Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار فارس با تاکید بر اینکه نیازمند تحول در متحوای آموزشی و اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هستیم، تاکید کرد: دانش آموزان باید در مدرسه متخلق به تمام صفات انسانی و متعالی اسلامی شوند و فرصت خلاقیت برای آنها را فراهم کرد.

به گزارش ایسنا منطقه فارس، عنایت‌الله رحیمی دوشنبه یکم مهرماه در آیین نمادین بازگشایی مدارس فارس و اهدای بسته‌های نوشت افزار به برخی دانش‌آموزان مدارس مناطق کمتر برخوردار شیراز، ضمن تبریک شروع بهار علم و دانش و تقارن آن با هفته دفاع مقدس خطاب به دانش آموزان، گفت: همسن و سالان امروز شما در گذشته درس‌های بزرگی را با رشادت در جنگ از خود به جای گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: معلمان و سیاستگذاران کشور به گونه‌ای فرزندان و دانش آموزان دوران انقلاب و دفاع مقدس را تربیت کردند که با رشادت‌های خود افتخارات بزرگی را برای مملکت رقم زدند.

استاندار فارس ادامه داد: امید است امروز به گونه‌ای نوجوان و جوانان ما آموزش ببینند که در آینده افتخار آفرینی کنند و پرچم پرافتخار دانش نظام جمهوری اسلامی ایران را در کل عالم به اهتزار در آورند.

رحیمی با بیان اینکه مفتخر به وجود نونهالان و نوجوانانی هستیم که این در این مسیر گام بر می‌دارند، تاکید کرد که باید به گونه‌ای با دانش آموزان برخورد شود که عاشق محیط مدرسه شوند و در محیط آموزشی کار گروهی، تبادل تجربه، انتقاد و عشق و محبت به هم نوع را تمرین کنند و با زنده کردن چنین صفات قابل قبولی مجیط آموزشی ما یک محیط اموزشی مطلوب خواهد بود.

او همچنین با بیان اینکه مربیان آموزشگاه‌های ما بر این واقف هستند که احترام، حفظ کرامت، اخلاق و رفتار پسندیده را در همین مکان به دانش آموزان انتقال دهند، عنوان کرد: رعایت قانون، احترام به قانون، کار جمعی و مسئولیت پذیری در همین محیط ها آموزش داده می‌شود.

استاندار فارس دلیل رفاه و آسایش امروز کشورهای پیشرفته را سرمایه‌گذاری در امر آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: پولی که در آموزش و پروش هزینه می‌شود در تعریف متعارف باید آن را سرمایه گذاری دانست، چرا که در بلند مدت این نوع سرمایه گذاری پاسخ می‌دهد.

رحیمی اضافه کرد: اگر امروز اقتصاد، سیاست و فرهنگ جوامع پیشرفته، متحول شده و در همه زمینه‌ها پیشروی دارند به دلیل سرمایه‌گذار بر روی این نهاد مهم بوده است.

وی با بیان اینکه در آموزش و پرورش با مقولههایی چون مدیران و معلمان، محتوای آموزشی، دانش آموزان و کالبد و فضاهای آموزشی مواجه هستیم، گفت: ابتدا باید کرامت معلمان و مدیران توجه و به نیازمندی‌های آنان پاسخ داده شود و به مطالبات به حق آنان نیز رسیدگی شود، چرا که قشر عزیز فرهنگی از درک بالایی برخوردار هستند، وضعیت خوب کشور را درک می‌کنند و بر مبنای آن تصمیم می‌گیرند و در راه اعتلای کشور و مردم جانفشانی و ایثارگری کرده و از حق خود گذشته و تلاش کرده‌اند تا در زمینه اعتلای کشور موثر واقع شوند.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استان فارس استاندار فارس بازگشایی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۸۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با حضور در برنامه جهان آرا که همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و روز گرامیداشت مقام عالی معلم از شبکه افق پخش شد، ضمن تبریک روز معلم به تمام معلمان سراسر کشور گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در آموزش و پرورش کاشتند سال ها بعد معاونت پرورشی و فرهنگی به طور رسمی در ساختار آموزش و‌ پرورش شکل گرفت این ساختار تا سال ۱۳۸۰ مستقر بود تااینکه معاونت پرورشی و فرهنگی منحل و ساختار سازمان دانش آموزی جایگزین شد.

وی افزود: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی نگاشته می شود و این معاونت برمی گردد در این سال ها و ۱۸ سال بعد از احیای معاونت پرورشی و فرهنگی مقام معظم رهبری نکات مهمی را در حوزه پرورشی اشاره و عدم رضایت خودشان را از وضعیت پرورشی در آموزش و پرورش اعلام کردند.

پورثانی ادامه داد: امروز نیز مقام معظم رهبری نکات دقیقی را در دیدار با معلمان فرمودند چراکه معاونت پرورشی و فرهنگی در دولت جدید یکی از اساسی ترین و مهم ترین معاونت های آموزش و پرورش است و در بین همکاران معاونت تربیتی شناخته می شود.

وی اظهار کرد: برنامه ریزان سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش را به عنوان وزارت تربیت رسمی پیشنهاد کرده بودند در سند تحول بنیادین کلمه آموزش و پرورش پیدا نمی شود و تمام کلمات به تربیت ختم می شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین با توجه به مبانی دینی و تربیتی نگاشته شده است اما با تحقق آن فاصله داریم در صورتی که همکاران در مدارس تلاش می کنند که تربیت محقق شود.

وی ادامه داد: در دولت قبل سند ۲۰۳۰ بررسی شد تا در آموزش و پرورش نهادینه شود اما در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی افتاد که راه و حرکت ما در مسیر باشد؛ در شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه راه سند مطرح شده که مطالبه چندین ساله مقام معظم رهبری نیز بوده است با تصویب سند پرورشی و نقشه راه معتقدیم مسیر تربیت مشخص می شود.

وی درباره آسیب به موضوع تربیت با تعدد مدارس گفت: عدالت آموزشی با تنوع مدارس سازگار نیست؛ ماده واحده ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است تا کاهش تنوع مدارس در نظام آموزش و پرورش شکل بگیرد با تصویب این امر، مسیر بهتری در پیش خواهیم گرفت.

وی درباره برنامه ریزی آموزش و پرورش برای تربیت نیروی موثر تربیتی گفت: معتقدیم در جایی که ساختمان مدرسه فرسوده است می توان درس خواند محتوا اگر صد در صدی نبود می توان درس خواند اما اگر معلم تراز نباشد نمی توان درس خواند. 

معاون پرورشی و فرهنگی افزود: طی سال های اخیر جذب نیروی پرورشی در آموزش و پرورش نداشتیم روز جمعه ۱۴ اردیبهشت آزمون استخدامی جذب ۱۵ هزار مربی پرورشی بعد از ۱۵ سال برگزار می شود چراکه ۵۰ درصد مدارس مربی پرورشی ندارند.

وی تاکید کرد که کیفیت استخدام نیز مهم است در سال هایی قریب به ۳۰۰ هزار نیروی انسانی وارد آموزش و پرورش می کردیم که از مبادی تربیت معلم نبوده اند لذا در سال گذشته کانون های ارزیابی در کشور مستقر شدند این کانون ها ابزارهایی دارند تا معلمان را ارزیابی کنند تا اگر نیرویی توانمند بود وارد آموزش و پرورش شود.

وی اشاره کرد: ارتقای وضعیت معلمان نکته بعدی است نظام رتبه بندی معلمان برای این موضوع پیاده شد که تلاش و کار علمی همکاران دیده شود.

وی با تاکید براینکه جوش درونی مربی تربیتی مهم است گفت: در بحث ارزشیابی همکاران باید نسبت به فعالیت همکار امتیاز ویژه دهیم تکلیف برنامه هفتم دادن کارنامه رشدی تربیتی در کنار کارنامه تحصیلی به دانش آموزان است.

پورثانی اضافه کرد در نظام ارزیابی شاخص هایی تعیین کرده ایم و به مربیان امتیاز می دهیم همچنین منزلت و ارزش به کار معلمی که کار تربیتی می کند مدنظر است.

وی اظهار کرد: نظام ارزشیابی در آموزش و پرورش در حال اجراست اما ورود شاخص های تربیتی تغییر کرده است امروزه یک معلم برای ارتقای رتبه باید شاخص هایی را بگذراند.

پورثانی از افزایش برگزاری اردوی دانش آموزی خبر داد و گفت: گفتمان سازی و انتظار عمومی از آموزش و پرورش مطالبه امروز مقام معظم رهبری است تا کار تربیتی جدی در مدارس صورت بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب