Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدیقی گفت: ساخت خوابگاه‌های دانشجویی جدید با تبصره‌های قانونی موجود و با حمایت صندوق رفاه دانشجویان از برنامه‌های اصلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و امید است بتوانیم به هدف ساخت ۲۰۰ خوابگاه جدید دانشجویی برسیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ظهر امروز (3 مهر) در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان ایلام اظهار کرد: تلاش می‌کنیم که مشکل اسکان دانشجویی و سرایه‌ای دانشجویی موجود در سطح کشور با تعمیر و تجهیز خوابگاه رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«مجتبی صدیقی» بابیان اینکه طرح ارتقا سطح خوابگاه در چند سال قبل انجام‌شده و خوابگاه‌های دانشجویی در سراسر کشور رتبه‌بندی شده است، ابراز کرد: در حال حاضر 1035 خوابگاه دانشجویی مربوط به وزارت علوم مورداستفاده دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی قرار می‌گیرد.

 

معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بابیان اینکه 102 خوابگاه رتبه پایین به کمک صندوق رفاه دانشجویان ارتقا پیداکرده‌اند، ابراز کرد: در سال جاری 12 هزار نفر در قالب ایجاد 60 خوابگاه جدید به ظرفیت خوابگاه‌های دانشجویی کشور افزوده‌شده است.

 

صدیقی بابیان اینکه وضعیت 49 آشپزخانه خوابگاه‌های دانشجویی از سنتی به صنعتی ارتقا می‌یابند، گفت: 56 درصد از آشپزخانه‌های خوابگاه‌های دانشجویی در سطح 2 و 3 ازلحاظ کیفی قرار دارند و در خصوص کمبود اعتبارت، اقدامات و رایزنی‌های لازم صورت گرفته که میزان تخصص داد شد.

 

وی بابیان اینکه 500 میلیون تومان اعتبار در سال برای دانشجویان در قالب وام‌های دانشجویی پیش‌بینی‌شده است، افزود: پایش سلامت و تندرستی دانشجویان را اداره کل تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان پیگیری می‌کند و برای انجام آن تاکنون در ۷۱ دانشگاه مرکز پایش سلامت و تندرستی راه‌اندازی شده است و ما امیدواریم تا سال آینده در تمام دانشگاه‌ها، مرکز پایش تندرستی راه‌اندازی شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: دانشجویان ما باید از وضعیت سلامت جسمی خود با لحاظ روش‌های علمی مطلع باشند و اگر ضعف‌هایی مانند ضعف‌های قامتی، اسکلتی و سایر موارد را داشته باشد، آن را رفع کنند و وظیفه اصلی ما از بحث پایش، شناخت وضعیت جسمی دانشجویان، دانستن ضعف‌ها و تلاش برای رفع آن است.

 

معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابراز کرد: در حال حاضر 400 کانون همیار دانشگاه با مشارکت 17 هزار دانشجو به‌عنوان رابط بین دانشجویان و دانشگاه در حال فعالیت هستند که نقش مهمی در راستای ارتقای سطح کیفی دانشگاه‌ها و مطالبات دانشجویی دارند.

 

وی بابیان اینکه در حوزه ورزش در ۶ سال اخیر تلاش‌های زیادی در ابعاد مختلف صورت گرفته است که یکی از این برنامه‌ها تلاش برای شناخت و ارزیابی وضعیت جسمی و تندرستی دانشجویان است، اظهار کرد: تاکنون ۲۷ چمن مصنوعی در دانشگاه‌ها افتتاح‌شده و به‌زودی تعداد دیگری نیز افتتاح می‌شود.

 

صدیقی بابیان اینکه در حال حاضر حدود 29 هزار دانشجو غیر ایرانی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در حال تحصیل هستند، ابراز کرد: از این تعداد 3 هزار نفر در مراکز وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مابقی وابسته به دانشگاه آزاد در حال تحصیل هستند و این تعداد دانشجو تا پایان برنامه ششم توسعه به 79 هزار نفر افزایش می‌یابد.

 

معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: ارتقای سطح کمی و کیفی سراهای دانشجویی کماکان ادامه دارد و با حذف رتبه‌های ۴ و ۵ امیدواریم در سال آینده به ارتقای رتبه‌های ۳ بیشتر بپردازیم، ساخت خوابگاه‌های دانشجویی جدید با تبصره‌های قانونی موجود و با حمایت صندوق رفاه دانشجویان نیز از برنامه‌های اصلی ماست تا بتوانیم به هدف ساخت ۲۰۰ خوابگاه جدید برسیم.

 

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته دفاع مقدس کانون های فرهنگی هنری مساجد اربعین حسینی دفاع مقدس نهمین کنگره بین المللی امام سجاد ع استان همدان رژه نیروهای مسلح اردبیل خوابگاه آغاز سال تحصیلی دانشجو دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۹۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران؛ این دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کردند/ اسامی