Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ اصغر زاهدی، رییس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان کرمان گفت: طرح نظارت بر واحد‌های صنفی نوشت افزار و لوازم التحریر در قالب گشت مشترک با کارشناسان مختلف طی ۳ روز به مرحله اجرا درآمد.

او افزورد: اشاعه فرهنگ بیگانه در بین اقشار مختلف جامعه به خصوص بین قشر نوجوان و جوان کشور یکی از روش‌های دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی است که همواره تلاش می‌کنند با شیوه‌های متفاوت نیت پلید خود را عملی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان اظهار داشت: یکی از این روش ها، ترویج فرهنگ غربی از طریق چاپ تصاویر و مدل‌های نامتعارف و مبتذل، آرم و علائم و نشانه‌های گروه‌های منحرف بر روی نوشت افزار است.

او تصریح کرد: متأسفانه برخی از توزیع کنندگان بدون توجه به آرم و علایم، نقوش و تصاویر روی آن ها، اقدام به عرضه این گونه محصولات می‌کنند.

این مقام مسئول گفت: با توجه به فصل بازگشائی مدارس، مراکز آموزشی، دانشگاهی و شروع خرید مایحتاج تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان، ساماندهی، نظارت و برخورد با تولید کنندگان و عرضه کنندگان نوشت افزار غیر مجاز در دستور کار اداره نظارت بر اماکن عمومی این پلیس قرار گرفته است.

سرهنگ زاهدی گفت: این طرح طی ۳ روز متوالی با اعزام چند اکیپ از ۱۸۴ فروشگاه لوازم التحریر بازدید و برای ۳ واحد اخطاریه پلمب صادر، به ۷۴ واحد تذکر کتبی داده و از ۳۰ واحد صنفی نیز تعهد گرفته شد.

اک در پایان اظهار در راستای جلوگیری از ورود این فرهنگ غلط در سطح جامعه از خانواده‌ها خواست: هر گونه موردی در این خصوص را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.
انتهای پیام/ح

نظارت بر بازار لوازم التحریر کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لوازم التحریر نظارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۴۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • ارتباط مستقیم فرمانده انتظامی استان با مردم
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند