Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@09:25:48 GMT

ابتکار جالب موزه اورسی در فرانسه

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۵۵۲۶۰

ابتکار جالب موزه اورسی در فرانسه

به گزارش خبرنگار مهر، در ابتکار این موزه که با هدف معرفی هویت تابلوها و آثار هنری صورت گرفته است، از برخی شخصیت های هنری خواسته شده است که طی چند دقیقه به معرفی آثار موجود این موزه پردازند. به طور مثال "عبدالملک"، یک خواننده رپ و در عین حال کارگردان یا "مالیس دو کرانگال"، رمان نویس فرانسه برخی تابلوها را طی چند دقیقه معرفی و نظر شخصی خود در مورد آن ها را ابراز داشته اند که این فیلم های کوتاه روی شبکه یوتیوب قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا کنون ۸ سری از این فیلم ها با عنوان یک اثر و یک نگاه در یوتیوب منتشر شده است. هر ویدئوی جدید روزهای سه شنبه روی سایت این موزه سپس یوتیوب و فیس بوک قرار می گیرد. در ویدئوهای جدید تلاش شده است نظرات شخصیت های ادبی و فلسفی و علمی در مورد تابلوها ارائه شود. هر یک از این هنرمندان تابلوی مورد نظر خود را از بین آثار منتخب معرفی و مورد ارزیابی قرار می دهند.

این ابتکار موزه اورسی امکان می دهد تا ضمن معرفی آثار درب های این موزه به روی هنرمندان حوزه های دیگر گشورده شود و این امر به جلب توجه بیش تر علاقه مندان به آثار این موزه کمک خواهد کرد.

نمایشگاه "گنجینه های فرعون" در پاریس

"نمایشگاه توتاخامون" یا "گنجینه فرعون" در صدر پر بازدید ترین نمایشگاه های پاریس قرار گرفت. بر اساس آمار منتشره از سوی برگزار کنندگان این نمایشگاه که در یکی از سالن های "پارک ویلت" در پاریس بر پا می باشد، از ۲۳ ماه مارس تا کنون بیش از یک میلیون و ۳۷۱ هزار بلیط به فروش رفته است.

پیش تر در سال ۱۹۶۷ نمایشگاهی در خصوص توتانخامون در "پتی پاله" (شانزه لیزه) برپا شده بود که طی شش ماه برپایی آن بیش از یک میلیون و ۲۴۰ هزار نفر از آن دیدن کرده بودند. در حالی که تنها ۵ ماه از نمایشگاه امسال بیش نگذشته است، رکورد بازدیدهای موجود از نمایشگاه های پاریس شکسته شد، این در حالی است که قرار است این نمایشگاه تا ۲۸ سپتامبر به کار خود ادامه دهد.

در این نمایشگاه ۱۵۰ قطعه از اشیایی که در مقبره توتانخامون، فرعون مصر در سال ۱۹۲۲ کشف شده و در موزه قاهره نگهداری می شود، ارائه شده است. همچنین برخی از آثار این نمایشگاه از موزه لوور به امانت گرفته شده است. 

این مطلب را رایزن فرهنگی ایران در فرانسه نوشته و در اختیار خبرگزاری مهر قرار داد.

کد خبر 4729653 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: میراث فرهنگی موزه فرانسه هفته دفاع مقدس کتاب و کتابخوانی معرفی کتاب گردشگری دفاع مقدس جنگ تحمیلی ترجمه ادبیات بازار نشر ادبیات دفاع مقدس دفاع مقدس ادبیات جهان انقلاب اسلامی ایران سوریه رونمایی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۵۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد

یه گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد انوار، توجه به آموزش و پژوهش را در ارزیابی آثار به خاطر تعیین این موضوع به عنوان شعار سال توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها عنوان کرد.

محمد انوار دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به داوری و پذیرش ۱۲۵ اثر در این کنفرانس خبر داد و گفت: این آثار تقریبا از اکثر استان‌های کشور ارسال شده است و همچنین آثاری را از کشور‌های انگلستان، قبرس، ترکیه، عراق، افغانستان و سخنرانانی را از کشور‌های فرانسه و انگلستان داشتیم.

وی در خصوص محور‌های مقالات رسیده به دبیرخانه گفت: پژوهش‌های رسیده به دبیرخانه سعی کرده بودند که به موضوع‌های کارکرد موزه‌ها، اهمیت آن‌ها، ارتباط موزه‌ها و معماری، طراحی، گالری‌ها و نمایشگاه‌ها، تجهیزات، آزمایشگاه، کارگاه، مرمت و احیاء، مستندنگاری و مستندسازی، استانداردسازی، حفاظت و...یپردازند و تقریبا آثار ارائه شده از کیفیت و درجه خوبی برخوردار بودند.

وی به توجه به موضوع آموزش و پژوهش در ارزیابی آثار ارسال شده اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تعیین این شعار سال که توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها که ۲۸ اردیبهشت ماه است، تعیین شده بود ما هم سعی کردیم تا محوریت ارزیابی آثار را بیشتر به این موضوع اختصاص دهیم.

انوار به حمایت دستگاه‌های دولتی و خصوصی بسیاری از برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و گفت: وزارت کشور، وزارت میراث، صنایع دستی و گردشگری، کمیسیون ملی یونسکو، بیش از ۱۲۵ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و ... از این کنفرانس حمایت کردند و سعی کردند تا در روند اجرایی و علمی این کنفرانس نهایت همکاری را با دبیرخانه داشته باشند.

گفتنی است، اهداف اولین دوره کنفرانس بین المللی موزه‍‌ها، تقویت نقش پژوهشی نهاد موزه، انتشار آخرین نتایج و یافته‌های جدید پژوهشی و تجارب فنی و ترویجی در زمینه موزه و موزه داری، ارتقاء سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و کارشناسان حوزه موزه، توجه ویژه به موزه‌ها و مسائل و موضوعات مرتبط، بررسی وضعیت موزه‌ها و ارتقاء سطح کیفی موزه‌ها با راهکار‌های اجرایی مبتنی بر روش‌های علمی و به روز، نقش و اثر موزه‌های علمی، فنی و دانشگاهی، تقویت هویت علمی و فنی کشور و معرفی در سطح بین الملل، حفظ میراث فرهنگی، علمی و تاریخی کشور و نمود بین المللی آن، دیپلماسی علمی و فرهنگی و استفاده از نقش موزه‌ها در باروری خلاقیت و نوآوری استعداد علمی، فرهنگی، تاریخی و هویتی کودکان، نوجوانان و جوانان و هم افزایی دانش و تجربه و اطلاعات موزه‌های کشور باهم و با موسسات موزه‌ای جهانی، ایجاد مشارکت و هم افزایی میان جامعه پژوهشگران، متخصصین و نهاد‌های اجرایی مرتبط است.

لازم به ذکر است که کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یادگارهایی از «خلیج‌فارس» در آستان مبارک رضوی
  • ماجرای داغ حمایت هنرمندانه از غزه در ونیز/غرفه ایران رسما فعال شد
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • ۲ انیمشن ایرانی به جشنواره معتبر انسی راه یافتند