Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ "غلامرضا رخشانی‌مهر" با تاکید بر اینکه بر اساس قانون بودجه دولت مکلف به نصب کنتورهای هوشمند برای تمامی مشترکان برق شده است، تاکید کرد: کنتورهای هوشمند با رصد بار مصرفی مشترکان و انتقال مصرف آنان از ساعت پیک به ساعات کم مصرفی موجب خواهند شد تا سرمایه‌گذاری کمتری در بخش نیروگاهی و شبکه در پیک مصرف انجام شده و شبکه برق کشور دچار شرایط اضطراری و اعمال خاموشی نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی توزیع توانیر اولویت نصب کنتورهای هوشمند را با مشترکان پرمصرف دانست و افزود: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر شده است تا پایان امسال 400 هزار کنتور هوشمند برای مشترکان دیماندی نصب شود که عمده این مشترکان مربوط به بخش‌های کشاوری، صنعتی، تجاری و اداری است.

رخشانی‌مهر با اشاره به برنامه وزارت نیرو برای نصب پنج میلیون کنتور هوشمند برای مشترکان برق ظرف دو سال آینده در کشور، گفت: بر اساس قانون بودجه هزینه نصب کنتور هوشمند برای پرمصرف‌ها بایستی از خود مشترک دریافت شود، اما وزارت نیرو برای تسهیل‌ این امر، ضوابط و آیین‌نامه‌ای تدوین و به شرکت‌های برق سراسر کشور ابلاغ خواهد کرد تا مشترکان بتوانند کنتورهای هوشمند را با اقساط بلندمدت تهیه و نصب کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انرژی برق سرمایه معاون وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۰۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با اشاره به طرح های در حال اجرا برای جبران بخشی از کمبود آب مشهد گفت: برای خدمت رسانی موثر و بیشتر به مشترکان شهری و روستایی زیرمجموعه این شرکت و نیز بهره مندی و دسترسی مشترکان به آب شرب سالم و بهداشتی، ۱۰ مخزن ذخیره جدید با ظرفیت ۹۰ هزار و ۷۵۰ مترمکعب طی سال گذشته به بهره برداری رسید.
حسین اسماعیلیان افزود: از مجموع ۱۰ مخزن جدید، ۳ مخزن با ظرفیت ۹۰ هزار مترمکعب در حوزه پهنه مشهد به بهره برداری رسیده و ۷ مخزن دیگر در مناطق روستایی شامل شریف آباد، دوله، برج موری، چشمه علیمو، دهنه چهل و جرخشک، بالنده و ده غیبی با ظرفیت ذخیره سازی ۷۵۰ مترمکعب آماده سازی و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی ادامه داد: افزایش ظرفیت مخزن ذخیره آب، یکی از اقدامات ویژه‌ای است که نقش موثری در مدیریت توزیع در شهرستان مشهد دارد.

دیگر خبرها

  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم
  • تکرار ادعاهای یک‌جانبه و بی اساس از سوی کویت مایه تأسف است
  • سخنگوی وزارت خارجه: تکرار ادعاهای یک‌جانبه و بی اساس در مورد میدان «آرش» از سوی طرف کویتی مردود و مایه تاسف است
  • برخورداری ۱۶۹ هزار مشترک روستایی از آب شرب تا پایان سال
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند