Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@04:49:01 GMT

بزرگترین ورشکستگی‌های جهان کدام بودند؟

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۲۱۸۱۹

بزرگترین ورشکستگی‌های جهان کدام بودند؟

مجله مهر:  وَرشِکَستِگی یا توقّف حالت یک تاجر یا شرکتی تجاری است که از پرداخت بدهی‌های خود ناتوان شده و نمی‌تواند تعهدات خودرا عملی کند. در آمریکا برای اعلام ورشکستی دو کد وجود دارد، «فصل ۱۱» و «فصل۷» دو کدی هستند که برای شرکت‌های ورشکسته استفاده می‌شوند.

در فصل ۱۱، در حالیکه شرکت به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد، با طلبکاران مذاکره دارد و مدت زمانی را برگرداندن بدهی‌ها در اختیارش می‌گذارند، اما در فصل ۷، شرکت باید از محل دارایی‌های موجود خود، طلب دیگران را بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور مثال شرکت خرده فروشی اسباب بازی R" Us" در ابتدا برای حمایت از شرکت خود در سپتامبر ۲۰۱۷  اعلام کد ورشکستگی کرد و تلاش داشت به کار خود ادامه دهد، اما در مارس ۲۰۱۸ و هنگامی که برای طلبکاران مشخص شد که زمان دادن به این شرکت بی فایده است، این شرکت اسباب بازی را مجبور به انحلال کردند و آخرین فروشگاه در اواسط ماه مه بسته شد.

باید گفت که تعداد بسیاری از این شرکت‌های ورشکسته مربوط به بانک‌ها و خودروسازان وجود دارد که در بحران مالی سال ۲۰۰۸ با دنیای تجارت خداحافظی کردند. اما ۶ مورد از ۱۱ بزرگترین ورشکستگی آمریکا در همه زمان‌ها مستقیماً با بحران مالی مرتبط بودند.

در ادامه لیستی از ۱۱  ورشکستگی بزرگ آمریکا در همه زمان‌ها را می‌توانید بخوانید، در این گزارش تاریخ پرونده ورشکستگی، نوع تشکیل پرونده و ارزش دارایی‌های شرکت را در زمان ورشکستگی، به همراه توضیحات مختصری از نحوه سقوط شان آورده شده است.

۱۱. PG&E

>  تاریخ تشکیل پرونده: ۶ آوریل ۲۰۰۱
 > نوع پرونده سازی: فصل ۱۱
 > ارزش دارایی: ۳۶.۱۵ میلیارد دلار

PG&E Corp (NYSE: PCG)  نام یک شرکت هلدینگ ابزاری است که برق و گاز طبیعی خانه‌ها و مشاغل شمالی کالیفرنیا را تأمین می‌کند. این شرکت از افزایش هزینه‌های برق در تابستان سال ۲۰۰۱، به مشکل برمی‌خورد و تا حدودی سقوط این شرکت ناشی از دستکاری قیمت‌ها در بازار است. اگرچه دولت امریکا به این شرکت وثیقه داد اما نتوانست خود را نجات دهد.

۱۰ . وام تورنبورگ

> تاریخ تشکیل پرونده: ۱ مه ۲۰۰۹
> نوع پرونده سازی: فصل ۱۱
> ارزش دارایی: ۳۶.۵۲ میلیارد دلار

این شرکت قربانی اولیه سقوط قیمت مسکن بود و مجبور شد نتایج مالی ۲۰۰۷ خود را مجدداً مورد استفاده قرار دهد و در ادامه تورنبرگ پس از پرداخت بدهی‌های خود به چندین طلبکار  معادل تقریبا ۹۵۰ میلیون دلار در مارس ۲۰۰۸ هرگز سر پا نشد.

۹. کرایسلر

> تاریخ تشکیل پرونده: ۳۰ آوریل ۲۰۰۹

> نوع پرونده سازی: فصل ۱۱

> ارزش دارایی: ۳۹.۹۴ میلیارد دلار

دولت امریکا در مارس ۲۰۰۹ مالکیت کرایسلر و جنرال موتورز را در ازای دریافت وثیقه به عهده گرفت تا این دو اتومبیل‌سازی را در پی وقوع بحران مالی سرپا نگه دارد. سرانجام اما  کرایسلر را مجبور به پذیرفتن پیشنهاد ادغام با فیات ایتالیا کردند. در کل، کرایسلر ۱۲.۵ میلیارد دلار وثیقه فدرال دریافت کرد و ۱۱.۲ میلیارد دلار آن را پس داد.

۸. شرکت جهانی mf

> تاریخ تشکیل پرونده: ۳۱ اکتبر ۲۰۱۱

> نوع پرونده سازی: فصل ۱۱

> ارزش دارایی: ۴۰.۵۴ میلیارد دلار

 MF در معاملات ارزی که مشتری‌های خود را به دام می‌انداخت درهم تنیده شده و این مسئله منجر به برداشت و کمبود پول به دلیل  معاملات بیش از و فروش اوراق بهادار  شد و سرانجام این شرکت به ورشکستگی کشیده شد.

۷.کنسکو

> تاریخ تشکیل پرونده: ۱۷ دسامبر ۲۰۰۲
> نوع پرونده سازی: فصل ۱۱
> ارزش دارایی: ۶۱.۳۹ میلیارد دلار

کنسکو در زمان تشکیل پرونده یک شرکت بیمه و دارایی بود و توانست مذاکره ای را با صاحبان اوراق قرضه خود انجام دهد که آنها را به قیمت حدود ۱.۹ میلیارد دلار سهام خود به صاحبان شرکت بازمانده تبدیل کند. صاحبان سهام هیچ نقدی را از دست ندادند، اما دارندگان سهام مشترک هیچ چیزی دریافت نکردند.

۶. انرون

> تاریخ تشکیل پرونده: ۲ دسامبر ۲۰۰۱

> نوع پرونده سازی: فصل ۱۱

> ارزش دارایی: ۶۵.۵ میلیارد دلار

چهار مدیر اصلی این شرکت به دلیل توطئه، کلاهبرداری محکوم شدند. مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل اصلی، مدیر ارشد مالی و مدیرعامل یکی از بخش های شرکت در این کلاهبرداری نقش داشتند.

۵. گروه شرکتهای CIT

> تاریخ تشکیل پرونده: ۱ نوامبر ۲۰۰۹
> نوع پرونده سازی: فصل ۱۱
> ارزش دارایی: ۸۰.۴۵ میلیارد دلار

این شرکت که خیلی سریع تبدیل به یک شرکت هلدینگ بانکی شد و ۲.۳ میلیارد دلار بودجه کمک مالی فدرال دریافت کرد CIT کمی بیش از یک ماه پس از اولین درخواست برای حمایت، از ورشکستگی خارج شد.

۴- جنرال موتورز

> تاریخ تشکیل: ۱ ژوئن ۲۰۰۹

> نوع پرونده سازی: فصل ۱۱

> ارزش دارایی: ۹۱.۰۵ میلیارد دلار

جنرال موتور بزرگترین شرکت صنعتی ایالات متحده است که تاکنون برای حمایت از ورشکستگی ثبت نام کرده است. این شرکت در سال ۲۰۰۹ ، ۶۸.۲ میلیارد دلار وثیقه فدرال دریافت کرده است. (۵۱ میلیارد دلار برای خودروساز و مابقی برای بازوی تأمین مالی)

 این شرکت پس از اتمام تمام حساب، وثیقه‌های جنرال موتورز به هزینه مالیات دهندگان ایالات متحده آمریکا مبلغی معادل ۸.۹ میلیارد دلار پرداخت کرد.

۳. WorldCom

> تاریخ تشکیل پرونده: ۲۱ ژوئیه ۲۰۰۲
> نوع پرونده سازی: فصل ۱۱
> ارزش دارایی: ۱۰۳.۹۱ میلیارد دلار

در یک زمان،  Worldcom دومین ارائه دهنده مخابراتی در امریکا بود.

در سال ۲۰۰۰، برنارد ایبرز مدیرعامل وقت این شرکت، هنگامی که با یک تماس حاشیه‌ای در مورد سرمایه گذاری‌های شخصی وی ارائه شده بود، با مشکل روبرو شد. ابرز به سرعت کنار رفت و مدتی بعد با یک رسوایی در حسابداری، منجر به سقوط  Worldcom شد.

۲. واشنگتن متقابل

> تاریخ تشکیل پرونده: ۲۶ سپتامبر ۲۰۰۸
> نوع پرونده سازی: فصل ۱۱
> ارزش دارایی: ۳۲۷.۹۱ میلیارد دلار

Washington Mutual  یک بانک و انجمن پس انداز و وام بود تا اینکه یک اداره بانکی بیش از ۱۶ میلیارد دلار در ژوئن سال ۲۰۰۸ برداشت کردند.

۱. برادران لمن
> تاریخ تشکیل پرونده: ۱۵ سپتامبر ۲۰۰۸
> نوع پرونده سازی: فصل ۱۱
> ارزش دارایی: ۶۹۱.۰۶ میلیارد دلار

این صندوق با سرمایه گذاری های پراکنده و وام‌های فرعی و سنگین دارایی خود را به صفر رساند. هنگامی که ارزش آن دارایی‌ ها به صفر رسید، لمن چاره ای جز بستن بانک ۱۵۸ ساله نداشت.  لوازم و قطعات این شرکت در بین سایر شرکت‌های مالی مانند بارکلیز و اوراق بهادار Nomura باقی مانده است. عدم موفقیت بانک سوژه کتاب و فیلم شد که هر دو با عنوان "خیلی بزرگ برای عدم موفقیت" نامگذاری شده اند.

کد خبر 4727237 عارف چراغی شوی

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا ورشکستگی شرکتها جنرال موتورز صفحه اول روزنامه ها دکه روزنامه مطبوعات ایران اینفوگرافیک صفحه اول روزنامه های اقتصادی صفحه اول روزنامه های ورزشی ایالات متحده آمریکا فیلم سینمایی توییتر باکس آفیس رادیو مهر نوشت افزار کیوسک مطبوعاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۱۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط ین رکورد ۳۴ ساله را شکست

نرخ ین ژاپن در برابر دلار به کمترین میزان خود در ۳۴ سال گذشته رسیده است.

به گزارش ایسنا، وزارت دارایی ژاپن آمادگی خود را برای اقدامات قاطع با توجه به تداوم تضعیف ین اعلام کرد.

نرخ ین ژاپن به پایین‌ترین سطح ۱۵۵ ین در برابر دلار از ژوئن ۱۹۹۰ کاهش یافت و بر اساس داده‌های معاملات ارز الکترونیکی در بورس توکیو، دلار به ۱۵۵.۰۸-۱۵۵.۱۱ ین صعود کرد.

وزارت دارایی ژاپن برای اقدامات قاطع با توجه به تداوم تضعیف ین آماده می‌شود.

به نقل از بیزنس، فعالان بازار به این مورد تمرکز کردند که این وزارتخانه مداخلات ارزی انجام می‌دهد یا خیر.

با توجه به سابقه این مورد، اقداماتی به ویژه در اکتبر ۲۰۲۲ انجام شد، زمانی که نرخ به ۱۵۱.۹۴ ین در برابر دلار کاهش یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی در این کشور مسدود شد
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • سقوط ین رکورد ۳۴ ساله را شکست
  • آمریکا برای این سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد
  • «قیمت دلار» برای اولین بار به ۴۴ هزار تومان رسید!
  • بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳
  • ابعاد ورشکستگی رژیم صهیونیستی در نتیجه جنگ غزه
  • سوئیس ۳۱۸ میلیون دلار از دارایی‌های روسیه را آزاد کرد
  • تفاوت پلی کربنات با پلکسی چیست؟‌ کدام‌یک ارزش خرید بیشتری دارد؟