کتابها را بدهند.

حجت الاسلام ذوعلم با بیان اینکه جملات بخشی از کتابهای درسی توسط دانش آموزان نوشته می شود، گفت: در طول هفته و ساعت به عنوان برنامه ویژه مدارس در اختیار مدیران قرار داده شده است که در این راستا مدیر باید نشاط و خلاقیت را به عنوان راهبر تربیتی در مدارس ایجاد کند.

 وی افزود: درصدد چرخش مدرسه از یک چاردیواری به مدرسه ای پویا و زنده با مدیریتی مشارکتی هستیم.

حوزه‌های علمیه نقش پررنگی در مدارس ایفا کنند /ضرورت برقراری عدالت آموزشی 

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه حوزه های علمیه باید نقش پر رنگ تری در مدارس ایفا کنند، خاطرنشان کرد: در راستای برقراری عدالت آموزشی مسئولان بانک ها هم باید به این فکر باشند که وضعیت ساختمان های آموزشی مدارس چگونه است.

این مسئول  با تاکید بر اینکه هر فردی باید خود را در تعلیم و تربیت مسئول بداند، افزود: در گام دوم برای ایجاد تحول واقعی و ملموس که همه عناصر در آن حضور داشته باشند باید خود را آماده کنیم و همراه با گام دوم انقلاب، گام دوم تحول در تعلیم و تربیت را تعریف کنیم.

حجت الاسلام ذوعلم با بیان اینکه هدف نظام آموزشی برقراری عدالت آموزشی و ایجاد روحیه عدالت خواهی است، گفت: عناصر مهم نظام جمهوری اسلامی ایران نظیر استقلال، آزادی، عزت ، عقلانیت و روحیه برادری و همدلی باید افزایش یابد و در این راستا با همدلی و خلاقیت و کنشگری فعال، در تلاش باشیم.

کد خبر 4726291

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب وزارت آموزش و پرورش بازگشایی مدارس دانش آموزان هفته دفاع مقدس قزوین اربعین حسینی شهرکرد بوشهر شیراز اربعین 98 خطبه های نماز جمعه گرگان سانحه تصادف بیرجند ایلام استانداری سمنان بازگشایی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۷۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر

آفتاب‌‌نیوز :

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «وزارت آموزش و پرورش برای افزایش کیفیت آموزشی و افزایش نمرات دانش‌آموزان در امتحان نهایی چه برنامه‌ای دارد؟»، اظهار کرد: موضوع ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی، هم اکنون یکی از دستورکا‌رهای اصلی ما هست که یکی از نقاط تمرکز آن، امتحانات نهایی است؛ نقطه تمرکز دیگر، تقویت امور تربیتی و پرورشی و همینطور تضمین کیفیت در سایر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سؤال شما درباره امتحانات نهایی است، بر این مسأله تمرکز می‌کنم. امسال امتحانات نهایی، ضریب قطعی ۵۰ درصد برای پایه دوازدهم و ۶۰ درصد برای پایه دهم و یازدهم در سال‌های آینده جهت ورود به دانشگاه‌ها خواهد داشت. بنابراین این امتحانات از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار هستند.

صحرایی اضافه کرد: هم‌اکنون نهضت ملی تقویت آموزش در دوره متوسطه دوم به راه افتاده است و مدیران یکایک مدارس کشور نمرات دانش‌آموزان پایه دوازدهم خود در سال ۱۴۰۲ را دریافت کردند و وضعیت آموزشی مدرسه خود را در تمام دروس نسبت به خودشان و نسبت به سایر مدارس شهرستان، استان و حتی نسبت به کل کشور می‌دانند.

 وی تصریح کرد: یک ستاد عالی آزمون در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است که در آن ۶ کارگروه فعال هستند. کارگروه‌ها هر هفته جلسه می‌گیرند و هر دو هفته یکبار ستاد عالی آزمون نسبت به بررسی پیشنهادات سیاستی کارگروه‌ها اقدام کرده و پس از تصویب، آن‌ها را ابلاغ می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دبیرخانه‌های کشوری دروس مختلف بیش از هر زمان دیگری پای کار آمده‌اند، افزود: گروه‌های آموزشی در سطح استان‌ها و مناطق فعال شدند و نمونه سؤالات مفهومی نیز تدوین شد؛ همزمان از طریق شبکه آموزشی شاد و همینطور مدرسه تلویزیونی ایران، همه درس‌هایی که بیشتر در دوران کرونا تولید شده بود در دسترس قرار گرفته است تا دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده کنند. 

وی اضافه کرد: مناطق مختلف آموزشی در کشور برای تقویت دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت نمرات آنها، اقدامات کم سابقه‌ای را در پیش گرفتند. فعال کردن اردو‌های علمی در درون مدرسه‌ها، گشودن قرائت‌خانه‌ها یا سالن‌های مطالعه به صورت شبانه‌روزی، باهمخوانی دانش‌آموزان و کلاس‌های رفع اشکال در دستور کار همه مناطق است. 

صحرایی با بیان اینکه آنچه امتحانات نهایی سال گذشته نشان داد تصویر واقعی نظام آموزشی کشور بود، گفت: خرسندیم که رئیس‌جمهور نسبت به این موضوع بسیار دغدغه‌مند بوده و موضوع کیفیت آموزش روی میز ایشان قرار گرفت. شاید بیش از سه دهه است که افت کیفیت آموزش هر از چندی در محافل و مجالس ملی مطرح می‌شود، اما سابقه‌ای ندارم که هیچکدام از رؤسای دولت‌های پیشین نسبت به این موضوع به اندازه آیت‌الله رئیسی دغدغه‌مند بوده باشند. این دغدغه و حساسیت ایشان مهمترین سرمایه برای ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی کشور است.

وی تصریح کرد: شورای عالی آموزش و پرورش هم در حال تهیه یک بسته برای تقویت مدارس دولتی است و موضوع دریافت مجوز‌های لازم از مجلس شورای اسلامی و حتی ارائه لایحه تحت عنوان تقویت مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار