Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با آغاز فصل پاییز، قیمت ۲۰ قلم انواع میوه و محصولات فرنگی در میادین میوه و تره بار کاهش یافت. ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۷ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ همزمان با آغاز فصل پاییز، قیمت 20 قلم انواع میوه و محصولات فرنگی در میادین میوه و تره بار کاهش یافت. نوبرانه‌های پاییزی از جمله انار، نارنگی و لیمو شیرین وارد میادین میوه و تره بار شده‌اند و به ترتیب هر کیلوگرم انار 5 هزار تومان، لیمو شیرین 4300 تومان و نارنگی 3500 تومان به فروش می‌رسند، ضمن اینکه چغندر بُرش و شلغم نیز به ترتیب با قیمت هر کیلوگرم 1900 تومان و 1700 تومان در میادین قیمت گذاری شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، محصولاتی که قیمت آنها در نرخنامه جدید سازمان مدیریت میادین، نسبت به نرخنامه قبلی کاهش یافته، به شرح زیر اعلام شده است.

انگور بی‌دانه سفید با 800 تومان کاهش به قیمت 6700 تومان- سایر انواع انگور از جمله شانی، عسگری، مهری و ... با 400 تومان کاهش به قیمت 5300 تومان- خربزه مشهدی با 150 تومان کاهش به قیمت 1950 تومان- سیب دو رنگ با 750 تومان کاهش به قیمت 4950 تومان- سیب گالا با 650 تومان کاهش به قیمت 4950 تومان- سایر انواع سیب از جمله مشکینی، شفیع آبادی، شمیرانی و ... با 400 تومان کاهش به قیمت 4000 تومان- لیموتُرش سنگی جنوب با 800 تومان کاهش به قیمت 5800 تومان - موز با 800 تومان کاهش به قیمت 9800 تومان - هلو هسته جدا با 200 تومان کاهش به قیمت 6600 تومان - هلو زعفرانی با 200 تومان کاهش به قیمت 6600 تومان - هلو کاردی با 300 تومان کاهش به قیمت 6 هزار تومان - بادمجان دلمه با 50 تومان کاهش به قیمت 1550 تومان - سیب زمینی با 400 تومان کاهش به قیمت 3200 تومان- کرفس با 300 تومان کاهش به قیمت 3400 تومان- کلم سفید با 300 تومان کاهش به قیمت 1200 تومان- کلم قرمز با 300 تومان کاهش به قیمت 1600 تومان - گوجه فرنگی گیلاسی و زیتونی با 200 تومان کاهش به قیمت 5900 تومان- گوجه فرنگی بوته‌ای و گلخانه‌ای با 250 تومان کاهش به قیمت 1850 تومان- هویج با 100 تومان کاهش به قیمت 2300 تومان- هندوانه با 40 تومان کاهش به قیمت 650 تومان.

تغییر ساعت کار میادین میوه و تره بار در نیمه دوم سال

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سازمان میادین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان میادین سازمان میادین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۸۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد

به گزارش قدس آنلاین، برنج بعد از گندم جز محصولات استراتژیک و اساسی کشور است که سالانه بخشی از آن از محل واردات تامین می شود که طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول؛ ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طبق آمارهای موجود میزان برنج مصرفی کشور بین ۳.۴ تا ۳.۶ میلیون تن برآورد می‌شود. بنابراین اگر سالانه بین ۲.۳ تا ۲.۵ میلیون تن برنج در کشور تولید شود کسری این محصول بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن در سال است که از محل واردات تامین می شود.

از آنجایی که ایران خود یکی از تولیدکنندگان برنج در دنیا است بخشی از این محصول سالانه از محل تولید داخل و بخشی از محل واردات تامین می‌شود تا بازار داخلی با کسری روبه‌رو نشود.

طی سال‌ های اخیر دولت برای حمایت از برنج داخلی و تولیدکنندگان ایرانی اقدام به ایجاد ممنوعیت واردات در محدوده فصل برداشت (مرداد تا آذرماه هر سال) می‌کرد اما سال گذشته با توجه به وفور برنج ایرانی در بازار، ممنوعیت مقطعی واردات نیز مشکلی در بازار این محصول ایجاد نکرد و بازار در آرامش سپری شد زیرا حجم تولید و واردات به حدی بود که علاوه بر وفور برنج در بازار، کاهش قیمت برنج ایرانی نسبت به سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را در پی داشت.

براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، سال گذشته یک‌ میلیون و ۱۱۷هزار تن برنج به ارزش یک‌ میلیارد و ۳۰۵ میلیون و ۹۸۵ هزار دلار وارد کشور شد، این درحالی است که در همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱ چیزی حدود یک‌ میلیون و ۷۸۰هزار تن از این کالای اساسی به ارزشی بالغ بر دو میلیارد و ۱۳۷میلیون دلار وارد کشور شده بود. بنابراین واردات برنج طی یک‌سال اخیر با کاهش ۳۷ درصدی به لحاظ وزنی و کاهش۴۰ درصدی به لحاظ ارزشی روبرو بوده است.

بنابراین با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طی این مدت به ترتیب ۶۷۳هزار و ۹۴۲ تن برنج به ارزش ۷۷۰میلیون و ۹۳۲هزار دلار از مبدا هند، ۳۳۶هزار و ۵۷۵ تن برنج به ارزش ۴۱۰میلیون و ۸۴۱هزار دلار از مبدا پاکستان، ۷۱هزار و ۶۷۸ تن برنج به ارزش ۸۰میلیون و ۲۰۹هزار دلار از مبدا امارات، ۳۳هزار و ۴۳۴ تن برنج به ارزش ۴۲میلیون و ۴۴۰هزار دلار از مبدا مناطق آزاد و ویژه و درمجموع یک هزارو ۴۸۸ تن برنج به ارزش یک‌ میلیون و ۵۶۳ هزار دلار برنج از مبدا سه کشور تایلند، تایوان و عراق به کشورمان وارد شده است.

با توجه به وضعیت اقتصادی کشور حمایت های دولت سیزدهم و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی از تولید و تولید کنندگان داخلی باعث شده که با افزایش تولید برنج و مدیریت بازار داخلی ارز کمتری از کشور خارج شود.

وضعیت فعلی تولید داخلی و واردات برنج نیز بیانگرآن است که با مدیریت بازار همچون سال گذشته مشکلی در بازار برنج نداشته باشیم و این محصول با قیمت های مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

طبق گزارش مرکز آمار، متوسط قیمت برنج ایرانی در فروردین ماه امسال ۹ درصد پایین‌تر از قیمت سال گذشته بوده است. بنابراین با وجود کاهش چشمگیر واردات برنج، با مدیریت مناسبی که در بازار انجام شده، قیمت‌ها نزولی هم شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا پایان اردیبهشت
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • شنبه تمامی میادین و بازار های میوه و تره‌بار تعطیل است
  • شنبه تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
  • شنبه همه میادین و بازار‌های میوه و تره بار تعطیل است
  • شنبه همه میادین و بازارهای میوه و تره بار تعطیل است
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد