Web Analytics Made Easy - Statcounter

ضرب‌الاجل سازمان امور مالیاتی برای نصب کارتخوان در مطب پزشکان، دیروز به پایان رسید و طبق اعلام قبلی مسوولان مربوطه، قاعدتا از امروز نداشتن کارتخوان در مطب پزشکان، مصداق فرار مالیاتی و تخلف بوده و جرم محسوب می‌شود؛ سوال این است که با پایان مهلت تعیین شده، برخورد سازمان امور مالیاتی با تخلفات کارتخوانی پزشکان چگونه خواهد بود؟

به گزارش ایسنا، بند ششم قانون بودجه سال ۱۳۹۸، نصب پایانه فروشگاهی(کارتخوان)  در مطب پزشکان را الزام‌آور کرد، الزامی که هرچند در ابتدا مخالفت جامعه پزشکی را به دلیل آنچه تبعیض‌آمیز بودن این قانون می‌خواندند، به دنبال داشت و سازمان نظام پزشکی هم به عنوان صنف پزشکان بین نصب کارتخوان و مالیات ارتباطی قائل نبود و اعلام می‌کرد که کارتخوان ملاک محاسبه مالیات نیست، بلکه مالیات‌ جامعه پزشکی از طریق بررسی اظهارنامه انجام می‌شود، اما به هر حال قانون باید اجرا می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس بود که از ابتدای امسال مهلت‌های چندباره‌ای از سوی سازمان امور مالیاتی برای اجرای قانون نصب کارتخوان در مطب به پزشکان داده شد و نهایتا طبق اعلام مسئولان سازمان امور مالیاتی کشور، دیروز آخرین مهلت جامعه پزشکی برای عمل به این قانون به پایان رسید.

پیش از این هادی خانی- مدیرکل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی اخیرا در نشستی خبری با بیان اینکه از تعداد پزشکان مشمول تنها ۱۹ درصد به قانون تمکین کرده‌اند، اعلام کرده بود که از ابتدای مهرماه ساماندهی کارتخوان‌ برای پزشکان عملیاتی خواهد شد و پزشکانی که تا مدت زمان تعیین شده نسبت به اجرای قانون نصب کارتخوان در مطب‌شان تمکین نکنند، از نظر سازمان امور مالیاتی یک استعداد بالقوه و بالفعل فرار مالیاتی محسوب می‌شوند و اگر فرار مالیاتی بر آنان محرز شود، طبق قانون با آنان برخورد خواهد شد. در عین حال کسانی که تا پایان مهرماه به قانون تمکین نکنند، جریمه شده و دو درصد از درآمدشان به عنوان جریمه مطالبه خواهد شد و این جریمه نیز غیر قابل بخشش است.

حال هرچند که ضرب‌الاجل سازمان امور مالیاتی برای نصب کارتخوان در مطب پزشکان دیروز به پایان رسید، اما در روزهای آخر شهریور ماه نشستی در سازمان نظام پزشکی با حضور رییس کل  سازمان امور مالیاتی و معاونین، رییس کل سازمان نظام پزشکی، معاون نظارت و برنامه‌ریزی سازمان نظام پزشکی، معاون کل وزارت بهداشت، رییس کمسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، رییس شورای عالی نظام پزشکی و رییس مجمع انجمن‌های علمی گروه پزشکی ایران و جامعه جراحان کشور برای بررسی آخرین وضعیت نصب کارتخوان در مطب پزشکان برگزار شد و طرفین ماجرا توافق کردند که در کمیته‌ای مشترک و با حضور نمایندگان تام‌الاختیار، راهکارهای مناسب درباره بحث نصب کارتخوان و مالیات پزشکان بررسی شده و درباره حل مشکلات مالیاتی جامعه پزشکی، در فضایی کارشناسانه، بدون تنش، تهدید و  با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کشور بحث و اطلاع‌رسانی شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، همچنین در این نشست مقرر شده که با اصلاح شرایط تبعیض‌آمیز و حرکت به سمت عدالت و شفافیت به گونه‌ای که کلیه صنوف به صورت یکسان در مسیر قانونی قرار گیرند، طراحی روش‌های تشویقی و درخور صنوف مشمول در مقایسه با روش‌های کمتر موثر، بررسی و تفاهم برروی درآمدها، تعرفه‌های واقعی، روش دقیق محاسبه هزینه‌ها متناسب با تورم و غیره، ‌بهره بردن از نظرات کارشناسان حوزه بهداشت و درمان به‌ویژه جامعه پزشکی مشمول برای حرکت مناسب‌تر به سمت اهداف قانونی و مالیاتی برنامه‌ریزی‌ها برای اجرای این قانون پیش روند. همچنین در این نشست اعلام شد که تصمیم‌گیری‌ها باید به نحوی باشد که از هرگونه هجمه و جنجال که سلامت و اعتماد مردم و به‌خصوص بیماران را نشانه می‌رود، پیشگیری کند.

حال باید دید در روزهای آینده چه تصمیمی درباره اجرای قانون نصب کارتخوان در مطب پزشکان گرفته می‌شود، آیا با اتمام مهلت قانونی پزشکان، سازمان امور مالیاتی همانطور که پیش از این هم اعلام کرده بود ضربتی عمل می‌کند و یا تمایل دارد که کار را با تعامل و تسامح بیشتری پیش برده و مهلت دیگری را برای پزشکان در نظر بگیرد؟

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استفاده از کارتخوان در مطب پزشکان سازمان نظام پزشکی سازمان امور مالیاتی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۸۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، گروهی از پزشکان خیر و متخصص دانشگاه علوم پزشکی استان البرز و چابهاربا حضور در شهر قصرقند به مدت سه روز خدمات پزشکی و داروی رایگان به بیماران این شهر ارائه کردند.
سرپرست این گروه خیری گفت این پزشکان در بخش‌های زنان و زایمان مامایی چشم پزشکی ارتوپدی و آزمایشگاهی به ارائه خدمات می‌پردازند.
خانم بیژن فرافزود:علاوه بر ویزیت رایگان بیماران یکصد میلیون تومان دارو و خمیر دندان و مسواک بصورت رایگان توسط خیران برای بیماران و مراجعه کنندگان قصرقندی تهیه شده است.
وی گفت مردم قصرقند از حضور این پزشکان خیر استقبال خوبی داشته اند و بیش از دو هزار نفر از بیماران این شهر در مدت سه روز بصورت رایگان ویزیت شدند.
گفتنی است شهرستان فاقد بیمارستان و پزشک متخصص می‌باشد.

دیگر خبرها

  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • شما مدیرعامل استقلال نخواهی شد! | تصمیم مالک جدید برای آبی ها در پایان فصل
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید
  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست