Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ صرفه جویی در مصرف آب در دستور کار شهرداری قرار گرفته و بدین ترتیب کاشت چمن به دلیل نیاز بالای آبی ممنوع شد غافل از اینکه خیلی از سازه های شهری حجم زیادی از آب را هدر می دهند و کمتر مورد توجه بوده اند. وجود آبنما در سر هر میدان و خیابان ، یکی از سازه هایی است که در دستور کار قرار ندارد و مصرف 24 ساعته آب در این نمای شهری تامل برانگیز است که باید فکری به حال آن کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا صدر اعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران، با اشاره به تاثیر اندک آب‌نمای شهری در مصرف آب گفت: اینکه آب‌نما اثری در مصرف آب دارد یا خیر حتما دارد اما میزان تاثیر آن سنجیده نشده و مشخص نیست که مصرفش چقدر است.

او اضافه کرد: اما نسبت به آبیاری فضای سبز و سایر مصارف  اگر در نظر بگیریم آب‌نماها شاید عددی در مصرف محسوب نشوند. چنانچه نگاه کلان از  نظر صرفه‌جویی داشته باشیم وجود آب‌نماها به خصوص در تابستان و گرما موجب تبخیر آب می شود و مصرف را بالا می برد.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: بنابراین بهتر است در سیاست های آتی اگر پارکی احداث می شود کمتر از آب‌نما استفاده کرد. البته همانطور که می‌دانید در این سازه آب برگشت می‌شود ولی میزان تبخیر باید جایگزین شود.

صدراعظم نوری خاطرنشان کرد:  به صرفه جویی در مصرف آب باید همه جانبه بپردازیم تا جاهایی که آب مصرف می شود را کنترل کرد و تغییر رویه داد. بیش از 90 درصد آب در کشاورزی استفاده می‌شود و جا دارد که تغییر رویه بدهیم و تولید محصولات آب بر محدود و از روش های جدید استفاده شود.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران با اشاره به اینکه مصرف آب خانگی سهم کمی در مصرف دارد، افزود: سهم مصارف شرب خانگی نسبت به صنعت و کشاورزی ناچیز است.

او در پایان با بیان اینکه  آبیاری فضای سبز اجتناب ناپذیر است و باید انجام گیرد، گفت: چنانچه آب نباشد به نابودی فضای سبز می انجامد و نابودی فضای سبز یعنی اکسیژن کمتر در هوا، اما باید روش‌ها اصلاح شود و از آبیاری دستی و تانکری که موجب هدر رفت آب می شود جلوگیری کرد بدین ترتیب باید آب کمتر هدر برود و از گونه های کم آب بر در فضای سبز باید استفاده شود.

خبرنگار: سیمین برادران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت شورای شهر تهران شهرداری فضای سبز محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۵۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ضرورت نظارت مستمر این سازمان بر روند اجرایی پروژه‌های مشارکتی گفت: زمانی که بخش خصوصی توانمند و شایسته برای مشارکت در پروژه‌های خاصی همچون احداث پارکینگ مکانیزه وارد می‌شود، کیفیت و کارایی پروژه‌های مشارکتی ارتقا خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود حیدری در بازدید سیدمرتضی حسام‌نژاد معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان از شرکت مجری و سرمایه‌گذار پروژه اداری، تجاری و پارکینگ مکانیزه میدان شهدا در منطقه صنعتی مبارکه اظهار کرد: استفاده از ظرفیت، دانش فنی و توان اجرایی این شرکت به‌منظور اجرای این پروژه ویژه حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه این پارکینگ، بزرگترین پارکینگ مکانیزه عملیاتی و اجرایی کشور محسوب و با مشارکت بخش‌خصوصی در شهر اصفهان احداث می‌شود، اضافه کرد: این بازدید برای بررسی توان فنی و اجرایی سرمایه گذار احداث پارکینگ مکانیزه انجام شد. در این بازید معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان نیز از نظر فنی و اجرایی تیم فنی و طراحی مجموعه از جزئیات ساخت پارکینگ مکانیزه بازدید میدانی به‌عمل آورد.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ضرورت نظارت مستمر این سازمان بر روند اجرایی پروژه‌های مشارکتی افزود: زمانی که بخش خصوصی توانمند و شایسته برای مشارکت در پروژه‌های خاصی همچون احداث پارکینگ مکانیزه وارد می‌شود، کیفیت و کارایی پروژه‌های مشارکتی ارتقا خواهد یافت.

حیدری با اشاره به استفاده روزافزون شهروندان از خودروهای شخصی و وسایل نقلیه برای انجام امور روزانه و تردد در سطح شهر اظهار کرد: سالهاست که مردم، اهالی منطقه و کسبه میدان شهدا در مرکز شهر اصفهان، به‌واسطه کمبود فضای کافی برای پارک خودروها در رنج هستند، به نحوی که نبود جای پارک، مردم را وادار می‌کند خودروی خود را در کوچه‌ها و خیابان‌های اطراف پارک کنند.

حیدری افزود: بر همین اساس شهرداری اصفهان پس از بررسی منطقه و ارزیابی توان فنی سرمایه‌گذاران مختلف، برای ساخت یک پارکینگ مناسب، محلی را در هسته مرکزی شهر انتخاب و تصمیم به احداث یک مجتمع اداری، تجاری و پارکینگ مکانیزه در میدان شهدا گرفت تا ضمن رفع مشکل پارک خودرو اهالی و کسبه، از ترافیک و شلوغی در سطح شهر کاسته شود.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با اشاره تاکید شورای عالی این سازمان مبنی بر اجرای هرچه سریع‌تر این پروژه اضافه کرد: طی این بازدید، مشخص شد که سرمایه‌گذار و مجری این پروژه به لحاظ فنی هیچ کمبودی در انجام آن ندارد.

وی تاکید کرد: سرمایه‌گذار و مجری پروژه اداری، تجاری و پارکینگ میدان شهدا، یک مجموعه دانش‌بنیان، جوان و کارآزموده، با ظرفیت تولید پارکینگ مکانیزه و تمام اتوماسیون و بسیار دقیق و حرفه‌ای است که یکی از ۲۰ شرکت برتر دانش‌بنیان کشور و نماینده ایران در نمایشگاه اکسپوی دبی بوده است و در میان ۲۰۰ شرکت برتر کشور قرار دارد.

به گزارش ایمنا، پروژه اداری، تجاری و پارکینگ میدان شهدا، شامل احداث مجموعه اداری و تجاری به میزان ۲۱۰۰ متر مربع و ۳۵۰ پارکینگ مکانیزه است.

کد خبر 750832

دیگر خبرها

  • احداث سرویس بهداشتی در پارک حجاج تبریز
  • احداث سرویس بهداشتی پارک حجاج تبریز
  • بهسازی و توسعه بوستان‌های منطقه ۵ قم
  • نقدی بر حصار کشی و اسباب‌کشی درختان از پارک‌ها
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • (ویدیو) تعبیر خواب شهرداری زاکانی برای پارک‌های تهران
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان