Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان گفت: پروتکل داروهای بهینه سازی شده، اماده ارائه به صنعت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی رمضانی در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به جایگاه دانشگاه ها در نظام اسلامی و نیاز به نقش آفرینی تخصصی دانشگاه ها در چالش ها کشور، اظهار کرد: دانشگاه ها از قبل اقتصاد مقاومتی وظایفی را برعهده دارند که دانشگاه زنجان نیز در حد توان خود در این راستا قدم برمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نیاز واردات دارو در کشور و تخصیص ارز برای واردات دارو و مواد اولیه تولید دارو در کشور، ابراز کرد: سالانه 5 میلیارد یورو برای واردات دارو و مواد اولیه تولید دارو در کشور هزینه می شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان با اشاره به اینکه در وضعیت فعلی کشور از 5 میلیارد یورو هزینه واردات دارو 3.5 میلیارد یورو به واردات مواد اولیه و مواد موثره مواد دارویی است، خاطر نشان کرد: با توجه به هزینه بالایی که واردات دارو برای کشور دارد نیاز به خود کفایی کاملا احساس می شود.

وی با اشاره به برنامه دانشگاه زنجان در حوزه مواد اولیه و مواد موثر دارویی، تصریح کرد: کارهای تحقیقاتی در دانشگاه زنجان در این حوزه شروع شده است.

رمضانی با بیان اینکه امیدواریم هر سال بتوانیم بخشی از دانشمندی این مواد اولیه و مواد موثر دارویی را به دست آوریم، افزود: بعد از کسب دانشمندی، تولید مواد اولیه و مواد موثر دارویی را در اختیار صنعت تولید دارو و صنعت های مرتبط قرار می دهیم.

وی با بیان اینکه امیدواریم با تولید مواد اولیه و مواد موثر دارویی در اقتصاد مقاومتی موثر باشیم، عنوان کرد: ایجاد اشتغال و خودکفایی کشور، در صنعت دارو مورد توجه دانشگاه زنجان است و ان شاا... اثر بخشی خوبی را داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان با بیان اینکه مواد اولیه و مواد موثر دارویی مورد مطالعه دانشگاه زنجان عمدتا در حوزه بیماری های قلبی و عروقی، سرطان، پوست و مو و... است، افزود: امسال اولویت مطالعاتی و تحقیقاتی دانشگاه زنجان تولید مواد اولیه و مواد موثر دارویی بیماری های قلبی و عروقی و سرطان است.

وی با اشاره به وسعت بالای دارو در بازار ابراز کرد: حدود 4هزار نوع دارو در بازار وجود دارد و تقریبا 70درصد از این دارو ها منشاء شیمایی دارند.

رمضانی با اشاره به منشاء شیمیایی اکثر داروها در بازار خاطر نشان کرد: این دارو ها باید به روش های شیمیایی سنتز و تولید شوند و در دانشگاه زنجان برخی از این داروها بهینه سازی شده است.

وی با اشاره به بهیه سازی برخی از دارو ها در دانشگاه زنجان عنوان کرد: پروتکل داروهایی که در دانشگاه زنجان بهینه سازی شده، اماده ارائه به صنعت است.

عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان با اشاره به داروهای بهینه سازی شده توسط دانشجویان تحت نظر اساتید دانشگاه زنجان خاطر نشان کرد: برخی از مواد اولیه و مواد موثر دارویی بیماری های قلبی و عرقی و سرطان آماده ارائه به صنعت است.

وی با اشاره به پتانسیل های طرح های اقتصاد مقاومتی دانشگاه زنجان، افزود: این طرح بسیار طرح خوبی است و می تواند دانشگاه و دانشجویان را هدفمند کند و نیازهای جامعه را نیز مرتفع سازد.

رمضانی با اشاره به اینکه امیدواریم صنایع مرتبط بیشتر از ما حمایت کنند تصریح کرد: معانت علمی فناوری و صندوق حمایت از پژوهشگران سالانه حمایت هایی را دارند ولی امیدواریم بخش های اقتصاد مقاومتی هم بتوانند از ما حمایت کنند تا بتوانیم به دانشمندی این مواد برسیم.

وی با بیان اینکه حوزه دارو دانشمندی بسیار پیچیده ای دارد، عنوان کرد: صنعت دارو به دلیل دانشمندی پیچیده، ارزش افزوده بالایی را برای کشورها دارد و گرانقیمت است.

عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان با اشاره به اینکه دومین صنعت پر سود دنیا صنعت دارو است، ابراز کرد: اولین صنعت پر سود دنیا صنایع دفاعی و نظامی است.

وی با اشاره به گرانقیمت بودن برخی از مواد اولیه و مواد موثر دارویی مورد مطالعه دانشگاه زنجان، خاطر نشان کرد: برخی از این مواد چندین برابر قیمت طلا خالص ارزش ریالی دارند.

رمضانی با اشاره به اینکه نیاز کشور به برخی از این مواد اولیه و موثر دارویی کم است، تصریح کرد: نیاز کشور در برخی از مواد اولیه، با تجهیزات آزمایشگاهی قابل تولید است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۰۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر ورزش شدید بر سرطان

آفتاب‌‌نیوز :

محققان معتقدند ورزش با شدت بالا باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی و در نتیجه کاهش در دسترس بودن انرژی مورد نیاز برای رشد تومور‌ها می‌شود.

با استفاده از داده‌های یک مطالعه، محققان ۷۲ درصد سرطان متاستاتیک کمتری را در شرکت کنندگانی که به طور منظم در فعالیت‌های هوازی با شدت بالا شرکت می‌کردند، یافتند.

در مطالعه دیگری که روی موش‌ها انجام شد، محققان دریافتند که فعالیت هوازی باعث کاهش ایجاد تومور‌های متاستاتیک در غدد لنفاوی، ریه‌ها و کبد حیوانات می‌شود.

سرطان متاستاز شده، سرطانی است که از جایی که شروع شده به قسمت دیگری از بدن گسترش یافته است.

محققان با تحقیق خود مکانیسم پشت اثر پیشگیرانه ورزش را شناسایی کردند. آن‌ها دریافتند که فعالیت بدنی باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی می‌شود که به معنای انرژی کمتر در دسترس تومور است.

به عبارت ساده‌تر، ورزش اندام‌های ما را برنامه ریزی مجدد می‌کند تا به مواد مغذی بیشتری نیاز داشته باشند که باعث می‌شود مواد مغذی کمتری برای رشد تومور در دسترس باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!