Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ عبدالکریم محمدی زاده در حاشیه بازدید عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از مجتمع پتروشیمی امیرکبیر در ماهشهر اظهار کرد: این مجتمع بالای 2300 نیرو دارد و در 6ماهه ابتدایی امسال از نظر فروش و تولید در 10 سال اخیر بی سابقه عمل کرده‌ایم.

وی افزود: امسال در حوزه دریافت خوراک گازی کمبودهایی داشتیم اما در تداوم تولید در واحدها و همچنین تعاملات با دیگر مجتمع‌های پتروشیمی عملکرد خوبی داشته‌ایم و توانستیم تولید داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر برنامه‌ریزی و کنترل تولید مجتمع پتروشیمی امیرکبیر با بیان اینکه روند کاملا بی نظیری در تولیدات داشته‌ایم، عنوان کرد: در 6 ماهه نخست سال، کمبودهایی به ویژه در بحث تامین اتان داشته‌ایم. این خوراک بیشترین سودآوری را برای ما دارد اما در تامین این خوراک وضعیت مناسبی نداشته‌ایم.

محمدزاده تصریح کرد: علی رغم چنین مشکلاتی اما با تمرکز بر تامین خوراک‌های غنی مایع به دنبال فعالیت‌هایی هستیم تا به تولیدی با بالاترین حاشیه سود بپردازیم و در این زمینه خوشبختانه عملکرد بسیار خوبی داشته‌ایم.

وی ادامه داد: کار احداث خطوط انتقال پالایشگاه بیدبلند 2 به منطقه ماهشهر اگر انتهای امسال راه‌اندازی شود، مجتمع از این پالایشگاه خوراک اتان مورد نیاز خود را دریافت خواهد کرد.

مدیر برنامه‌ریزی و کنترل تولید مجتمع پتروشیمی امیرکبیر گفت: با توجه به چنین مسایلی به دنبال آن هستیم تا شرایط تولید را متفاوت‌تر از گذشته کنیم و به ظرفیت تولید 700 هزار تنی پلیمری شرکت دست پیدا کنیم.

محمدزاده عنوان کرد: امسال تا پایان آبان ماه به میزان تولید سال گذشته- که 432 هزار تن پلیمر بود- خواهیم رسید و قطعا رکورد تولید محصولات پلیمری را خواهیم شکست.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به بحث تحریم‌ها اما هیچگونه مشکلی در بحث صادرات نداشته‌ایم و 53 درصد بیشتر از سال گذشته صادرات انجام شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پتروشیمی خوراک رشد عضو مجمع تشخیص مصلحت برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۱۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز

به گزارش جام جم آنلاین،مدیر عامل شرکت پتروشیمی شیراز پتروشیمی شیراز گفت: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به خوبی نشان دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد که سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ در بین اوره ساز‌های کشور ۲۵ درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵ درصد رسیده است.
به گفته احمدرضا حیدرنیا افزون بر یک میلیون و ۷۸۶ هزار تن انواع محصولات طی ۶ ماه نخست ۱۴۰۲ در این پیتروشیمی تولید شده بود که از این میزان،۸۴۳ هزار تن مربوط به تولید اوره بوده است.
شرکت پتروشیمی شیراز دومین اوره ساز بزرگ کشور محسوب می‌شود و در این شرکت انواع محصولات شامل اوره، اسید نیتریک، نیترات آمونیوم، متانول، آرگون و کود مایع تولید می‌شود.
حیدرنیا افزود: این افزایش نشان دهنده افزایش توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که منجر به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی شده است.
وی همچنین به پیشرفت قابل توجه پروژه‌های توسعه‌ای علاوه بر افزایش تولید، اشاره و در این خصوص نیز خاطرنشان کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده است، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲ درصدی رسید.
حیدرنیا گفت: این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجرا است و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر در راستای تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.
حیدرنیا به صرفه جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین-رودیوم در پتروشیمی شیراز هم اشاره کرد و این موضوع را گامی مهم در راستای خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.
او اضافه کرد: اسید نیتریک به عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، یک محصول کاملاً راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین-رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

دیگر خبرها

  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲