Web Analytics Made Easy - Statcounter

۳۰ آزمایشگاه فعال در حوزه‌های مختلف علوم آزمایشگاهی به میزبانی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در دوازدهمین جشنواره فناوری‌نانو حاضر خواهند بود.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی لیست آزمایشگاه‌های حاضر در پاویون این شبکه را اعلام کرد. ۱۷ آزمایشگاه فعال در حوزه‌های مختلف آزمایشگاهی آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های خود را در دوازدهمین جشنواره فناوری‌نانو ارائه خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  این ۱۷ آزمایشگاه در پاویون شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی واقع در طبق دوم سالن خلیج‌فارس از ۱۸ تا ۲۱ مهرماه ۱۳۹۸ حضور خواهند داشت. لازم به ذکر است ۱۳ آزمایشگاه نیز به دعوت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در این نمایشگاه حضور داشته و در خارج از پایون این شبکه حاضر خواهند بود.

آزمایشگاه‌های حاضر در پاویون به شرح زیر هستند:
 آزمایشگاه سنجش اندازه ذرات پارس
 مرکز تحقیقات دانشکده نفت اهواز دانشگاه صنعت نفت
 فنون ریزتراشه میزان
 مهندسین مشاور آزمونه فولاد
 موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور
 سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور
 آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
 پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری
 آزمایشگاه پیش‌بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
 موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
 رایمون دانا دایان
 سلول بافت آزما
 آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خوارزمی
 نمونه آزمای ماد
 آبان بسپار توسعه
 مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین
 کانساران بینالود

آزمایشگاه‌های حاضر خارج از پاویون نیز به شرح زیر هستند:
 شبکه آزمایشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد
 مجموعه آزمایشگاه‌های سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف
 مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران
 آریا رستاک
 مرکز پژوهش متالورژی رازی
 بیم گستر تابان
 آریا الکترون اپتیک
 بنیاد علوم کاربردی رازی
 دانشگاه علم و صنعت ایران
 دانشگاه صنعتی شریف
 پژوهشکده نانوفناوری و مواد پیشرفته دانشگاه صنعتی اصفهان
 پژوهشکده فناوری‌های نو دانشگاه امیرکبیر
 پژوهشگاه رنگ

لازم به ذکر است شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به منظور افزایش کمی و کیفی خدمات آزمایشگاهی، نیاز‌های مراکز آزمایشگاهی را پایش نموده، راه‌کار‌های متنوعی را برای پاسخ به این نیاز‌ها به کار می‌گیرد. یکی از راه‌کارها، تشویق آزمایشگاه‌ها برای بهبود و توسعه خدمات با حمایت شبکه است.   سبد حمایتی شبکه شامل موارد زیر است:
۱- حمایت از آموزش کارشناسان؛
۲- همکاری کارشناسان مراکز در قالب کارگروه‌های تخصصی شبکه؛
۳- حمایت از نگهداری، تعمیر و ارتقای تجهیزات؛
۴- حمایت از استقرار استاندارد‌های آزمایشگاهی؛
۵- تسهیل در دسترسی مراکز آزمایشگاهی به نمونه‌های مرجع استاندارد و کالیبراسیون؛
۶- حمایت از تهیه و استقرار نرم‌افزار مدیریت فرآیند‌های آزمایشگاهی؛
۷- حمایت از تکمیل توانمدی مراکز عضو (خرید دستگاه‌های ایرانی و خارجی).

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو شبکه آزمایشگاهی جشنواره فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۸۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهروز همتی دبیر علمی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه برگزاری این کنگره اظهار کرد: کنگره امسال از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن همایش های برج میلاد برگزار می شود که در این کنگره، ۲۵ محور علمی وجود دارد و ۴۵ کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این کنگره و در بخش نمایشگاهی، بیش از ۲۰۰ شرکت تولید کننده و دانش بنیان حضور دارند

همتی ادامه داد: هرسال کنگره یک رویکرد اصلی دارد ودر سنوات گذشته رویکرد اصلی کنگره کرونا هوش مصنوعی بوده است اما امسال نقش ومحوری کنگره، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت است.

وی ادامه داد: مطالب علمی در کارگاه ها براساس نیازسنجی ها ارائه می شود و پیش بینی می شود ۸ هزار نفر از کنگره امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به سال گذشته افزایش مخاطب شاهد هستیم.

آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

در ادامه این رویداد، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره نقش شرکت های دانش بنیان حاضر در این کنگره در افزایش سطح علمی مخاطبان و شرکت های مخاطب کنگره گفت: این شرکت ها با آوردن فناوری های جدید و وابسته به هوش مصنوعی، تشخیص هارادر آزمایشگاه به روز، دقیق و سریع تر می کنند، زیرا هرچه دستگاه ها دقیق تر عمل کنند می توانند در تشخیص بهتر موثر باشند.

وی افزود: نقش شرکت های تولیدی کیت های آزمایشگاهی و تولید کیت های استانداد در ارائه خدمات آزمایشگاهی مهم است وقتی تشخیص درست و سریع اتفاق بیافتد، تشخیص پزشک نیز صحیح و به نفع بیمار خواهد بود.

زرنانی اضافه کرد: دراین صورت می توان نتیجه گرفت که شرکت های تولیدی کیت های دانش بنیان به طورغیرمستقیم باسلامت بیماردرارتباط هستند.

وی درباره اینکه با وجود بیش از ۵ هزار آزمایشگاه در سطح کشور، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت به چه صورت است، افزود: آزمایشگاه ها مهم ترین پایه سلامت در کشور هستند و به عنوان عوامل کمک کننده درتشخیص بیماری های بالینی به شمار می آیند. پزشک با توجه به علایم بالینی بیمار، ممکن است دچار تردید شود که آزمایشگاه ها می توانند این موارد را برطرف کنند.

زرنانی اظهار کرد: آزمایشگاه ها در نظام سلامت نقش پایه و محوری دارند در تمام سطوح پزشکی مانند تشخیص بیماری های عفونی، انگلی، سرطان، خودایمنی و متابولیک، آزمایشگاه ها کمک کننده هستند.

وی در پایان گفت: بالین خوب یعنی تشخیص خوب و تشخیص خوب یعنی استفاده از تجهیزات یک آزمایشگاه خوب، لذا آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند.

فعالیت ۴۰ هزار نفر در ۶ هزار آزمایشگاه کشور

همچنین، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه این کنگره گفت: امسال سعی کردیم با توجه به مشکلات و مسایل روز آزمایشگاهی و پیشرفت های تکنولوژی صورت گرفته، نیازهای روز همکاران خدمت رسان در درمان را برآورده و با تکنولوژی و مسایل جدید آزمایشگاه ها آشنا کنیم.

وی افزود: پنل های کنگره به صورتی است که در تعدادی از آنان به نقش وجایگاه آزمایشگاه در نظام سلامت پرداخته می شود بسیاری از برنامه های اجرایی در سطح ملی با کمک آزمایشگاه های علمی صورت می گیرد و همکاران با داده های این آزمایشگاه ها در مراکز درمانی تیم مراقبت را هدایت می کنند لذا برگزاری اینگونه کنگره ها اهمیت بالایی دارد.

حمزه لو با بیان اینکه در سطح کشور ۶۰۰۰ آزمایشگاه داریم که ۴۰ هزار نفر در آنان فعالیت دارند، ادامه داد: موضوع روز آزمایشگاه فناوری های دنیاست بحث آزمایشگاه بر روی یک تراشه، پرداختن به موضوعات ژنتیکی وترکیب موارد با هوش مصنوعی از جمله موارد مهم است که در پنل ها سعی شده به این موضوعات پرداخته شود

وی بر اهمیت نقش آزمایشگاه ها تاکید و اظهار کرد: موضوعات هوش مصنوعی درتشخیص زودهنگام یک بیماری و پیش گویی کردن برخی بیماری ها دستاورد خوبی است که امیدواریم بتوانیم در کشورمان در این زمینه پیش رو باشیم.

کد خبر 6093124 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور