Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@00:02:24 GMT

ما بچه های نسل ظهوریم؛ نیازمند توجه بیشتری هستیم

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۹۶۴۷

ما بچه های نسل ظهوریم؛ نیازمند توجه بیشتری هستیم

همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، زنگ مهر در مدرسه شهید حجازی همدا ن نواخته شد و دانش آموزان این مدرسه با بیان اینکه ما دانش آموزان نسل ظهور هستیم خواستار رسیدگی مسئولین به این قشر شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ امروز همزمان با سراسر کشور  دانش اموزان استان همدان  سال تحصیلی جدید را شروع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانش آموزانی که بعد از سه ماه استراحت تابستانه دوباره به مدرسه برگشتند تا سال تحصیلی جدید را شروع کنند.

یکی از مدارس همدان که برای مراسم بازگشایی مدارس به آنجا رفتیم دبیرستان شهید حجازی در مناطق حاشیه شهر همدان بود.

دانش آموزان حال و هوایی خاص داشتند بعد از سه ماه دوستان خود را دیده بودند و با روبوسی احوال یکدیگر را جویا می شدند

مدیر و ناظمان مدرسه در حال خوش آمد گویی به دانش آموزان بودند.

والدین هم آن طرف مدرسه ایستاده بودند و با همراه شدن فرزندانشان در روز اول مهر آنها را برای سال تحصیلی جدید آماده کردند.

مهدیه اکبری یکی از دانش آموزان مقطع دوازدهم این مدرسه بود که در حاشیه مراسم باز گشایی مدارسشان در گفتگو با خبرنگار عصر همدان به بیان انتظارات خود از مسئولین پرداخت و گفت: ما بچه های نسل ظهور هستیم  و از مسئولین انتظار داریم همه شرایط را آماه کنند چون کار ما سخت تر است و باید جامعه ای درست کنیم که شکوفا باشد.

وی گفت: علی رغم تل ش مدیر مدرسه، ما کتابخانه مجهزی نداریم که امیدواریم این موضوع را مسئولین آموزش و پرورش استان حل کنند.

وی در پایان سال تحصیلی جدید را امید بخش را خواند و گفت: با انرژی مضاعف سال تحصیلی جدید را شروع می کنم.

سیدزهرا موسوی دانش آموز دیگری که در مقطع دوازدهم تحصیل می کرد به بیان نقش مهم دانش آموزان در جامعه پرداخت و گفت: این جامعه را دانش آموزان می سازند و باید برای آنها باید زمینه پیشرفت را فراهم کرد.

وی گفت: ما انتظار داریم مسئولین مدرسه ما هم ببینند و وضعیت را بهتر کنند، تلاش هایی شده است ولی هنوز به حد اعلای خودش نرسیده است.

وی با بیان اینکه معلم نباید نظرات شخصی خودش را بر دانش آموزان القا کند گفت:  معلم وظیفه اش آموزش است و اگر نظر شخصی دارد نباید در کلاس مطرح کند چون می تواند تاثیرات منفی و مثبت روی دانش آموزان بگذارد.

در ادامه فاطمه باغبان بهار، مدیر مدرسه هم در گفتگو با خبرنگار ما؛ با بیان اینکه امیدواریم یک سال پربار و پربرکت آموزشی را داشته باشیم گفت: در اجرای سند تحول بنیادین و برنامه تعالی مدارس با برنامه ریزی هایی که از قبل در پروژه مهر داشتیم زمینه سازی و آماده سازی هایی کرده ایم .

وی گفت: با توجه به اینکه ما  دانش آموزانی که داریم در مقطع متوسطه هستند و با قشر جوان سروکارداریم، سعی کردیم در بحث کاهش آسیب های اجتماعی اقداماتی را انجام دهیم که به لطف خدا برنامه ریزی هایی در طول سال شده است.

وی با بیان اینکه مسئولین اداره کل بسیار با ما همکاری داشتندگفت: امیداواریم با همکاری همکاران یک سال پربارداشته باشیم و بتوانیم جوانانی تربیت کنیم که رهرو انقلاب و شهدا باشند.

گفتنی است؛ در انتهای مراسم زنگ اول مهر توسط فرند شهید به صدا درآمد تا دانش آموزان سال تحصیلی جدید را با یاد شهدا آغاز کنند و دانش آموزان با عبور از زیر قرآن سال تحصیلی جدید را آغاز کردند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۹۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است