Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@02:02:35 GMT

اعلام برگزیدگان مرحله‌ اول جایزه‌ شعر احمد شاملو

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۸۹۰۹

اعلام برگزیدگان مرحله‌ اول جایزه‌ شعر احمد شاملو

به گزارش خبرگزاری مهر، هیأت داوران این جایزه در بیانیه‌ای عنوان کرد: ضمن سپاسگزاری از همراهی شاعران و  ناشران گرامی به اطلاع می‌رساند از میان آثاری که برای شرکت در جایزه‌ شعر شاملو ارسال شد،  ۱۵۸ عنوان واجد شرایط شرکت در جایزه بود و مورد داوری قرار گرفت. داوران بر مبنای دانش نظری شخصی و نیز معیارهای جایزه‌ شاملو مجموعه‌ها را طی بیش از سه ماه به دقت و بارها مورد بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله‌ این معیارها می‌توان به دوری از حدیث نفس در منطق بیانی آثار،  درک حضور دیگری، پیوند شعر با جامعه، دیالکتیک امر شخصی و غیر شخصی و یا به عبارتی تبدیل امر شخصی به رؤیای بشریت، اهمیت روابط انسانی، دید انتقادی، اعتراضی و نوآوری در زبان و خیال اشاره کرد.

 پس از جلسات بحث و تبادل نظر میان داوران، ۶ اثر به اتفاق آرا برای شرکت در مرحله‌ دوم انتخاب شد. هیأت داوران دور اول ضمن اشاره به این نکته که حتا کتاب‌های راه‌یافته به دور دوم با برخی از معیارهای جایزه‌ شاملو از قبیل نوآوری در زبان، تخیل، تعهد اجتماعی و مسوولیت تاریخی تطبیق همه‌جانبه نداشتند، اسامی کتاب‌های راه‌یافته به دور دوم را به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر اعلام می‌کنند:

۱. از رنج اشیا. نگین فرهودی. نشر حکمت کلمه

۲. بهار بیداری خرس‌هاست. حمید میرتقی. انتشارات هزاره‌ ققنوس

۳. سِفرِ سَفر. وحید داور. نشر حکمت کلمه

۴. لالکی. علی اسداللهی. نشر ارمغان کلمه

۵. واحتمال چاقوی ابراهیم. سیدرضا ملکی. نشر مانیا هنر

۶. ومن فقط نگاه می‌کنم. افسانه مرادی. نشر حکمت کلمه

داوران مرحله‌ اول پنجمین دوره‌ جایزه‌ شعر احمد شاملو را علیرضا آدینه، فرزاد کریمی و سعدی گل‌بیانی تشکیل دادند.

کد خبر 4726360 حمید نورشمسی

منبع: مهر

کلیدواژه: شعر جایزه ادبی احمد شاملو کتاب و کتابخوانی ادبیات هفته دفاع مقدس معرفی کتاب ترجمه گردشگری بازار نشر دفاع مقدس جنگ تحمیلی نشر نو ادبیات کودک و نوجوان سوریه تجدید چاپ ادبیات جهان معرفی نشریات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۸۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاوردهای علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیات علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

کد خبر 6089608

دیگر خبرها

  • شهید مطهری به معنای واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود
  • شهید مطهری به واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود
  • شهید مطهری به معنای واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود/ در برابر مخالفین با سعه‌صدر و حُسن‌خلق رفتار می‌کرد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • حکمت عفاف و حجاب در ادیان آسمانی
  • زمین‌های خیابان حکمت اصفهان چه زمانی تحویل داده می‌شود؟ + فیلم
  • اسامی داوران مرحله استانی اعلام شد/ داورانی از جنس هنر و تجربه
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • حضور داور کشتی خوزستانی در آخرین گزینشی المپیک
  • کلمه تاریخ‌ساز برازنده میرزازاده است