Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@00:00:23 GMT

با این راهکار خواب راحت را تجربه کنید

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۳۱۹۸۰

با این راهکار خواب راحت را تجربه کنید

بی خوابی، عواقب بسیار بدی برای روز بعد به همراه دارد و به همین سبب، جدول پیشنهادی خواب را ارائه می‌کنند.
با اینکه دارو‌های خواب آور تا حدی موثرند، ولی عوارض جانبی خود را نیز تحمیل می‌کنند. از جمله این عوارض، گیجی صبحگاهی و ایجاد مشکل در فعالیت‌هایی همچون رانندگی و کار با تجهیزات خطرناک است.
دکتر هادین جوف و همکارانش می‌گویند با تغییرات اندکی در سبک زندگی می‌توان خواب مناسب داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه خبری دانشگاه هاروارد، این محققان چارچوب و دستورالعملی برای خواب تدارک دیده اند که شامل برنامه تغذیه و خواب از بامداد تا شبانگاه است.

دستورالعمل
ساعت هفت صبح:
هر روز صبح، به جز تعطیلی پایان هفته، راس ساعت معین، و ترجیحا هفت بامداد از خواب برخیزید.
ساعت هشت بامداد:
فقط یک فنجان قهوه یا یک فنجان نوشیدنی غیر کافئینه بنوشید (و نه بیشتر). کافئین زیادی در صبحگاهان، ممکن است شما را تا هنگام خواب همراهی کند و بر نحوه خوابیدن تان تاثیر منفی گذارد.
ساعت نه بامداد:
برای پیاده روی سی دقیقه‌ای از منزل بیرون بروید. ورزش و نورخورشید بامدادی، خواب بهتر شبانه را برای شما تامین خواهند کرد.
شامگاهان
ساعت شش عصر:
شام سبکی میل کنید. شام سنگین ممکن است به درد ناحیه معده بیانجامد و شما را بیدار نگاه دارد. از مصرف چای کافئینه، قهوه و نوشابه و نیز شکلات خودداری کنید.
ساعت ۹ و ۱۵ دقیقه شب:
تلویزیون، رایانه، گوشی تلفن همراه و تبلت خود را دست کم سی دقیقه پیش از رفتن به تخت خاموش کنید. این وسایل، مغز را تحریک می‌کنند. کتاب مطالعه کنید (و نه تبلت!)، دوش آب گرم بگیرید یا به موسیقی ملایم گوش کنید. این دو کار به جسم و روان شما کمک می‌کنند آرامش بیابند.
ساعت ۹ و ۴۵ دقیقه شب:
اتاق خوابتان را برای خوابی آرام آماده کنید. نور‌ها را کم کنید، پرده‌ها را بکشید، از مناسب بودن دمای اتاق اطمینان یابید و ساعت خود رو طوری استتار کنید که اگر نیمه شب از خواب پریدید نتوانید ساعت را ببینید.
ساعت ۱۰ شب:
دوش بگیرید
ساعت ۱۰ و ۱۵ دقیقه:
چراغ‌ها را خاموش کنید. سعی کنید هر شب راس ساعت معین به تخت بروید. اگر نمی‌توانید ظرف ۱۵ دقیقه به خواب بروید تخت را ترک کنید. کمی روی کاناپه آرام شوید، به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کتاب مطالعه کنید تا خواب سراغتان بیاید، سپس بخوابید.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خواب کیفیت خواب پیاده روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۱۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریباً به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • چهار معیار سلامتی مهم در ساعت‌های هوشمند
  • عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • نتیجه تحقیقی تازه درباره نشستن و تحرک
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • آلارم آیفون ممکن است شما را از خواب بیدار نکند
  • اشتوتگارت 3-1 بایرن: خیال رئال راحت باشد!‏
  • اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش‌نشانان مشهدی
  • مهار آتش سوزی انبار و کارگاه بزرگ ذغال سازی در مشهد