Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز تحقیقات قلب و عروق با همکاری ستاد سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سمپوزیوم یک روزه «سلول‌های بنیادی، مهندسی بافت و پزشکی بازساختی در قلب و عروق» را در یزد برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا،«علی دهقان فیروزآبادی» با تاکید بر اهمیت سمپوزیوم سلول‌های بنیادی در ارائه پیشرفت‌ها و چشم‌انداز پیش‌روی علوم مرتبط با سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در ایران، اظهار کرد: متاسفانه امروزه هیچ درمان مؤثری برای بسیاری از بیماران که از نارسایی‌های قلبی رنج می‌برند، وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی در زمینه بیماری‌های قلبی و عروقی که سایر زمینه‌های پژوهشی را شامل می‌شود، عرصه تازه‌ای را پیش روی بیماران گشوده و امید است که بیماران با توسعه فنون و دانش مرتبط با سلول درمانی بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شوند.

 دبیر اجرایی چهارمین سمپوزیوم «سلول‌های بنیادی، مهندسی بافت و پزشکی بازساختی در قلب و عروق» در یزد، گفت: امروزه سلول درمانی در دنیا و حتی در کشورهای منطقه و حاشیه خلیج فارس با سرعت فزاینده‌ای در حال پیگیری است و غافل شدن از این حوزه مرتبط با علوم نوین و دست‌کم گرفتن طرح‌ های تحقیقاتی مرتبط است.

فیروزآبادی در دامه با بیان این که بهره گیری از مزایا و دستاوردهای این چنین سمپوزیوم ها برای حرکت شتابان در علوم نوین مرتبط با سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی ضروری است، تصریح کرد: امیدواریم با همکاران مختلف در زمینه‌های علوم پایه و بالینی بیش از پیش با مفاهیم و کاربرد سلول‌های بنیادی در بالین آشنا شده و این فرصت فراهم شود تا بتوان از این فناوری‌ها در درمان مبتلایان به بیماریهای صعب العلاج خصوصاً بیماران قلبی عروقی بهره‌برداری کرد.

گفتنی است؛ سمپوزیوم یک روزه «سلول‌های بنیادی، مهندسی بافت و پزشکی بازساختی در قلب و عروق»، فردا پنج شنبه چهارم مهرماه در سالن خیام هتل صفاییه یزد برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی يزد دانشگاه علوم پزشكي ستاد سلول های بنیادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۷۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟

از زمان های قدیم تا به امروز این باور وجود دارد که کندن موهای سفید باعث زیاد شدن آنها می شود اما این فرضیه تا چه حد درست است.

رنگ مو توسط رنگدانه‌های موجود در سلول‌های ریشه مو تعیین می‌شود و با توقف تولید این رنگدانه‌ها، رنگ مو تغییر می‌کند و به اصطلاح سفید می‌شود.

سفید شدن مو ممکن است ناشی از برخی بیماری‌های داخلی یا بیماری‌های خودایمنی بدن باشد. همچنین کمبود ویتامین B۱۲ و کمبود آهن نیز می‌تواند باعث سفید شدن زودرس موها شود.

عواملی همچون پرکاری تیروئید و کمبود آهن می‌تواند باعث سفید شدن مو شود، اما ژنتیک دلیل اصلی سفید شدن زودرس موها است. سوال پرتکراری که در مورد موهای سفید وجود دارد، ارتباط زیاد شدن آنها با کندن این تار موهای دوست نداشتنی است در این بخش به آن اشاره خواهیم داشت.

آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟

خیر، کندن موی سفید باعث رشد بیشتر آن‌ها نمی‌شود. رنگدانه‌های مو، که عامل رنگ موی افراد هستند، در سلول‌های ریشه‌ای موها قرار دارند و با توقف ساخت این رنگدانه‌ها در سلول‌ها، مو سفید می‌شود. برعکس، کندن موی سفید باعث نابودی بخشی از سلول‌های ریشه‌ای مو می‌شود که موجب کاهش تعداد موهای سفید شده و کمتر شدن آن‌ها در آینده می‌شود. اما در هر صورت، کندن موهای سفید نمی‌تواند باعث رشد بیشتر آن‌ها شود.

شروع سفیدی مو در افراد سفیدپوست از سن ۳۵ سالگی و در افراد سیاهپوست از ۴۵ سالگی به طور طبیعی رخ می‌دهد. با این حال، در صورتی که سن شروع سفیدی مو در افراد سفیدپوست کمتر از ۲۰ سال و در افراد سیاهپوست کمتر از ۳۰ سال باشد، می‌توان گفت که فرد دچار سفیدی زودرس مو شده است و با استفاده از برخی داروها می‌توان از آن جلوگیری کرد.

فاکتورهای مؤثر بر سفیدی مو عبارتند از:

کمبود ویتامین‌ها، به خصوص ویتامین B۱۲

بیماری‌های سیستم ایمنی مانند برص و آلوپسی آره آتا

کمبود آهن و کم خونی

مصرف برخی داروها مثل کلروکین

رژیم غذایی نامناسب و ناپایدار

استفاده از شامپوها و محصولات شیمیایی مضر برای مو

بیماری‌های تیروئید

کمبود روی در بدن

مصرف دخانیات

درمان سفیدی مو

هیچ شامپویی توانایی درمان سفیدی مو را ندارد. استفاده از این شامپوها فقط می‌تواند به تیرگی یا روشنی موها کمک کند ولی در کاهش یا جلوگیری از سفیدی مو تاثیری ندارد. همچنین، رنگ مو نیز نمی‌تواند تاثیری در کاهش یا افزایش موهای سفید داشته باشد.

سفیدی زودرس مو توسط پزشکان پوست و با استفاده از داروها درمان می‌شود. پزشکان با استفاده از داروهایی که سلول‌های رنگدانه مو را تحریک می‌کنند، سن شروع سفید شدن مو را بالاتر می‌برند و این مشکل را درمان می‌کنند.

منبع
نمناک

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کمبود این ویتامین‌ها و مواد معدنی باعث سفید شدن زودرس مو می‌شود چند راهکار ساده برای دیرتر سفید شدن موهای سر

دیگر خبرها

  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • برگزاری هفتمین اجلاس شورا‌ها و شهرداری‌های مراکز استان‌ها در بوشهر
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • برگزاری نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی