Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@12:29:46 GMT

پدر داماد احمدی‌نژاد متولی جبهه سوم

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۵۱۴۱۶

خارج‌نشینان برانداز شعارش را دادند اما اصولگرایان روی آن شنا کردند. از زمانی که شعار «اصلاح‌طلب اصولگرا دیگه تمومه ماجرا» بعد از رخدادهای زمستان ۹۶ در فضای مجازی به‌ویژه توییتر طنین انداخت و جذابیتی در داخل ایجاد کرد، برخی اصولگرایان هم به صرافت افتادند از این وضعیت به نفع خود استفاده کنند. آنها با نفی شناسنامه اصولگرایی و هویت سیاسی خود مدعی‌اند که اصولگرا نیستند شاید اقبال مردم را به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای همین به دنبال درانداختن طرحی نو یا راه سوم و نفی دوگانه اصلاح‌طلبی و اصولگرایی هستند.

به گزارش ایسنا، روزنامه شرق نوشت: «احمدی‌نژاد و یارانش حرفش را زدند اما پدر داماد عمل کرد. آنها مدعی در انداختن طرحی نو و راه سوم به جای اصلاح‌طلبی و اصولگرایی بودند اما حالا احمد خورشیدی، پدر داماد احمدی‌نژاد گفته است که ائتلافی تحت عنوان «جبهه سوم» با حضور ۱۲ تشکل سیاسی با محوریت خودش در تهران اعلام موجودیت کرده است. خورشیدی گفته است که هدفش برای انتخابات زمستان آتی شکستن ساختار قدیمی و دوقطبی (اصولگرا و اصلاح‌طلب) است. خورشیدی که خودش را دبیرکل جهادگران ایران اسلامی معرفی کرده، گفته است: «‌وقتی که فضای دوقطبی حاکم باشد، همه ارزش‌ها لباس سیاه یا سفید بر تن دارند و شما نمی‌توانید رنگ دیگری را متصور شوید. در چنین شرایطی برای حل مسائل و مشکلات اساسی کشور راه‌حل‌های افراطی و تفریطی را نسخه می‌کنند که هر دو مضر است و آسیب می‌زند و به راه‌ حل معقولی اجازه مطرح‌شدن نمی‌دهند.»

خارج‌نشینان برانداز شعارش را دادند اما اصولگرایان روی آن شنا کردند. از زمانی که شعار «اصلاح‌طلب اصولگرا دیگه تمومه ماجرا» بعد از رخدادهای زمستان ۹۶ در فضای مجازی به‌ویژه توییتر طنین انداخت و جذابیتی در داخل ایجاد کرد، برخی اصولگرایان هم به صرافت افتادند از این وضعیت به نفع خود استفاده کنند. آنها با نفی شناسنامه اصولگرایی و هویت سیاسی خود مدعی‌اند که اصولگرا نیستند شاید اقبال مردم را به دست آورند. برای همین به دنبال درانداختن طرحی نو یا راه سوم و نفی دوگانه اصلاح‌طلبی و اصولگرایی هستند. از احمدی‌نژاد و یارانش که معتقدند اصلاح‌طلبی و اصولگرایی یکی است تا باقر قالیباف که مدعی نواصولگرایی است و حتی بادامچیان هم گفته که دوران اصلاح‌طلبی و اصولگرایی تمام شده است. حتی عزت‌الله ضرغامی هم مدعی است که اصولگرا نیست؛ او مدعی است که سیاسیون یا مردند یا نامرد، نه اصلاح‌طلب و اصولگرا. پرویز فتاح، رئیس فعلی بنیاد مستضعفان، هم معتقد است که اصولگرا نیست و این دسته‌بندی‌ها صحیح نیست. حالا هم پدر داماد رئیس‌جمهوری سابق که با او زاویه‌هایی پیدا کرده، مدعی جبهه سوم شده است.

خورشیدی گفته که مشکل ما این است که از مطالبات مردم عقب هستیم. اصلاح‌طلبان متناسب با ذائقه مردم رفتار خود را تغییر می‌دهند و همیشه حاکم‌اند ولی ما از این هنر بی‌بهره‌ایم بعد هم گفته که راهبرد و استراتژی خط سوم هیچ ارتباطی به اصولگرایان ندارد: ‌روی برخی اصولگرایان حساب باز نکنید چون آنها اصولگرا هم نیستند، بلکه کسانی هستند که در سال ۸۸ جا زدند و مواضع دوپهلو اتخاذ می‌کردند.

یکی از کلیدواژهایی که اخیرا جریان اصولگرایی برای تمایز خود استفاده می‌کنند واژه انقلابی است. خورشیدی هم چنین ادعایی دارد: «ما انقلابی هستیم و با هیچ گروهی مقابله نمی‌کنیم ولی با آنها سازش هم نمی‌کنیم. به اصلاح‌طلب و اصولگرا اعتقاد نداریم بلکه معتقد به دو جریان هستیم، جبهه ارزشی-انقلابی و جریان غیر انقلابی. از نظر جبهه سوم هر خوبی خوب است حتی اگر رقیب باشد و هر بدی بد است حتی اگر دوست باشد.»

اخیرا غلامعلی حدادعادل هم گفته بود: «‌ما هم امروز اصراری بر کلمه اصولگرایی نداریم و مراد ما از این انقلابی عمل‌کردن است.» اصولگرایان که سال‌ به‌ سال در حال تعویض نام برای ائتلاف‌ها و جبهه‌های خود هستند، گویا هر ۲۰ سال یک‌ بار هم نام جریان خود را عوض می‌کنند؛ راست، اصولگرا، انقلابی. اگر چه حداد عادل توضیح بیشتری درباره شاخص‌های انقلابی‌ بودن اصولگرایان نداده است اما کنش‌های هم‌کیشانش نشان می‌دهند که آنها دقیقا خود را مصداق انقلابی می‌دانند. در واقع آنها از این تعبیر و کلام هم سوءاستفاده‌های جناحی خود را می‌برند آن هم با هدف کنارزدن رقیب در آینده به بهانه غیر انقلابی‌بودن. بیژن نوباوه، از اعضای جبهه پایداری و علیرضا پناهیان، سخنور اصولگرایی که سخنانش اخیرا بسیار حاشیه‌ساز شده هم تفاسیر خود را از انقلابی‌بودن دارند و رقیب سیاسی را غیر انقلابی می‌دانند.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمود احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۱۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

بنابر گزارش ایسنا، از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900135

دیگر خبرها

  • شگرد جالب محمود احمدی نژاد برای دست ندادن با زنان
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • اصلاح نژاد ۱۵ هزار راس دام سبک در استان همدان
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • احمدی نژاد می‌گفت مشکل ما خود رهبری است!
  • از احمدی‌نژاد تا رییسی/چه کسی پای رانت را به بازار خودرو باز کرد؟
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • (تصاویر) برگزاری نماز جماعت پشت سر محمود احمدی‌نژاد!