Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@23:19:47 GMT

مصرف سیر و پیاز خطر سرطان پستان را کاهش می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۲۰۶۸۱

آفتاب‌‌نیوز :

 پیاز و سیر معمولا در بیشتر غذاها وجود دارند و طعم خوبی به آنها می‌بخشند. پژوهش جدیدی که در "دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو"(UB) و "دانشگاه پورتوریکو"(UPR) انجام شده نشان می‌دهد که سیر و پیاز می‌توانند به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان کمک کنند.

به گزارش مدیکال‌اکسپرس، "گائوری دسای"(Gauri Desai)، دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو و سرپرست این پروژه گفت: ما در این بررسی دریافتیم آن دسته از زنان ساکن پورتوریکو که ترکیب سیر و پیاز را مصرف می‌کنند، کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پژوهش، نخستین پروژه‌ای است که برای بررسی ارتباط میان مصرف سیر و پیاز و سرطان پستان در این منطقه صورت می‌گیرد. این پژوهش نشان داد زنانی که ترکیب سیر و پیاز را یک بار در روز مصرف می‌کنند، ۶۷ درصد کمتر از زنانی که از سیر و پیاز استفاده نمی‌کنند، در معرض ابتلا به سرطان پستان قرار دارند. ایده این پژوهش، از نتایج بررسی دیگری الهام گرفته شد که نشان می‌داد مصرف سیر و پیاز می‌تواند انسان را در برابر سرطان محافظت کند.

پورتوریکو، از این جهت مکان مناسبی برای این بررسی بود که زنان آن نسبت به زنان ساکن اروپا و آمریکا، مقدار بیشتری پیاز و سیر مصرف می‌کنند.

دسای افزود: پورتوریکو، کمترین میزان ابتلا به سرطان را دارد؛ در نتیجه جمعیت ساکن آن برای بررسی ما مناسب هستند.

این پژوهش، بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۴ صورت گرفت و پژوهشگران، ۳۱۴ زن مبتلا به سرطان پستان و ۳۴۶ زن که بیماری آنها کنترل شده بود، مورد بررسی قرار دادند.

"جو فرودنهیم"(Jo Freudenheim)، پژوهشگر دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو و از نویسندگان این پژوهش گفت: این پژوهش، بررسی کوچکی در مورد سرطان پستان است که با همکاری دانشگاه پورتوریکو صورت گرفت. نتایج این بررسی، به ما کمک می‌کند تا دلیل پایین بودن میزان ابتلا به سرطان را در این منطقه و افزایش آن را در مناطق دیگر درک کنیم.

این پژوهش، در مجله "Nutrition and Cancer" به چاپ رسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سیر پیاز سرطان سرطان سینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۰۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند

به گزارش خبرگزاری مهر، مصرف سیگار باعث بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلاء به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را ازدست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

کد خبر 6096974 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی