Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه واشنگتن پست گزارش کرده، دونالد ترامپ کمی پیش از تماس تلفنی جنجالی‌اش با رییس جمهور اوکراین به رییس دفتر موقت کاخ سفید دستور داده، کمک مالی نظامی نزدیک به ۴۰۰ میلیون دلاری به اوکراین را متوقف کند.

به گزارش ایسنا، چندی پیش گزارش شد که دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در تماس تلفنی‌ای که اواخر ماه ژوئیه با همتای اوکراینی خود داشته، از این رییس جمهور درخواست کرده که درباره احتمال "فساد" جو بایدن، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا و پسرش تحقیقاتی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش روزنامه واشنگتن پست، مقامات اداره مدیریت و بودجه که میک مالونی، رییس دفتر موقت کاخ سفید مدیریت آن را بر عهده دارد، در اواسط ماه ژوئیه در جلسه‌ای بین سازمانی دستور صادر شده از سوی دونالد ترامپ را به وزارت امور خارجه و دفاع ابلاغ کردند.

بنا بر گزارش واشنگتن پست، مقامات اداره مدیریت و بودجه به پنتاگون و وزارت امور خارجه گفتند، ترامپ "نگرانی‌هایی" درباره لزوم اعطای این مبلغ به اوکراین دارد و به آنان دستور داده که به قانونگذاران بگویند پرداخت این کمک مالی به دلیل یک "روند بین سازمانی" متوقف شده است. این توقف نزدیک به دو ماه و تا اوایل ماه جاری میلادی ادامه داشت.

جمهوری‌خواهان کمیته اعتبارات سنا در روز ۱۲ سپتامبر و یک روز پس از آزاد شدن این کمک مالی اظهار کردند، کاخ سفید پرداخت این مبلغ را به تاخیر انداخته تا موضع ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین در زمینه حمایت از غرب یا روسیه مشخص شود.

یک مقام ارشد به واشنگتن پست گفته است، ترامپ این کمک مالی را بر سر نگرانی‌هایی درباره فساد در دولت اوکراین متوقف کرد و پیش از پایان سال مالی جاری (در ۳۰ سپتامبر) توقف آن را لغو کرد. این مقام ارشد تکذیب کرد که انگیزه ترامپ از این کار اعمال فشار بر زلنسکی برای انجام تحقیقات در خصوص جو بایدن و پسرش بوده است.

کریس مورفی، سناتور دموکرات به این روزنامه گفت: فکر نمی‌کنم این مساله واقعا اهمیتی داشته باشد. رییس جمهور به صراحت به اوکراینی‌ها گفته اگر در انتخابات ۲۰۲۰ مداخله نکنند، کمک امنیتیشان را دریافت نخواهند کرد. این یک تهدید ضمنی از سوی یک رییس جمهور آمریکایی علیه یک کشور خارجی است. آن کشور خارجی می‌داند که اگر به درخواست رییس جمهور آمریکا عمل نکند با پیامدهایی روبه‌رو خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری هیل، دونالد ترامپ اما با تکذیب اعمال فشار بر اوکراین به منظور وادار کردن این کشور به همکاری در تحقیقات علیه جو بایدن، تلاش کرد تقصیرها را به گردن او بیندازد و اظهار کرد: جو بایدن و پسرش فاسد هستند.

وی تاکید کرد: در مکالمه تلفنی‌ام با رییس جمهور اوکراین آن‌ها را تحت فشار قرار ندادم و چیزی مبنی بر اینکه اگر فلان کار را انجام ندهید به شما کمک مالی نمی‌کنم، بیان نکردم. من چنین کاری نمی‌کنم. ما پول زیادی به اوکراین و دیگر کشورها کمک می‌کنیم. من فقط نمی‌خواهم در این کشور فساد صورت بگیرد.

رییس جمهور آمریکا همچنین اظهار کرد، اعمال فشار بر اوکراین "احتمالا" امری نامناسب نبوده اما تاکید کرد که چنین کاری نکرده است.

او در این باره گفت: به هر صورت من بر آن‌ها اعمال فشار نکردم. می‌توانستم این کار را بکنم. فکر می‌کنم احتمالا مشکلی نداشت اگر این کار را می‌کردم اما نکردم.

ترامپ در دیدار با آندژی دودا، رییس جمهور لهستان اظهار کرد: جو بایدن بسیار "دغل‌باز" است. کاری که او کرد این بود که گفت، فلان کار را انجام ندهید و دادستان (تحقیقات درباره بایدن) را برکنار کنید اما چون او یک "جاعل" است و به تنهای یک گروه اخبار جعلی است، نمی‌خواهد این مساله را بیان کند.

وی افزود، اگر یک جمهوری‌خواه این کار را کرده بود، او را روی "صندلی الکتریکی" می‌نشاندند.

او همچنین گفت، امیدوار است خبرنگاران متن مکالمه‌اس با رییس جمهور اوکراین را ببینند تا حقایق اثبات شود.

ترامپ در این خصوص گفت: خیلی ساده می‌توانم این کار را انجام دهم اما ترجیح می‌دهم این کار را نکنم. شاید این متن را منتشر کردم زیرا مشکلی در آن تماس وجود نداشت. با این وجود چندان سابقه خوبی نیست که تماس‌های تلفنی با رهبران کشورهای خارجی را منتشر کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۱۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟/ تعهداتی «با تاریخ، با امضا»!
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • رییس‌جمهور فرانسه به آلمان می‌رود
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟