Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان از شناسایی و قطع ۴۱۱۶ فقره انشعاب آب غیر مجاز در سال ۱۳۹۷ در استان خبر داد و گفت: از این تعداد انشعاب شناسایی شده ۲۵۴۹ فقره از غیر مجاز به انشعاب مجاز تبدیل شده و متخلفین به مراجع قانونی معرفی شدند.


به گزارش ایسنا- قاسمی در بازدید معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان از آب شیرین کن زاهدان افزود: آب شرب زاهدان هیچگونه مشکل بهداشتی ندارد و از هر جهت مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: آب شرب و بهداشتی بصورت روزانه در آزمایشگاه مرکزی آبفا استان مورد بررسی و آزمایش قرار می گیرد.
قاسمی همچنین با اشاره به انجام گشت های مستمر اداره آب و فاضلاب شهری استان در خصوص شناسایی متخلفین نیز گفت: شناسایی انشعابات غیرمجاز، تعیین تکلیف در کمیته انشعابات غیرمجاز، پیگیری وصول جرائم انشعابات غیرمجاز و قطع انشعابات آب فاقد اشتراک و پیگیری جهت واگذاری انشعاب جدید، بازدید و کنترل کنتورهای هوشمند نصب شده، بازدید از تاسیسات و انشعابات آب و فاضلاب شهرهای تابعه را از دیگر اقدامات این اداره طی ماه های اخیر عنوان کرد.

1261 روستای سیستان و بلوچستان لوله کشی آب پایدار ندارند
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان در دومین نشست کارگروه صیانت ازمنابع آب استان گفت: ۱۲۶۱روستای استان هنوز لوله کشی آب پایدار ندارند.
به گزارش ایسنا- حمیدیان افزود: برای رفع مشکل آب روستاها بالغ بر۳ هزار میلیارد ریال اعتبار لازم است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان  در ادامه گفت: صیانت و حفاظت ازمنابع آب استان از دو سال پیش در دستور کار قرار گرفته است.
حمیدیان تاکید کرد: مسئولین و مدیران ادارات مرتبط باید نظارت بیشتری برصیانت ازمنابع آبی استان داشته باشند.
وی افزود: هدف ازبرگزاری این کارگروه ها حفظ منابع و سفره‌های آب زیرمینی استان بوده است.
حمیدیان افزود: در این دو سال باحفاران چاه‌های غیرمجاز که به سفره‌های آب زیرزمینی آسیب می زنند برخورد قانونی شده و شاهد بیشتر شدن ذخایر آب زیرزمینی استان بودیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سيستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۱۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در بازدید از برداشت گندم مزارع کشاورزی شهرستان ایرانشهر گفت:از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۲۱ هزار ۳۲۰ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش ۳۶۰ میلیارد تومان خریداری شده است.
سید محمدرضا سید حسینی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است افزود: کار برداشت حدود۳۰ درصد از گندمزار‌های سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر برای برداشت گندم و ۱۶ مرکز خرید برای تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک میکنند.
سیدحسینی گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت شد و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

دیگر خبرها

  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان
  • آب‌دزدی در مازندران با سه‌هزار انشعاب غیرمجاز
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
  • فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • (تصاویر) آبتنی کودکان در سیل سیستان و بلوچستان
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه