Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد مهدوی ابهری دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این نمایشگاه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی است که در این حوزه برگزار می‌شود، گفت: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی نشان دهنده آن است که ایران در صنعت پتروشیمی در منطقه دارای رتبه بسیار بالایی است و حرف برای گفتن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 او ادامه داد: ایران از لحاظ هیدروکربنی دارای منابع غنی است و همین موضوع برای جلوگیری از خام فروشی و ارزش افزوده صنعت پتروشیمی شکل گرفته و همچنان در حال پیشرفت است.

دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی بیان کرد: با برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی ما می‌توانیم توانمندی خود را به دنیا نشان دهیم و با توجه به آنکه در شرایط تحریم قرار داریم لازم است با برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی بتوانیم در بین تولید کنندگان داخلی و خارجی از حداکثر ظرفیتمان استفاده کنیم.بیشتر بخوانید: اجرای ۲۷ طرح جدید پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۰/پتروشیمی بالاترین نقش را در بازگرداندن ارز داشته است مهدوی با بیان اینکه نمایشگاه ایران پلاست باعث جلوگیری از خام فروشی در این حوزه می‌شود، گفت: صنعت پتروشیمی به عنوان موتور محرک اقتصاد کشور عمل می‌کند و زمینه ساز جلوگیری از خام فروشی و تقویت سایر صنایع می‌شود.

او افزود: ما با استفاده از صنعت پتروشیمی می‌توانیم هزاران محصول را تولید کنیم که میتواند جایگزین چوب و آهن شود که خوشبختانه استفاده از این صنعت رو به گسترش است و برگزاری چنین نایشگاه‌هایی باعث تقویت ارتباط ما با کشور‌های همسایه می‌شود.

دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی افزود: ما می‌توانیم محصول نهایی تولید شده را به دنیا و کشور‌های منطقه صادر کنیم و تمامی توانمندی‌هایمان را به معرض نمایش بگذاریم و این کشور‌های باید بدانند که ما تخصص‌های بار گسترده‌ای در تمامی این زمینه‌ها داریم.

مهدوی با اشاره به اینکه امسال علی رغم تحریم‌ها شرکت‌هایی که در این نمایشگاه حضور داشتند رشد قابل توجهی داشته است، گفت: از یک سو تولیدات ما در صنایع بالا دستی رو به افزایش است به طوری که میزان تولید ما در این بخش به ۶.۵ میلیون تن رسیده و این نیازمند آن است که صنایع پایین دستی ما توانند این تولیدات را خریداری و صادر کنند.

او تاکید کرد: اشکال ما در صنایع پایین دستی به گونه‌ای است که نگاهشان تنها به داخل است این درحالی است که باید نگاه به صادرات افزایش و از نظر کیفیت تقویت شود.

دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی اظهار کرد: باید دستگاه‌های روز دنیا را وارد و محصولات صادرات محور را افزایش دهیم، ولی متاسفانه در چند سال اخیر تنها نگاه‌ها به استفاده از داخل است در حالی که باید میزان تولید و صادراتمان را در این بخش تقویت و افزایش دهیم.

مهدوی درباره خام فروشی هم گفت: متاسفانه کشور در وضعیت عادی از نظر اقتصادی دارد و به همین موضوع باعث شده که نفت را به صورت خام بفروشیم به طور مثال کشور نیجریه به دلیل آنکه تنها به خام فروشی توجه کرده تبدیل به یک کشور فقیر شده و میزان تولیدات نا‌خالصی آن کاهش یافته است و ما باید بدانیم که خا فروشی ایران را به جایگاه بالایی نمی‌رساند و باید صادرات محور بودن تمامی تولیدات داخلی را صنایع پایین دستی در دستور کار خود قرار دهد.

او تاکید کرد: خام فروشی در دنیا اقتصاد هیچ کشوری را نجات نداده و ما باید با اقدامات گسترده از خام فروشی جلوگیری کنیم.

دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: برای جلوگیری از خام فروشی و صادرات محصولات پتروشیمی باید بازار‌های دنیا را هدف قرار داده و استفاده از منابع هیدروکربنی پتروشیمی بتوانیم قدرتمند عمل کنیم.

مهدوی با بیان اینکه ما در جهش در حوزه پتروشیمی را طی ۲ مرحله انجام میدهیم گفت: این جهش را از هم اکنون آغاز کرده و در قدم اول توانستیم به ظرفیت خود را ۶.۵ میلیون تن اضافه کنیم و تقویت و افزایش آن در گرو برنامه‌ریزی‌های کامل صنایع پایین دستی است.

او گفت: باید به جای مصرف داخل بتوانیم صادرات خود را افزایش دهیم و از طریق آن بتوانیم ارزش افزوده بیشتری را ایجاد کنیم.

دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی اظهار کرد: باید بتوانیم عقب ماندگی در این حوزه را جبران کنیم و با رصد صنایع پایین دستی بتوانیم یک خیز جدیدی را در صنعت پتروشیمی به دست بیاوریم.

مهدوی گفت: خیز نهایی در این صنعت به گونه‌ای است که تا سال ۱۴۰۰ باید ۱۳۰ میلیون تن محصول نهایی را تولید کنیم و این اقدام تنها با برداشتن موانع از سر راه است.

او اظهار کرد: صنایع پایین دستی تنها نیاز به تجهیزات و دستگاه دارند در حالی که صنایع بالادستی باید میزان نقدینگی خود را در این بخش افزایش دهند.

دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: ما تا به امروز چندین پیشنهاد را به دولت ارائه کرده‌ایم ازجمله ما اعلام کرده ایم که خوراک را ۳ ماهه به ما تحویل دهند و ما هم محصول را به صنایع پایین دستی ۴ ماهه ارائه می‌دهیم که این تصمیم همچنان در هیئت دولت در حال بررسی است.

مهدوی بیان کرد: ما از لحاظ تکنولوژی کاملا به روز هستیم و حمایت دولت در این زمینه میتواند زمینه ساز تقویت صنعت پتروشیمی شود.

انتهای پیام/   صنایع بالادستی باید میزان نقدینگی خود را افزایش دهند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۰۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت امسال، از شکست پروژه تحریم حکایت دارد.

مصطفی نخعی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در حاشیه آیین گشایش بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به خبرنگار شانا گفت: افزایش بیش از دو برابری شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت امسال، نشان‌دهنده رشد و پویایی این صنعت و در عین حال شکست پروژه تحریم است.

وی افزود: وزارت نفت در طول دولت سیزدهم اقدام‌های بسیاری در حوزه افزایش تولید و صادرات نفت انجام داده است؛ هرچند در این دولت، صنعت نفت با تحریم‌های بسیاری روبه‌رو شد و دشمنان تلاش کردند سدی در برابر فروش نفت ایران ایجاد کنند که البته ناکام ماندند.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: امیدواریم در نمایشگاه امسال که به‌نوعی ویترین صنعت نفت کشور است شاهد امضای قراردادهای خوبی باشیم، زیرا این همکاری و قراردادها می‌تواند به توسعه هرچه بیشتر صنعت نفت و گاز کشور منجر شود.

به گزارش شانا، در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به‌عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین رویداد نفتی ایران، با حمایت و سیاست‌گذاری وزارت نفت، از سوی شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود و شرکت‌های اصلی وزارت نفت (شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و شرکت ملی صنایع پتروشیمی)، شرکت‌های زیرمجموعه و تابع آن‌ها و دست‌اندرکاران اصلی صنعت نفت، در آن حضور جدی و فعالی دارند.

این رویداد با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • صنعت فرش ۸ برابر صنعت پتروشیمی توان ارزآوری دارد
  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد