Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با تشریح جزییاتی از انعقاد قرارداد 50 هزار میلیاردی با بخش خصوصی به منظور ساخت بزرگترین پایانه مکانیزه مواد معدنی در بندر شهید رجایی، از رقم خوردن یک رکورد بزرگ تاریخی و اقدامی تحول آفرین در کارنامه سرمایه گذاری بزرگترین بندر ایران خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، اله مراد عفیفی پور در حاشیه مراسم انعقاد قرارداد ساخت بزرگ‌ترین پایانه مکانیزه مواد معدنی کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این پایانه به نوعی بزرگ‌ترین ترمینال پیشرفته مواد معدنی در منطقه خلیج فارس و دریای عمان محسوب می شود که با توجه به توانمند های بی‌نظیر ایران در زمینه منابع معدنی صادراتی، زمینه ساز رقم خوردن تحولی بزرگ در صنعت و معدن ایران خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وسعت این پایانه بزرگ که در ضلع غربی بندر کانونی ایران ساخته می شود، 180 هکتار است و در سه مرحله ساخته می‌شود که وسعت اراضی هر مرحله، 60هکتار است. در این پایانه، مواد معدنی از طریق نوار نقاله و کمترین آلودگی به پای اسکله متصل می شود.

عفیفی پور خاطرنشان کرد: این پایانه مکانیزه مواد معدنی علاوه بر وسعت ساخت و ساز و مباحث فنی، مهندسی و تجهیزات، به نوعی رکوردی تاریخی در کارنامه سرمایه گذاری بندر شهید رجایی محسوب می شود و رقم قرارداد آن معادل دوبرابر مجموع رقم سرمایه گذاری صورت گرفته در بزرگترین بندر ایران طی ربع قرن اخیر است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان بیان کرد: با توجه به اینکه بر اساس افق چشم انداز 1404 قرار است ایران به ظرفیت 55میلیون تن فولاددست یابد،  پایانه جدید با فراهم کردن ظرفیت 50 میلیون تنی(معادل نیمی از ظرفیت فعلی تخلیه و بارگیری انواع کالا در بندر)، عملیات واردات مواد اولیه کارخانجات داخلی به ویژه در صنعت فولاد و صادرات مواد معدنی تولیدی معادن کشور را پشتیبانی می کند.

وی اضافه کرد: با اجرای برنامه های توسعه ای در بخش های بندری و نفتی، ظرفیت فعلی بندر شهید رجایی به میزان دو برابر افزایش می یابد.

عفیفی پور با بیان این‌که هم در حوزه صادرات و هم در حوزه واردات می‌توان از ظرفیت‌های این پایانه بهره گرفت، تصریح کرد: بسیاری از معادن کشور به صورت مستقیم و از طریق ریل به این پایانه متصل خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه هرمزگان بندر شهید رجایی استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بابیان اینکه ایران و جمهوری آذربایجان برای گشایش مرز ارس در منطقه کلاله مصمم هستند، گفت: ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی پس از ساخت گذرگاه ارس افزایش می‌یابد.

به گزارش ایسنا از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، داریوش امانی، در بازدید از محل ساخت یک پایانه مرزی در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به‌این‌ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به‌موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان این که تردد از این پایانه و پل روی رودخانه حداکثر ظرف مدت یک سال انجام خواهد شد، افزود: طرح ساخت به‌تازگی آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم‌اند تا در زمانی کوتاه کار را به پایان برسانند.

امانی با بیان این که برای آزادسازی زمین و پیش‌بینی سایت موقت، منابع مالی لازم در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این پایانه مرزی در زمینی به مساحت هشت هکتار احداث خواهد شد که زمین آن هم‌زمان در حال تملک و آماده‌سازی است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای افزود: این طرح در قالب مدل مفهومی ایران راه باهدف توسعه مبادلات تجاری منطقه‌ای و افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده جلفا به کلاله نیز تعریض شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که قرارداد اولیه با پیمانکار برای ارتقای مشخصات این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان است، افزود: پیش‌بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس، ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی و بالعکس افزایش یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • با حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران
  • انعقاد پیوند خواهرخواندگی میان دو بندر مهم ایران و کوبا
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • پلیس در تعقیب همدست ال چاپو | سلطان مواد مخدر اکوادور چه کسی است؟
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن