Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور ناجا، تمهیدات پلیس راهور برای ایام اربعین را تشریح کرد و همچنین گفت: اتوبوس‌هایی که در این ایام قصد جابجایی مسافر دارند باید حتماً مجددا معاینه فنی شوند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید کمال هادیان‌فر پیش از ظهر امروز در حاشیه کمیته هماهنگی اجرای طرح‌های ترافیکی در جمع خبرنگاران با اشاره به تمهیدات پلیس راهور برای اربعین حسینی اظهار داشت: طرح ترافیکی اربعین از ۱۷ مهرماه آغاز و تا ۳۰ مهرماه ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: البته این را یادآور شوم که ساعت تردد به مرز خسروی هنوز معلوم نیست. فعلا مرز خسروی تا ۱۴ بعد از ظهر باز است و اگر افرادی بخواهند از این مرز عبور کنند و بعد از این ساعت به مرز برسند باید تا ۷ صبح فردا معطل شوند. اگر مرز خسروی ۲۴ ساعته شود، قطعاً تمهیدات بیشتری برای این مرز در نظر بگیرید.

رئیس پلیس راهور ناجا یادآور شد: البته ما مشکلی با ۲۴ ساعته شدن مرز خسروی نداریم چرا که از هجم بار ترافیکی و ترددی مرز مهران کاسته و به مرز خسروی اضافه می‌شود.

سردار هادیان‌فر ادامه داد: در سال گذشته در مسیر‌های منتهی به مرز‌ها تصادفات و حوادثی داشتیم که امیدواریم با طرح‌های امسال شاهد کاهش چشمگیر این تصادفات باشیم.

وی افزود: پیش بینی می‌شود بیش از یک میلیون نفر از مرز‌های شرقی تردد داشته باشند.

رئیس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: ۲۰ هزار و ۲۲۶ نفر از نیرو‌های پلیس راهنمایی و رانندگی برای طرح اربعین به زائران خدمت رسانی می‌کنند.

وی ادامه داد: ۱۹۳ خودرو و موتورسیکلت برای این طرح در نظر گرفته شده و همچنین ۱۱ هزار و ۴۴۰ نفر نیروی پیاده آماده خدمت رسانی در این ایام هستند.

سردار هادیان‌فر اظهار داشت: ۱۲ هزار اتوبوس برای جابجایی زائران در نظر گرفته شده که ۸ هزار اتوبوس از این تعداد بین شهری هستند که البته هزار اتوبوس دیگر هم به عنوان پشتیبان برای این‌ها در نظر گرفته ایم که سه هزار اتوبوس از شهرداری کمک گرفته شده است.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: اتوبوس‌ها باید برای اربعین معاینه فنی مجدد داشته باشند.

وی گفت: براساس اعلام پلیس امنیت عمومی روزی ۶۰ هزار گذرنامه چاپ می‌شود و قطعا هر چه به اربعین نزدیک شویم، این تعداد افزایش می‌یابد.

تنها ۴۰۰ دستگاه اتوبوس برای کاپوتاژ در نظر گرفته شده/ کاپوتاژ فقط از مرز خسروی

سردار هادیان‌فر خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام ستاد اربعین و تصمیمات گرفته شده تنها ۴۰۰ دستگاه خودرو برای کاپوتاژ شدن در نظر گرفته شده است و این تعداد اتوبوس هم برای افراد کم توان، جانبازان و معلولان است و این گونه نیست که یک خانواده و گروه بخواهند یک اتوبوس را کرایه کنند و کامل در اختیارشان باشد.

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: مجدد یادآور می‌شوم که کاپوتاژ فقط از مرز خسروی است. براساس آخرین اعلام احتمال داده می‌شود که کاپوتاژ از مرز چزابه نیز انجام شود، اما تا الان تصمیم بر این است که کاپوتاژ فقط از مرز خسروی انجام شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پلیس راهور ساعت تردد در اربعین زائران اربعین حسینی مرز خسروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۷۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج

سرپرست معاونت اجتماعی دادگستری استان کردستان گفت: وانت‌بارهای میوه‌فروش که به لحاظ ایجاد ترافیک در معابر اصلی سنندج به عنوان یکی از مظاهر بی‌نظمی در مدیریت شهری جلوه‌گر شده است، جمع‌آوری می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بهادر اسدی پیش‌ازظهر امروز در نخستین جلسه پیشگیری از تصادفات که در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: ساماندهی وانت‌بارهای دوره‌گرد می‌تواند بخشی از نازیبایی‌های شهر سنندج را ترمیم بخشد. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی وانت‌بارها نیازمند یک کار تیمی و نیاز به همراهی همه ادارات ذیربط دارد، افزود: موضوع دست‌فروشی و وانت‌های میوه‌فروشی واقعیت جامعه ما هستند و توجه به معیشت این افراد در اجرای طرح ساماندهی ضروری است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود فرهنگ‌سازی و تولید محتوای آموزشی مناسب برای رانندگان را اقدامی پراهمیت و اثرگذار در جهت کاهش تصادفات رانندگی ارزیابی کرد و از رئیس پلیس راهور، اداره کل آموزش و پرورش و صدا و سیمای مرکز استان خواست همکاری مشترکی را در جهت آموزش و فرهنگ‌سازی به منظور کاهش تصادفات در دستور کار خود قرار دهند.

وی با اذعان به اینکه عوامل انسانی مهم‌ترین دلیل تصادفات هستند، تصریح کرد: همه دستگاه‌ها ابتدا باید وظایف خود را به درستی انجام دهند و در گام بعد تعامل با سایر دستگاه‌های مرتبط با حوزه ترافیک را در دستور کار قرار دهند.

اسدی با اشاره به اینکه بیشترین مشکلات استان در حوزه ترافیک و حمل‌ونقل درون‌شهری مربوط به شهر سنندج است، عنوان کرد: کنترل پلیس راهور در شهر سنندج باید افزایش یابد و شهرداری نیز نسبت به رفع نواقص این حوزه بویژه در نصب دوربین‌های نظارتی و احداث پارکینگ اقدام کند.

به گزارش تسنیم؛ در پایان این جلسه مقرر گردید؛ شهرداری سنندج با همکاری دادستانی، پلیس راهور، نیروی انتظامی، فرمانداری و شورای هماهنگی ترافیک استانداری، وانت‌بارهای میوه‌فروش را که به لحاظ ایجاد ترافیک در معابر اصلی به عنوان یکی از مظاهر بی‌نظمی در مدیریت شهری جلوه‌گر شده است، جمع‌آوری و نسبت به ساماندهی و اسکان آنها در مکان‌های مناسب اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قوانین جدید صدور گواهینامه رانندگی برای سال ۱۴۰۳
  • جریمه خودرو‌هایی که شیشه دودی دارند چقدر است؟
  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند