Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین علی نعمت زاده روز دوشنبه در مراسم بازگشایی مدارس شهرستان مرند با تبریک آغاز سالتحصیلی جدید، خاطرنشان کرد: چنانچه در دین اسلام نیز تاکید شده، راه رسیدن به سعادت انسان، علم، پرورش، آموزش و پاک شدن است.
وی افزود: برتری آدم و نیز سجده فرشتگان بر آدم بدلیل علم و مقام انسانیت بوده که این علم باید طبق گفته قرآن باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه مرند خاطرنشان کرد: ما با هر حرکتی که موجب سقوط انسان و لکه دار شدن انسانیت شود مخالف هستیم و در این خصوص باید آمادگی کامل را از هر لحاظ داشته باشیم.

حجت الاسلام نعمت زاده گفت: دانش آموزان ما باید از توطئه های دشمن و اینکه قصد دارند جوانان ما را از فرهنگ اسلامی و ایرانی دور کنند آگاه شوند.
وی تاکید کرد: ضروری است جوانان و دانش آموزان با اخلاق اسلامی همراه با بندگی خدا در جهت مقابله با توطئه های دشمن عمل نمایند.
فرماندار شهرستان ویژه مرند نیز گفت: ما باید مسیر شهدا و جانبازان دفاع مقدس را که امنیت، رفاه و رعایت حقوق انسانی را برای ما به ارمغان آوردند استمرار بخشیم.
داود گرشاسبی خاطرنشان کرد: علت مانایی دوران علم و تحصیل در ذهن انسان، اهمیت این موضوع و گذر از فردیت به اجتماعی شدن است.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تاکید کرد: باید سعی کنیم در این حوزه نیز فردسازی، اجتماع سازی و تمدن سازی را انجام دهیم.
فرماندار مرند با بیان اینکه مقابله آمریکا با ما بدلیل اقتدار ما است، افزود: ما باید این اقتدار را که بر پایه علم بدست آوردیم با آموزش صحیح دانش آموزان تداوم بخشیم.
وی یادآوری کرد: باید تلاش کنیم برای ماندن در دنیا، عالم بوده و انسان هایی تربیت کنیم که اخلاقیات آن برجسته بوده و دور از جهالت باشند.
مدیر آموزش و پرورش مرند نیز ضمن تاکید بر داشتن ایمان به خدا و فعالیت مداوم و مستمر در حوزه علم و دانش، گفت: اکنون بواسطه ایمان و علم و دانش است که توانستیم حرفی برای گفتن در دنیا داشته باشیم.
اباذر کاظمی افزود: دانش آموزان همچنین باید برای موفقیت خود برنامه ریزی کنند زیرا که هیچ موفقیتی بدون برنامه ریزی اتفاق نمی افتد.
وی یادآوری کرد: تعمیق باورهای دینی و اعتقادات و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در مدارس، هدف ما است.

زنگ مهر و مقاومت با حضور مسوولین شهرستان و خانواده خیر مدرسه ساز مرحوم حاج ایوب حسن پور در مرند به صدا در آمد.

۹۹۱۶/۳۰۷۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تحصیلی جدید مرند مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۸۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحیدر محمدی ضمن تبریک روز جهانی تالاسمی و با اشاره به تلاش‌های سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگان‌های حوزه سلامت در خدمات‌دهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشور‌های دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها دارای هزینه‌های بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آنها امکان پذیر نیست گفت: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ دارو‌های موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.

وی با اشاره چالش‌های داخلی و خارجی کشور در تامین دارو‌ها افزود: تلاش‌های سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیت‌ها بیشتر نمایان می‌شود، اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوه‌ای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمی‌دهد.

محمدی در پایان گفت: در تامین دارو‌های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکار‌های علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت‌های بیشتری صورت داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • بسیج دبیرستان‌های فرانسه در حمایت از فلسطین
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • احتمال وقوع دوباره سیل در آذربایجان شرقی
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی شهادت سرباز مرزبانی