Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا رییس  مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول روز پنجشنبه در جریان بازدید معاون زراعت وزیر کشاورزی از طرح افزایش عملکرد و بهره وری گندم در نظام های زراعی گندم بنیان دزفول گفت: این طرح قبل از اعمال تحریم ها بین ایران و موسسه بین المللی سیمیت در سه گام تحقیقاتی، آموزشی ترویجی و توسعه آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدرضا ملک زاده افزود: این طرح در سال ۹۵ به صورت غیررسمی و در سال های ۹۶ و ۹۷ به صورت رسمی با همکاری موسسه بین المللی سیمیت در مرکز تحقیقات صفی آباد دزفول اجرا شد.
وی اظهار داشت: پارسال با استفاده از ظرفیت و توانمندی های داخلی توانستیم این طرح را اجرا و نتایج را در قالب برنامه های ترویجی ارائه کنیم.
رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول افزود: امسال نیز این طرح در سه پلتفرم،  ۲ تا در شمال و یکی در جنوب درحال اجرا است که توانستیم این طرح را پیاده و نتایج مصرف زارعان را با نتایج محققان مقایسه کنیم.
وی بیان کرد: با مقایسه نتایج به دست آمده محققان متوجه شدند می توان به اهداف طرح یعنی افزایش ۲۵ درصدی عملکرد گندم دست یافت و آن را به مرحله اجرا گذاشت.
ملک زاده گفت: در سال زراعی جدید که از ۲۵ آذرماه امسال آغاز می شود گام سوم طرح یعنی توسعه و افزایش بهره وریرا در ۱۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ۱۲ شهر استان خوزستان آغاز کردیم.
وی افزود: برای هماهنگی و هم اندیشی اجرای این طرح مدیران ارشد وزارت جهاد کشاورزی کشور و خوزستان در مرکز تحقیقات صفی آباد دزفول حاضر و هماهنگی های لازم در این خصوص انجام شد.
وی اظهار امیدواری کرد نتایج تحقیقات محققان در این سطح از اراضی کشاورزی استان خوزستان با موفقیت همراه شود.
۷۲۷۸/۳۰۲۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گندم کشاورزی دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۲۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، سعید معین افزود: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، اظهارداشت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد.

وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

معین اظهار داشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

بر اساس این گزارش، درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه و اصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

در استان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار گندم علیه سن سمپاشی شده است و قرار است ۱۵۰ هزار هکتار دیگر صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • انتخاب معلم دزفولی به عنوان معلم نمونه کشوری
  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور