Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات بانک شهر با اشاره به تاکیدات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر استفاده مشتریان شبکه بانکی از رمزهای یکبار مصرف برای تبادلات مالی بر بستر اینترنت،گفت: مشتریان بانک شهر می توانند برای بالا بردن امنیت تراکنش‌های بانکی خود از نرم افزار" رمزنت" این بانک استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا، جواد عطاران با بیان این مطلب اظهار کرد: به منظور ایجاد بستر امن برای مشتریان بانک در زمان انجام تراکنش های کارتی، بانک شهر اقدام به پیاده سازی نرم افزار "رمز نت" کرده است که این نرم افزار امکان تولید رمز یکبار مصرف اول و در مرحله بعد رمز دوم کارت به منظور انجام تراکنش از طریق درگاههای حضوری و اینترنتی و همچنین تولید رمز یکبار مصرف کانال های مدرن را برای مشتریان فراهم می سازد.
وی با بیان اینکه مشتریان بانک شهر می توانند این نرم افزار را برای گوشی های هوشمند خود از بازارهای معتبر play store و کافه بازار برای سیستم عامل اندروید و سیبچه برای ios دریافت کنند، تصریح کرد: مشتریان بانک شهر می توانند با دانلود نرم افزار" رمزنت"و فعالسازی آن،از رمز تولید شده ﺗﻮﺳﻂ این نرم افزار به مدت 60 ثانیه اﺳﺘﻔﺎده کنند.اﯾﻦ رﻣﺰ ﺑﺮای ﻣﺪت ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﻣﻌﺘﺒﺮ اﺳﺖ و ﺑﻌﺪ از آن اﻋﺘﺒﺎرش را از دﺳﺖ ﻣﯽ دﻫﺪ؛ ﻟﺬا اﻓﺸﺎ ﺷﺪن اﯾﻦ رﻣﺰ، ﺧﻄﺮی ﻧﺨﻮاﻫﺪ داﺷﺖ.
معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات بانک شهر با اشاره به اینکه مهمترین مزیت استفاده از نرم افزار" رمزنت" این است که دانستن رمز بانکی مشتریان برای دیگران غیرممکن می‌شود، خاطرنشان کرد: قطعا باگستـرش استفاده از این نرم افزار، شاهد کاهش بسیار زیاد جرائم سایبری مالی به خصوص در بحث برداشت های غیر مجاز بانکی خواهیم بود.
عطاران در خصوص نحوه فعالسازی "رمز نت" ، اظهار کرد: کاربران، پس از نصب نرم افزار در تلفن همراه، اقدام به ورود اطلاعات هویتی خود کرده و با مراجعه به حساب کاربری اینترنت بانک خود و یا مراجعه به شعب بانک شهر، می توانند این نرم افزار را فعال و از آن استفاده کنند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۱۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد

امتداد - طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزارهای پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپردازها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • هشتمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد
  • هدایت سالانه ۴ میلیون مترمکعب آب به سفره های زیرزمینی اشتهارد
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید