Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور استان‌های سازمان تامین اجتماعی گفت: استان فارس با این پهنه فقط ۴۵ درصد تحت پوشش دارد و باید این پوشش جمعیتی افزایش یابد. ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۵ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز،  قائم موهبتی شامگاه دوشنبه در جلسه معارفه مدیرکل تامین اجتماعی فارس با تاکید براینکه باید از آورده کارگران به درست امانت‌داری و ارزش آن حفظ شود تا در بازنشستگی آنان بتوانند مقرری دریافت کنند، اظهارداشت: حق بیمه و مستمری کارگران پشتوانه‌ای برای آنها است و نمی‌توان مستمری و حق بازنشستگی را از کارگر سلب کرد و پولی که الان کم می‌شود جای دیگری پرداخت می‌شود و این مانع تولید نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به انتخاب مدیرکل تامین اجتماعی فارس گفت: فارس با این پهنه فقط 45 درصد زیرپوشش دارد و باید این پوشش جمعیتی که امروز تحویل داده می‌شود، افزایش یابد.

موهبتی افزود: فاصله میزان پوشش بیمه در استان فارس نسبت به یزد که 90 درصد پوشش دارد، زیاد است و مدیر جدید باید برای افزایش یافتن این مهم تلاش شبانه‌روزی داشته باشد.

اردبیل|تامین اجتماعی نقشی در تعطیلی واحدهای تولیدی نداردیاسوج| تامین اجتماعی بدون هماهنگی از حساب بانکی پیمانکاران پول برداشت می‌کندحوزه درمان تامین اجتماعی استان مرکزی 105 میلیارد تومان بدهی به بیمارستان‌های دانشگاهی دارد

مدیرکل تامین اجتماعی فارس نیز با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی فارس 751 هزار بیمه شده اصلی دارد، بیان کرد: در این استان202 هزار نفر مستمری‌بگیر بازنشسته و ازکار افتاده ماهیانه بیش از 327 میلیارد تومان دریافت می‌کنند. 

ابراهیم کشاورز عنوان کرد: علاوه بر تعهدات بلند مدت 50 میلیارد تومان در قالب تعهدات کوتاه مدت، 24 میلیارد تومان به عنوان مقرری بیکاری و 105 میلیارد تومان برای سلامت بیمه‌شدگان به صورت ماهیانه صرف می‌شودکه سرجمع آن مبلغی بیش از 371 میلیارد تومان است.

به گفته این مدیر جوان سازمان تامین اجتماعی افزایش سن امید به زندگی، پیرشدن صندوق تامین اجتماعی، افزایش رفاه در زندگی و بازنشستگی‌های بیش از موعد سبب شده که در زمان فعلی ضریب پشتیبانی در استان به 4.8درصد برسد و تنها راه برون رفت از این موضوع ایجاد تغییر و تحول و همسویی متناسب با تغییرات روز جامعه است.

کشاورز با اشاره به مزیت‌های نسبی استان در بخش کشاورزی، گردشگری، صنعت و خدمات و عناوینی همچون قطب پزشکی وگردشگری گفت: باید از ظرفیت‌های موجود برابر با اصل 29 قانون اساسی به منظور جذب و افزایش تعداد بیمه‌شدگان بهره گرفت.

وی گفت: ایجاد تغییر و تحول در تامین اجتماعی اهمیت ویژه‌ای دارد و همچنین رشد سواد و ارتقا مشتری‌مداری افزایش رضایت‌مندی مخاطبان را در پی دارد و افزایش تاب‌آوری با شرکای اقتصادی و تشکل‌های کارگری نیاز است.

انتهای پیام/ش

R41382/P/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۰۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین‌اجتماعی از مذاکرات این کانون با مسئولان تامین اجتماعی درخصوص ضرورت افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران خبر داد.

به گزارش ایسنا، نصرالله دریابیگی در این باره اظهار کرد: در جلساتی که با مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی و معاونین ایشان داشته‌ایم سه پیشنهاد مهم را درباره افزایش حقوق کارگران بازنشسته تحت پوشش کانون عالی بازنشستگان طرح کردیم؛ اول این که افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تورم ۴۳.۶ درصدی موجود را پوشش دهد؛ دوم آن که دراجرای ماده ۴۱ قانون کار ۳۵ درصد افزایش سطوح مزدی را لحاظ کنند و افزایش مزایا هماهنگ با دریافتی کارگران و کارکنان دولت باشد.

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با اشاره به این که مذاکرات مزدی این کانون همچنان ادامه دارد، مبنای افزایش حقوق سالانه بازنشستگان را مصوبه شورای عالی کار عنوان و اظهار کرد: ماده ۴۱ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی تکلیف این مهم را روشن کرده است.

دریابیگی گفت: مطالبات کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی مطالبات برحق حداقل ۵ میلیون بازنشسته تامین اجتماعی و خانواده‌های آنان مبنی بر افزایش حداقل ۳۵ درصدی حقوق این قشر است.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد کارگران بازنشسته تامین اجتماعی دریافتی ماهانه‌شان کمتر از ۱۰ میلیون تومان است؛ گفت: دریافتی بازنشستگان عضو کانون‌های بازنشستگی تامین اجتماعی فقط کفاف هزینه‌های ۱۵ روز را می‌دهد و اختلاف فاحشی با سایر بازنشستگان دارند.

مسئول کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران با تاکید بر این مطلب که ذخایر صندوق تامین اجتماعی حاصل تلاش میلیون‌ها کارگر زحمتکش ایرانی است، گفت: مسئولان سازمان تامین اجتماعی در برابر صاحبان صندوق تامین اجتماعی یعنی کارگران و بازنشستگان مسئول هستند و نباید بابت تعهدات مالی خویش در برابر کارگران بازنشسته آدرس غلط بدهند.

به گزارش روابط عمومی کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با خاطرنشان ساختن وعده‌های دولت و مجلس برای حل مشکلات معیشتی بازنشستگان تامین اجتماعی، گفت: سوال من از تمامی مسئولان این است که چگونه می‌توان با دریافتی ماهانه کمتر از ۱۰ میلیون تومان هزینه‌های یک خانوار کوچک را تامین کرد؟. از مسئولان تامین اجتماعی توقع داریم در این شرایط همراه جامعه شریف بازنشستگان باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی