Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر کربلایی زاده بازیگر گفت: مسئول اگر وظایفش را انجام می دهد نباید فکر کند در حق مردم لطف کرده است و بر سر آن ها منت بگذارد، ما در کشوری هستیم که شعار اصلی آن دموکراسی و مردم سالاری است و وقتی که در برخی از مسائلمان به خاطر این پیچیده می شود که مسئولینمان در شرایط مختلف وقتی دست به اقدامی می زنند احساس می کنند که بر سر مردم منتی دارند و در بوق و کرنا می کنند که ما چه کارها کردهیم و اگر ما نبودیم این اتفاق نمی افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر کربلایی زاده بازیگر سینما تئاتر و تلویزیون در خصوص نقش هنرمندان در مطالبه گری های اجتماعی و رساندن حرف مردم به گوش مسئولین در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: وقتی که در مورد هنر صحبت می کنیم، یکی از رسالت های هنر جریان سازی و به وجود آوردن اندیشه در ذهن مخاطبش است، این که با زیبایی و لطافت و بدون خشونت حرفش را می زند و خودش را به نمایش می گذارد، کمک می کند تا مخاطب از فهمیدن آن ها متوجه ناهنجاری های اجتماعی شود که البته بعضی از این مخاطبان خود مسئولین و خانواده آن ها هستند، کسانی که آثار هنری را در همه رشته ها می بینند و با اشاعه دادن و نشان دادن آن به کسانی که مقام مسئولی هستند کمک می کنند تا متوجه اطرافشان شوند.

وی افزود: خیلی مواقع هست که در مجلس یا در سازمان های مختلف می بینیم که مسئولین می گویند وقتی مردم از مامطالبه ای ندارند ما چگونه باید بفهمیم که مشکلشان چیست؟ رسالت اصلی خیلی از هنرمندان ما هم همین است که خیلی از موارد و مشکلات مبتلا به را از طریق هنرشان به جامعه و مسئولین انتقال می دهند.

کربلایی زاده اظهار داشت: هنرمندانی که در جاهای مختلف و تریبون هایی که دردست دارند اگر دچار افراط و تفریط نشوند و اگر راستی آزماییشود به نظر من در دنیای امروز که هزاره سوم عصر تکنولوژی است فضای مجازی و صفحات شخصی و تریبون های مختلف، راه ارتباطی هنرمند با مردم است، دقیقا مانند اتاق در باز یک مسئول است که مردم می توانند در ساعت های مختلف به او سر بزنند؛ اما هنرمند باید خیلی دقت کند که اگر می خواهد مطلبی را به مردم انتقال دهد و از چیزی انتقاد کند صحت و صقمش را بداند تا به سیاه نمایی متهم نشود و این که دارد یک جریان مسموم را درست می کند؛ هنرمند اگر دقت کند مطمئنا خود مردم در مقام قضا، همه چیز را قضاوت می کنند و راه درست را انتخاب می کنند و حرف صحیح را می پذیرند.

وی در ادامه عنوان کرد: در خیلی از اتفاقات و حوادث مانند حوادث غیرمترقبه که در اجتماع پیش آمده است هنرمندان پیش قدم بوده اند و تمام تلاششان را کرده اند تا مردم را به کمک کردن تهییج کنند و همچنین در جریان های سیاسی داخلی و خارجی سعی کرده اند تاثیر گذار باشند، اما گاهی اوقات برخی از مسائل هم دچار افراط و تفریط شده است که این موضوع در همه جای دنیا وجود دارد و چیزی نیست که ما بخواهیم آن را سرکوب کنیم که فقط در جامعه ما وجود دارد.

این بازیگر جوان کشورمان اذعان داشت: حذف هنرمندان از جامعه بزرگترین اشتباهی بوده که تمام جوامع بشری انجام داده اند و پر و بال دادن به آن ها و اجازه حیات بیشتر و حمایت کردن از آن ها باعث شده که سطح فرهنگی جامعه بالا برود؛ وقتی که سطح فرهنگ عمومی یک جامعه بالا برود قطع به یقین تاثیراتش نسل ها و نسل ها در جامعه خودش را نشان می دهد و باعث منفعت برای یک کشور می شود؛ وزیر اقتصاد ژاپن را اگر به یاد بیاورید، وقتی که از او پرسیدند چطور بعد از حادثه هیروشیما توانستند یکی از قدرت های دنیا باشند، از 3 کلمه استفاده کرد؛ آموزش، آموزش و آموزش؛ در زمینه آموزش هنرمندان می توانند پرچمداران خوبی برای مردم باشند.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان  باید لباس مردم را بپوشند و در بین مردم باشند، این بهترین راه است، این که ما به عنوان مقام مسئول پشت میزمان باشیم و احساس کنیم همه چیز بر وفق مراد است در حقیقت داریم خودمان را فریب می دهیم، در بین مردم بودن و با پوست و جان با مردم شریک شدن و پای سفره های آن ها نشستن باعث می شود که آن مسئول راحت تر بفهمد که مردمش چه می خواهند و فقط در حد شعار عمل نکنند.

امیر کربلایی زاده در پایان و خطاب به مسئولین گفت: مسئول اگر وظایفش را انجام می دهد نباید فکر کند در حق مردم لطف کرده است و بر سر آن ها منت بگذارد، ما در کشوری هستیم که شعار اصلی آن دموکراسی و مردم سالاری است و برخی از مسائل به خاطر این پیچیده می شود که مسئولین مان در شرایط مختلف وقتی دست به اقدامی می زنند احساس می کنند که بر سر مردم منتی دارند و در بوق و کرنا می کنند که ما چه کارها کرده ایم و اگر ما نبودیم این اتفاق نمی افتاد، در صورتی که آن مقام نباید مسئولیتی را بپذیرد مگر این که بتواند به نحو احسن از عهده آن بر بیاید؛ زمان بزرگترین قاضی است، برخی افراد دو سه سال مسئولیتشان را به خوبی انجام می دهند و وقتی که زمان می گذرد کم کم دست از کار کردن می کشند، نباید این اتفاق بیافتد و قطعا بهترین قضاوت را مردم انجام می دهند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۹۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر با اشاره به اینکه در هفته شوراها برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری، عمرانی و اجتماعی تدوین شده است، گفت: در این هفته از طرح‌های مختلف در شهرها و روستاهای استان بوشهر بهره‌برداری می‌شود. - اخبار استانها -

عبدالخالق برزگرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با گرامیداشت هفته شوراها از 9 تا 15 اردیبهشت اظهار داشت: در این هفته برنامه‌های مختلفی تدارک و تدوین شده است.

وی، عناوین هفته شوراها را برشمرد و گفت: 9 اردیبهشت به‌عنوان شوراها، تولید با مشارکت مردمی، 10 اردیبهشت، شوراها  و مشارکت اجتماعی زنان، 11 اردیبهشت شوراها و ارتقای سرمایه اجتماعی، 12 اردیبهشت شوراها و شاخص‌های کیفیت زندگی، 13 اردیبهشت شوراها و شادابی و نشاط اجتماعی، 14 اردیبهشت شوراها و رونق تولید و کارآفرینی و 15 اردیبهشت شوراها و درآمد پایدار محلی نامگذاری شده است.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستاها را یکی از نقاط عطف تاریخ سیاسی ایران نام برد و افزود: تشکیل شوراهای اسلامی را نشان از ظرفیت سیاسی ایران برای جلب مشارکت بیشتر مردم در اداره امور کشور، تحقق مردم سالاری دینی و تمرکززدایی دارد.

برزگرزاده با بیان اینکه تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا نقش مهمی در تحقق مشارکت مردم در فعالیت‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی دارد اضافه کرد: این نهاد در تسریع و تسهیل فرآیندهای توسعه، تقویت ارتباط و تعامل مردم با حاکمیت، بهره‌گیری مطلوب از ظرفیت، توان و قابلیت‌های مردم به‌عنوان بازیگران و کنشگران اصلی و صاحبان اصلی نظام در فرایند توسعه ملی نقش تاثیرگذاری دارد.

وی، 9 اردیبهشت را مصادف با فرمان تاریخی امام راحل(ره) در سال 1358 مبنی بر تثبیت حاکمیت ملت ایران در سرنوشت خویش و تشکیل شوراهای اسلامی اعلام و خاطرنشان کرد: ارتقای شأن منزلت و جایگاه شوراهای اسلامی پایه شامل عشایر، روستایی و شهری در بخش، شهرستان و استان هدف از برگزاری مراسم روز شوراهاست.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر بهره‌گیری از ظرفیت شوراهای اسلامی در تحقق شعار سال، پیشبرد اهداف و برنامه‌های نظام اسلامی و معرفی دستاوردهای شوراهای اسلامی به مردم و سایر دستگاه‌های اجرایی را از دیگر اهداف اجرا برنامه‌های هفته شوراها دانست.

برزگرزاده، هم‌اندیشی با صاحبان علم و تجربه، جوانان، زنان، نخبگان و اقشار مختلف مردم را از دیگر اهداف برگزاری این مراسم ذکر و بیان کرد: این هم‌اندیشی در راستای بررسی آسیب‌ها و چالش‌های پیش‌روی شوراهای اسلامی و راهکارهای برون‌رفت از آنها برگزار می‌شود.

وی تجلیل از برترین‌های خانواده بزرگ شوراهای اسلامی و شهروندان نمونه برتر در تعامل با شوراها را از دیگر امور در این هفته دانست و اضافه کرد: در هفته شوراها ضمن برگزاری همایش با حضور منتخبین شوراهای اسلامی شهر و روستا در سطح استان بوشهر و شهرستان‌‌ها، از اقدامات و فعالیت‌های شوراهای اسلامی شهر و روستا تجلیل می‌شود.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر تعداد اعضای شوراهای استان را یک‌هزار و 460 نفر دانست و خاطرنشان کرد: در استان بوشهر 10 شورای اسلامی در سطح شهرستان، 25 شورا در بخش‌ها و 40 شورا در سطح شهرها تشکیل شده است.

برزگرزاده با بیان اینکه در مجموع یک‌هزار و 250 نفر عضو شوراهای روستایی این استان هستند، تصریح کرد: 150 نفر اعضای شوراهای اسلامی روستاهای استان بانو و مابقی آقایان هستند.

وی تعداد اعضای شورای اسلامی شهرهای استان بوشهر را 210 نفر اعلام کرد و گفت: در هفته شوراها برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری، عمرانی و اجتماعی تدوین شده و در این هفته از طرح‌های مختلف در شهرها و روستاهای استان بوشهر بهره‌برداری می‌شود.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر وی جایگاه شوراها در قانون اساسی را بسیار رفیع دانست و افزود: اعضای شوراهای اسلامی طبق وظیفه قانونی، همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم و به‌صورت مستمر پیگیر حل مشکلات مردم در بخش‌های مختلف هستند.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • اژه ای: جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی از این اقدامات و آرای ما، هر کدام بهره‌برداری‌های خود را می‌کنند
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • اشتفان افنبرگ: رئال مادرید مقابل منچسترسیتی خوش‌شانس بود؛ در برنابئو، فندک به سمتم پرت کردند
  • جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است
  • عاقبت رؤیافروشی؛ واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر
  • نوگرایی و جوانگرایی شرط پویایی یک جامعه است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • وقتی هوش مصنوعی از هر چیزی توپ درست کنه! (عکس)