Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا پیله پایه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد مغان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره ظرفیت رشته های علوم پایه موجود در این واحد دانشگاهی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان از استادان با تجربه و متخصصی در رشته های علوم پایه از جمله فیزیک، شیمی و ریاضی برخوردار بوده که با توجه به ظرفیت های آموزش عالی شهرستان در نیاز به آموزش دانشجویان و تولید علم بعد از مرکز استان، این واحد دانشگاهی دارای مجهزترین آزمایشگاه و کارگاه بوده که در جهت توسعه علوم پایه، نیاز شهرستان و منطقه گام های خوبی برای رشد و توسعه برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از برنامه های دانشگاه در زمینه اشتغال دانشجویان خبر داد و گفت: یکی از برنامه های دانشگاه آموزش و یادگیری همزمان علم، فن، دانش، کسب تجربه و مهارت در بین دانشجویان است. در همین راستا دانشگاه علاوه بر راهنمایی و ایجاد فرصت های شغلی برای دانشجویان، برنامه ریزی هایی برای اشتغال دانشجویان در بخش های مختلف داشته تا بتواند نیروهای مازاد و دانشجویان فارغ التحصیل جویای کار را یاری کنند.

پیله پایه ادامه داد: علاوه بر موارد ذکر شده می توان به انعقاد قرارداد و تفاهم نامه بین شهرداری های منطقه برای ممیزی املاک اشاره کرد که می توان در این طرح از دانشجویان این واحد دانشگاهی برای فعالیت در این حوزه ها استفاده کرد. همچنین دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد مغان با تأسیس شرکت فنی، مهندسی و خدماتی به نام و برند دانشگاه و قبول پروژه های مرتبط با منطقه به ویژه پروژه های ملی پایاب سد خدا آفرین؛ برای دانشجویان اشتغال زایی کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد مغان با تأکید بر ضرورت ارتباط دانشگاه با صنعت گفت: باتوجه به رسالت و اهداف دانشگاه می توان مقوله ارتباط دانشگاه با صنعت را برای تربیت نیروی متخصص و کارآمد ضروری دانست. دراین راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان برای آموزش علمی و عملی دانشجویان با معرفی پروژه های دانشجویی و کارآموزی، برنامه های خوبی را عملیاتی کرده است. همچنین دانشگاه با همکاری در طرح های برون دانشگاهی شرکت های بزرگ و آموزش عملی دانشجویان گامی مهم در پیوند دانشگاه با صنعت برداشته است

وی تصریح کرد: در زمینه ارتباط دانشگاه با صنعت مشکلاتی هم وجود دارد که می توان به عدم تخصیص اعتبارات لازم و مورد نیاز شهرستان ها از سوی مراکز استان اشاره کرد که در این صورت پروژه های اجرایی با شیب آرام حرکت می کند یا راکد می مانند که در این صورت بکارگیری دانشجویان نیز در این پروژه ها میسر نیست. البته ما یک تیم کارشناسی هم تشکیل داده ایم که در زمینه مراجعه به شرکت ها و ادارات و مشخص نمودن چالش ها و نیازهای آنان برای بکارگیری موضوعات پایان نامه دانشجویان فعالیت می کنند که این موضوع نیز یکی دیگر از گام های خوب دانشگاه است.

پیله پایه با اشاره به شناخته شدن دانشگاه آزاد به عنوان قطب کشاورزی، درباره مأموریت واحد دانشگاهی پارس آباد مغان در طرح پایش گفت: با توجه به پتانسیل ها و شبکه های عظیم آبیاری و زهکشی موجود در مغان که قطب کشاورزی کشور هم محسوب می شود، ماموریت اجتماعی این واحد دانشگاهی در زمینه آب، خاک و کشاورزی بوده که اقدامات خوب و مناسبی در این زمینه انجام شده است. انعقاد تفاهم نامه با مرکز تحقیقات کشاورزی استان اردبیل در زمینه تولید بذر کشاورزی به نام و برند دانشگاه، ورود دانشگاه در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی، بسته بندی و فروش آن را از جمله برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد مغان نام برد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد مغان با بیان روند تأمین درآمد های غیر شهریه ای دانشگاه تشریح کرد: طرح ارزش افزایی و درآمد غیر شهریه ای یکی از برنامه های جامع و مدون دانشگاه بوده که اتکای دانشگاه به شهریه دانشجویان را کاهش می دهد و در این زمینه دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد اقداماتی انجام داده است. انعقاد تفاهم نامه با آموزش و پرورش شهرستان در راستای برون سپاری دانش آموزان رشته های کار دانش و فنی_حرفه ای با توجه به وجود آزمایشگاه و کارگاه های پیشرفته و به روز در این دانشگاه طی دو سال متوالی، برگزاری دوره ها و کارگاههای تخصصی، بهره برداری از زمین کشاورزی واحد از جمله مواردی بوده که برای دانشگاه درآمد زایی داشته است.

وی افزود: دانشگاه در زمینه تولید بذر، فرآوری، بسته بندی و فروش محصولات کشاورزی، انعقاد تفاهم نامه های اجرایی با ادارات و شرکت های مهم منطقه، تاسیس شرکت فنی، مهندسی و خدماتی، و طرح های برون دانشگاهی فعالیت هایی انجام داده که سبب کسب درآمد برای واحد دانشگاهی پارس آباد مغان شده است.

پیله پایه از برنامه های دانشگاه در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: با توجه به نیاز آموزشی، پتانسیل های موجود در دانشگاه، نیاز به تأسیس رشته های جدید و کاربردی و مهیا بودن شرایط برای افزایش رشته های واحد به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی طی چند ماه گذشته، 6 رشته مورد نیاز واحد دانشگاه پارس آباد مغان و شهرستان را تأمین کردیم. مراحل اولیه و مقدماتی تأسیس رشته های ضروری مانند پرستاری و مامایی که از دغدغه های اکثریت اهالی شهرستان پارس آباد مغان به شمار می رود و به طور حتم با استقبال چشم گیری هم رو به رو خواهد شد، انجام شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد مغان تشریح کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه اشتغال و کارآفرینی برای فارغ التحصیلان و دانشجویانی که در حال اتمام درس خود هستند، برگزاری استارت آپ های تخصصی، تأسیس مرکز رشد، پارک علم و فناوری در دانشگاه، هدایت و سوق دادن استادان و هیات علمی در رشد و افزایش تولید علم و مقالات بین المللی در سطوح عالی و کاربردی، برنامه های فرهنگی برای دانشجویان در راستای بسط و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت، اردوهای جهادی، حجاب و عفاف و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی از دیگر برنامه های اولویت دار حوزه آموزش و پژوهش این دانشگاه است.

انتهای پیام /

342 / 167 علیرضا پیله پایه دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد مغان صنعت طرج پایش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۳۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری زنجان با سوریه

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان گفت: تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین اتاق بازرگانی زنجان و شرکت smart investments سوریه که در زمینه تولید و صادرات و واردات زیتون فعال هستند، نیز منعقد شد.

صمد یوسفی‌اصل در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی زنجان که با برپایی غرفه در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی، ایران اکسپو (Iran Expo 2024) و با در نظر گرفتن محوریت نمایشگاه و زنجیره‌های ارزش راهبردی صادرات‌محور در حال برگزاری است، استان زنجان توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته است.

وی افزود: آنچه که امروز در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ به‌چشم می‌خورد، این حقیقت روشن و انکارناپذیر است که بخش‌خصوصی کشور با تجربه و دانشی که از آن برخوردار و در حال ارتقای آن نیز است، به‌شرط وجود زیرساخت‌ها و سیاست‌گذاری‌های مطلوب موجب گسترش همکاری‌های تجاری خارجی و توسعه فضای اقتصادی کشور می‌شود.‌

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان، حضور اتاق بازرگانی زنجان به‌عنوان نماینده بخش‌خصوصی استان در نمایشگاه‌ها بویژه اکسپو را امری ضروری دانست و خاطرنشان کرد: در گام اول نیاز داریم، زبان و اهداف برگزاری نمایشگاه‌ها را درک و به‌درستی تفسیر کنیم و در گام بعد با ایجاد یک ارتباط و ساختار منطقی و اصولی، پتانسیل‌های واقعی استان را در کنار چالش‌ها به عرضه بگذاریم.

وی همچنین رویکرد این دوره از نمایشگاه را هوشمندانه دانست و افزود: ما در این نمایشگاه می‌آموزیم چگونه به‌طور موازی از توانایی‌ها و ضعف‌هایمان صحبت کنیم و نتیجه و دستاورد نیز، آموختن راه‌های تبدیل تهدیدها به فرصت و تقویت ضعف‌ها است.

یوسفی‌اصل با اشاره به اینکه یکی از دو زنجیره ارزش استان، متعلق به زیتون است و بر اساس محوریت این نمایشگاه نیز، این محصول کشاورزی به خوبی در غرفه استان زنجان در حال معرفی شدن است، افزود: خوشبختانه غرفه استان زنجان با استقبال بسیار خوبی مواجه شد و تاجران بسیاری از کشورها از جمله چین، الجزایر، سوریه، ترکیه، عراق، روسیه و افغانستان در غرفه استان حضور پیدا کردند و بر اساس مذاکرات صورت‌گرفته، تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین اتاق بازرگانی زنجان و شرکت smart investments سوریه که در زمینه تولید و صادرات و واردات زیتون فعال هستند، نیز منعقد شد.

به گزارش ایمنا، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های صادراتی کشور تا دوازدهم اردیبهشت در نمایشگاه بین‌المللی تهران ارائه خواهد شد.

کد خبر 749239

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری زنجان با سوریه
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات