Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، محسن بهشتی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم روز چهارشنبه درجلسه کمیسیون ماده ۵ قم گفت: هنوز استان قم از راه اندازی بلوار پیامبر اعظم (ص) به انتفاع مورد نظر نرسیده‌است.

بلوار پیامبر اعظم (ص) از حرم حضرت فاطمه معصومه (س) آغاز و تا مسجد مقدس جمکران ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی بلوار بر اساس یک مسیر کاملاً مستقیم به طول هفت کیلومتر و عرض ۳۰۰ متر، دربرگیرنده خیابان‌های منشعب به بلوار به‌صورت تقاطع‌های غیر هم‌سطح می‌باشد.

او درادامه با اشاره به ساخت و ساز‌ها درشهرک پردیسان قم گفت: در رابطه با صدور مجوز احداث واحد‌های ویلایی دربرخی مناطق شهرک پردیسان باید به ساکنان همجوار نسبت به ممانعت از صدور تراکم دو و یا سه سه طبقه‌ای اطمینان داد.احداث واحد‌های ویلایی با مساحت بالا در شهرک پردیسان برای افرادی که متقاضی این قبیل واحد‌های مسکونی هستند کاملا توجیه پذیر است.

پردیسان در منطقه هشتم شهرداری و در جنوب غربی شهر قم واقع شده است، این منطقه در سال ۱۳۷۷ توسط وزارت مسکن و شهرسازی وقت تاسیس و در سال ۱۳۹۰ به یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم تصریح کرد: در صدور پروانه‌های مسکونی در ابتدای ورودی قم از انتهای خیابان عماریاسر، معیار‌های ترافیکی به درستی اجرا نشده و قوس مسیر‌های دسترسی تند و ناایمن می‌باشد.

بهشتی تاکید کرد: همچنین قوس هندسی تونل الغدیر تند و ناایمن است، این تونل در زمان اجرا به دلیل سنگینی تملکات اراضی همجوار به چنین مشکلی دچار شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم گفت: تا زمان تعیین تکلیف اتصال بلوار آیت الله بهاالدینی به بلوار امام علی (ع) باید نسبت به صدور پروانه‌های تجاری و صنعتی دقت نظر لازم صورت بگیرد.

او بیان کرد: آپارتمانسازی در شهرک سالاریه کشش بیشتری ندارد، منطقه سالاریه یکی از نامطلوب‌ترین مناطق شهر قم از نظر تراکم است.

بهشتی عنوان کرد: در رابطه با مجوز افزایش تراکم در این منطقه باید دقیقا طبق ضوابط و مصوبات استانی عمل شده و رویه واحدی در رابطه با تمام ساکنان در پیش گرفته شود.

او با اشاره به مصوبه شورای ترافیک مبنی برکاهش عرض خیابان ظهور به جمکران به ۲۰ متر، بیان کرد: کاهش عرض خیابان‌های استان برای افزایش واحد‌های تجاری، مساله سنجیده‌ای نیست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در رابطه با تغییر کاربری برخی از باغات حاشی‌های شهر قم به واحد‌های مسکونی تصریح کرد: درصورتی که روند صدور مجوزات برای متقاضیان اولیه بدون ضابطه انجام بگیرد، تمام متقاضیان نسبت به تغییر کاربری سبز به کاربری زرد فشار خواهند آورد.

او بیان کرد: دربافت‌های فرسوده شهر قم، بسیاری از واحد‌های مسکونی که در محدوده بافت تاریخی نیستند را میتوان به فضا‌های سبز شهری تبدیل کرد. منطقه ۴ شهرداری از نظر سرانه‌های سبز بالاترین میزان فضای سبز استان را دارد که عامل اصلی آن نیز وجود بوستان علوی است، اما در هسته مرکزی منطقه ۴، حجم فضای سبز بسیار ناچیز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم نیز دراین جلسه گفت: در۵ سال گذشته، ۵ هزار هکتار از فضای سبز شهری به کاربری‌های مختلف مسکونی و تجاری تبدیل شده است.

عباس پورمیدانی گفت: شهرداری قم در رابطه با تغییر کاربری فضای سبز به کاربری‌های دیگر باید زمین معوضی را برای ایجاد فضا‌های سبز شهری احداث کند.

او بیان کرد: درصورتی که شهرداری قم از محل درآمد‌های حاصل از تغییر کاربری سبز به احداث بوستان‌های محلی اقدام کند وضعیت سرانه‌های سبز قم با رشد چشمگیری مواجه می‌شود.

انتهای پیام/الف

روند سرمایه‌گذاری دربلوار پیامبر اعظم (ص) قم مطلوب نیست

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سرمایه گزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۱۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل

سید محمد اعتماد بیان کرد:خدمت رسانی به واحد‌های صنفی براساس تبصره ۷ ماده یک قانون تسهیل صدور مجوز انجام می‌شود وآخرین مهلت صدور مجوز الکترونیگی تا ۲۵ اردیبهشت ماه در نظر گرفته شده است.

او افزود: کلیه واحد‌هایی صنفی که تاکنون به اخد مجوز الکترونیکی نشده اند می‌تواننددرفرصت باقی مانده با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوز نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.

فرماندار اردبیل بیان کرد: این امر به صورت غیر حضوری و رایگان بوده که واحد‌های صنفی می‌توانند به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

اعتماد اعجازی بیان کرد: در استان تاکنون ۲۱/۶ درصد مجوز کاعذی به پروانه کسب کار الکترونیکی تبدیل شده است که در این راستا رتبه استان در کشور دهم است.

او افزود: باتوجه به هوشمند شدن خدمات دولت در آینده ارایه خدمات اداری به صاحبان کسب و کار‌هایی خواهد بود که دارای مجوز الکترونیکی بوده و عنوانشان در بانک اطلاعات کسب وکار کشور ثبت شده باشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • اعلام اتصال انتهای بولوار دکترحسابی به بزرگراه پیامبر اعظم (ص) در مشهد
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم