Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در جلسه‌ای با حضور سید محمد طباطبائی حسینی؛ دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور و نماینده وزیر، نشان درجه یک هنری در رشته نویسندگی ادبیات دفاع مقدس به محسن مومنی شریف؛ نویسنده کتاب‌های متعدد در این حوزه اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه طباطبائی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد خالقان اثر هنری در این حوزه گفت: آقای مومنی شریف از نویسندگانی هستند که دفاع مقدس را در عرصه فرهنگ، به ویژه فرهنگ مکتوب برای ما مستند و ماندگار کردند.

دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور درباره ویژگی‌های این نویسنده افزود: محسن مومنی شریف علاوه بر نویسندگی در عرصه مدیریت فرهنگی هم در توسعه و ترویج ادبیات دفاع مقدس نقش تاثیرگذاری داشته‌اند که حاصل آن تولید و انتشار کتاب‌های شاخص دفاع مقدس در سال‌های اخیر است. البته این به آن معنا نیست که ما کتاب‌های مهمی که این نویسنده تالیف کرده‌اند را از نظر دور کنیم که یکی از آن‌ها کتاب «در کمین گل سرخ» است که چندی پیش رهبر انقلاب هم بر آن تقریظی نوشتند.

همچنین در این جلسه مرتضی سرهنگی مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری در سخنانی گفت: به طور حتم آقای مومنی لیاقت این نشان را دارد و حتی باید بسیار پیش از این‌ها این نشان به وی تعلق می‌گرفت و توجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این موضوع جای قدردانی دارد.

گفتنی است در جلسه اهدای نشان درجه یک هنری به محسن مومنی، موسی بیدج شاعر و مترجم، ایوب دهقانکار مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی قزلی مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، مجدالدین معلمی؛ معاون هنری حوزه هنری و «حیدر ایمنی» مدیر مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل حوزه هنری حضور داشتند.

کد خبر 4729367 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن مومنی شریف هفته دفاع مقدس شورای ارزشیابی هنرمندان شاعران و نویسندگان ادبیات دفاع مقدس سید محمد طباطبایی کتاب و کتابخوانی هفته دفاع مقدس معرفی کتاب ترجمه گردشگری ادبیات دفاع مقدس جنگ تحمیلی بازار نشر ادبیات دفاع مقدس ادبیات جهان دفاع مقدس انقلاب اسلامی ایران تجدید چاپ سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۶۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است

محمدحسن شاهنگی، دبیر گروه ادبیات اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نویسنده و پژوهشگر درباره آفت‌هایی که هر ساله دامن نمایشگاه کتاب تهران را می‌گیرد، گفت: اولین آسیب دولتی‌زدگی یا ارگان‌زدگی نمایشگاه کتاب است. اهتمام بیش از حد به نهاد‌ها و ناشران دولتی آفتی است که گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب می‌شود. اینکه مکان، متراژ و موقعیت جغرافیایی غرفه در کجا قرار گیرد و ارگان‌ها و انتشارات دولتی در اولویتِ بهره‌مندی از تسهیلات قرار می‌گیرند؛ در حالی باید سایر ناشرانی که در وادی گفتمان انقلاب اسلامی هستند، از تسهیلات برخوردار باشند.

شاهنگی ادامه داد: اگر قرار است تسهیلاتی به ناشران داده شود، باید تمام غرفه‌داران و ناشران از تسهیلات یکسانی بهره‌مند شوند. اگر در موارد تخلف بنا به اجرا شدن قوانین است، باید با تمام ناشران یکسان رفتار شود. اینگونه نباشد که اگر غرفه‌ای منتصب به یک نهاد ارگانی است، از مجازات و اعمال قوانین معاف شود. در مقابل ناشرانی که وابستگی دولتی ندارند، حداکثر مجازات در قبالشان اعمال شود. 

دبیر گروه ادبیات اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی عدم انتفاع قابل قبول به فعالان مردمی، جوانان، ناشر - مولفان، ناشران جوان یا نوپا و استارتاپ‌های فعال در حوزه تعویض، تبادل و امانت کتاب را دومین آسیب نمایشگاه کتاب دانست و افزود: چقدر فعالان این حوزه برای مردم شناخته شده هستند؟ نشر‌های الکترونیک آنطور که باید در جامعه ایرانی شناخته شده نیستند و نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌تواند به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی کشور عناویت ویژه‌ای را به آن حوزه داشته باشد.

وی با بیان اینکه سومین آسیب غفلت از گردشگری فرهنگی است، توضیح داد: کتاب ذیل صنایع خلاق فرهنگی می‌گنجد. بر اساس جایگاه کتاب پیرامون فعالیت‌های فرهنگسازی و گفتمان‌سازی، باید مباحثی همچون اقتصاد نشر، فرهنگ نشر، سیاست نشر و رسانه نشر را برای مخاطب باز کنیم. نمایشگاه کتاب تهران یک فرصت فرهنگی و تبلیغی ایده‌آل است، که از بُعد بین‌المللی و از منظر دیپلماسی عمومی و فرهنگی می‌توانیم فرهنگ خودمان را به ملل دیگر معرفی کنیم و از این ظرفیت مهم گردشگری فرهنگی در چارچوب برگزاری نمایشگاه کتاب حداکثر استفاده را بکنیم. 

شاهنگی چهارمین آسیب نمایشگاه کتاب تهران را عدم برنامه‌ریزی برای طیف‌های مرتبط با نشر دانست و بیان کرد: قرار نیست نمایشگاه کتاب فقط برای ناشران برگزار شود. در همه جای دنیا برای نویسندگان، ویراستاران، صفحه‌آرایان، طراحان جلد و فعالان حوزه نشر از جمله چاپخانه‌داران، کتابداران و ... جشنواره سالانه‌ای برگزار می‌شود و در نمایشگاه کتاب به آنها بها می‌دهند. از آنها دعوت می‌شود و در قالب دورهمی علاوه‌بر اینکه همدیگر را می‌شناسند، به مردم هم معرفی می‌شوند و از ظرفیت جشنواره‌ای نهایت استفاده را می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • مستند «نغمه های فروزان» فیلمی درباره بدیع الزمان فروزانفر
  • رونمایی از «رضای انقلاب» در حوزه هنری
  • افتتاح فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان
  • فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان افتتاح می‌شود
  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت