Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-05@14:20:06 GMT

بالگردهای چابک ایرانی؛ حافظ آسمان کشور

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۱۴۰۶۲

‍‍‍‍‍‍

بالگردهای سبک و چابک ایرانی در شرکت هسای اصفهان باحضور جانشین وزیر دفاع به نیروی زمینی سپاه تحویل داده شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سردار قاسم تقی زاده جانشین وزیر دفاع این بالگرد‌های ساخت متخصصان و نخبگان صنعت هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح را شامل سه فروند بالگرد شاهد ۲۷۸ و یک فروند بالگرد ۲۸۵ اعلام کردو گفت: صفر تا ۱۰۰ این سامانه‌های مکانیکی، هیدرولیکی، الکترواویونیکی و بدنه کامل بالگرد‌ها به دست متخصصان داخلی بومی سازی و با تولید انبوه این فناوری شعار رونق تولید محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی میزان صرفه جویی ارزی هر فروند بالگرد شاهد را یک و نیم میلیون دلار بیان کرد و افزود: شبکه‌ای متخصص از فناوران ۶ دانشگاه تراز اول کشور، ۲۵ شرکت دانش بنیان، ۲۰ شرکت تامین کننده قطعات و ۴۳ پیمانکار با همکاری متخصصان وزارت دفاع در راه اندازی خط تولید بالگرد شاهد ۲۷۸ نقش داشته اند.

جانشین وزیر دفاع گفت: با راه اندازی خط تولید این بالگرد‌ها با ظرفیت ۶ فروند در سال در شرکت صنایع هواپیما سازی ایران (هسا) که زیرمجموعه سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع است زمینه اشتغال هزار و ۵۰۰ متخصص داخلی صنعت هوایی به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم شده است.

سردار قاسم تقی زاده، افزایش عملکرد قابل ملاحظه در مقایسه با بالگرد‌های مشابه دنیا در همین کلاس وزنی، سهولت در استفاده و سریع در عملیاتی شدن و مجهز بودن به سامانه‌های ناوبری، هدایت و کنترل روزآمد دنیا را از دیگر قابلیت‌های این بالگرد‌های تولید ملی برشمرد و افزود: چابکی و چالاکی در اجرای انواع ماموریت‌های محموله از جمله گشت زنی و شناسایی، آموزش خلبانی بالگرد، تاکسی هوایی وجابجایی نفرات، اسکورت هوایی، امداد ونجات هوایی و بررسی خطوط لوله نفت و گاز و برق و مخابرات از دیگر قابلیت‌های این بالگرد‌های سبک وچابک ایرانی است.

شرکت صنایع هواپیماسازی ایران (هِسا) به مساحت ۲۵ هکتار متعلق به سازمان صنایع هوایی ایران سال ۱۳۵۵ در شاهین شهر اصفهان راه اندازی شده است.

این شرکت هواپیماسازی مجهز به خط تولید هواپیمای مسافربری و بدون سرنشین، تعمیر و نوسازی هواناو (هاورکرافت)، ساخت هواپیما‌های بال ثابت (نطامی)، مرکز طراحی هواگرد، بزرگترین مرکز اویونیکی کشور، آزمایشگاه و مرکز پژوهشی قوی، مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات توانمند در کشور، امکانات تست و دارا بودن تعمیرگاه مجهز برای هر محصول است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: بالگرد اصفهان صنعت هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۴۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر ظرفیت بالای ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه صنایع معدنی و توانمندی این شرکت‌ها برای رفع نیازهای فناورانه این حوزه تأکید کرد. 

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اشاره به برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) در حوزه صنایع معدنی که در روزهای پایانی هفته اخیر برگزار شد، یادآور شد: صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود،

وی گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که نزدیک به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند. میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند.

خیاطیان تصریح کرد: این شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلفی نقش‌آفرینی می‌کنند. یکی از نمونه‌‎های بارز نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها را در زمان همه‌گیری کرونا در کشور شاهد بودیم. این شرکت‌ها توانستند بسیاری از نیازهای اساسی کشور در حوزه‌هایی مانند تولید ماسک و دستگاه‌های ونتیلاتور را تأمین کنند. امروز با این موجودیت عظیم روبرو هستیم که نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا می‌کنند.

نقش مهم شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: این زیست‌بوم به‌خوبی بالغ شده است. درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.

خیاطیان افزود: شاید پیش از این، شرکت‌های پتروشیمی، فولاد، صنایع معدنی و سیمانی توجه کمتری به حوزه نوآوری داشتند، اما برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) نشان می‌دهد که شرکت‌های بزرگ نیز به شکل ویژه به حوزه نوآوری و فناوری توجه دارند و این رویکرد کمک می‌کند تا سهم ۷ درصدی اقتصاد دانش‌بنیان از GDP محقق شود. اما چطور می‌توان شرکت‌های بزرگ را برای ورود به حوزه دانش‌بنیان ترغیب کرد؟ در این راستا مشوق‌هایی از سوی دولت و مجلس در نظر گرفته شده‌اند.

شرکت‌های بزرگ، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند

به نقل از صندوق نوآوری، وی تأکید کرد: یکی از راهکارها این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند. راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است.

خیاطیان، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهادهای تخصصی، یکی از راهکارهای سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است. 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: به اعتقاد ما، حوزه معدن یکی از بخش‌هایی است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویدادهایی مانند رویداد چادرو، حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیازهای فناورانه شما را احصاء و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • زور آزمایی اف ۱۶ آمریکا با سوخو ۳۵ روسیه + فیلم | روسیه سواحل غربی آمریکا را تهدید کرد؟ | این غول‌های جنگی را در آسمان دریای برینگ ببینید
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • انجام چهار عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز