Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

سهیل مهدی در خصوص اینکه گفته می‌شود باشگاه استقلال در آستانه حذف از مسابقات آسیایی قرار گرفته است گفت:‌من در ابتدای صحبتم باید اشاره کنم که نباید برای مردم نگرانی تزریق کرد. قبول دارم قرمز و آبی برای مردم ما اهمیت دارد و شاید باشگاه‌های دیگری وجود داشته باشد که مشکلات‌شان بیش از این دو باشگاه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در حال حاضر در حال دریافت مدارک مالی باشگاه هستیم چون فرصت ارسال دیگر مدارک به اتمام رسیده است. 

رئیس کمیته مجوز صدور حرفه‌ای در پاسخ به این سؤال که آیا صحت دارد باشگاه‌ها 48 ساعت برای ارسال مدارک مالی فرصت دارند، گفت:‌این موضوع درست است اما اصل جریان این است که باشگاه‌ها تا 48 ساعت دیگر فرصت دارند کسری مدارک خود را ارسال کنند وگرنه مدارک باید پیش از این به دست ما می‌رسید و ارسال می‌شد. متاسفانه برخی هم هنوز پاسخگو نیستند و یا توضیحات کاملی را درباره گزارش مالی ارائه نکردند. 

وی تاکید کرد: گزارشات مالی شامل عدم داشتن بدهی، اثبات وجوه پرداخت شده، اسناد پرداختی، بودجه باشگاه‌ها و ... را شامل می‌شود. من از نظر جایگاه قانونی واقعا اجازه ندارم بگویم کدام باشگاه در حال حاضر دچار مشکل است و یا مثلا شایعه حذف آن مطرح شده است چون ممکن است خیلی باشگاه‌های دیگر م مشکل داشته باشند. همانطور که گفتم نباید به مردم نگرانی داد. بعد از این 48 ساعت که گذشت ما مدارک را تقدیم به کمیته بدوی خواهیم کرد تا آنها تصمیم بگیرند.

مهدی در ادامه گفت‌وگو با فارس گفت: آقایان گرشاسبی، عباسی، درویش و کسانی که در حال حاضر مسئولیت فوتبالی ندارند در کمیته بدوی حضور دارند و مدارک را بررسی خواهند کرد. آنها نیز 10 روز فرصت دارند تا همه چیز را بررسی کنند.

وی با انتقاد از روند حاکم بر شرایط مدیریتی در فوتبال ایران گفت: دو باشگاه استقلال و پرسپولیس 110 میلیارد تومان با طلبکارانشان تسویه حساب کردند. مدیران این دو باشگاه چه گناهی کردند؟ آقایان گرشاسبی و فتحی سال گذشته سال سختی را پشت سر گذاشتند و کجای دنیا مدیران این چنین بدهی پرداخت می‌کنند. مگر آنها چه گناهی کرده‌اند. هر کسی آمده یک میراث گذاشته و شما فکر کنید نفرات بعد از این مدیران چه کار سختی خواهند داشت. مدیران پرسپولیس و استقلال زحمت کشیده‌اند و تا آنها کار را به صورت اصولی یاد می‌گیرند به یک باره همه چیز عوض می‌شوند و مدیران تغییر می‌کنند. همین حالا برانکو و شفر از دو باشگاه طلبکار هستند و بهتر است خود این مدیران که با آنها قطع همکاری کرده‌اند باشند و مسئولیت امور را بر عهده بگیرد.

وی تصریح کرد: کجای دنیا هر 6 یا 8 ماه مدیر عوض می‌شود. چرا آن آقایانی که تیم‌ها را می‌بندند الان نیستند و پاسخگو باشند. یک مدیر اشاره می‌کرد 170 نفر از این باشگاه طلبکار هستند و جالب است به من می‌گفت به من فرصت بدهید همه 170 نفر را پرداخت می‌کنم. بعضی مدیران فکر می‌کنند چون مدیرعامل شدند کار راحتی دارند اما خبر ندارند وقتی وارد کار می‌شوند چه چالش‌هایی در آینده در پیش خواهند داشت.

انتهای پیام/ا

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۵۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران گفت: تسهیلات  بانکی  ۵ نوع تسهیلات است اول در بافت فرسوده از تمامی تسهیلات نهضت ملی بدون شرایط چهارگانه قابل پرداخت است.

وی افزود: در برنامه هفتم  بندی  آمده است که بر اساس آن تمامی حمایت‌ها، تسهیلات و تخفیف‌های نهضت ملی مسکن به بافت فرسوده تعلق می‌گیرد  و تا سقف ۵ واحد از تسهیلات نهضت ملی مسکن می‌توانند استفاده کنند.

وی افزود: مبلغ ۱۸۵ میلیون تومان  وام صفر درصد است که کم است و باید افزایش پیدا کند و همچنین تسهیلات اسکان موقت است که ۱۲۰ میلیون تومان در تهران و در ۹۰ میلیون تومان هم در سایر شهرها پرداخت می شود. 

معاون وزیر راه و شهرسازی  اظهار کرد: همچنین تسهیلات مقاوم سازی و مرمت بافت‌های تاریخی وجود دارد که همان تسهیلات نهضت ملی مسکن است که ۸۰ درصد وام ساخت را در برمی‌گیرد.

وی افزود: همچنین یک وام ودیعه در بافت‌های تاریخی را هم داریم که ساکنان این بافت‌ها می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند‌.

وی در خصوص سوال دیگر  باشگاه خبرنگاران در خصوص صددر مدت زمان پروانه های ساختمانی گفت: طبق برنامه هفتم حداکثر مدت صدور ظرف سه ماه پرداخت شود و اگر صادر نشود در حال برنامه ریزی هستیم که از طریق درگاه ملی مجوز‌ها صادر شود‌.

او گفت: مدت زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در تهران ۶ ماه است و میانگین کشوری ۸ است  در برخی از شهرها از ۲هفته ای صادر می‌شود و حتی در اصفهان به صورت الکترونیکی پروانه های ساختمانی صادر می‌شود.

وی افزود: یک میلیون و ۵۰ هزار  واحد مسکونی را از سال ۸۴ تا کنون  نوسازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • پدر مهران غفوریان افسر ارشد ساواک بود؟ | واکنش فوری ستاره سینما و تلویزیون به یک شایعه فراگیر درباره پدرش
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • استقلال به خاطر برکناری خطیر از لیگ قهرمانان محروم می‌شود؟
  • تقدیر شهردار گناباد از مجموعه مدرسه فنی حرفه ای شهید عباسپور
  • واکنش نکیسا به شایعه تبانی ذوب آهن مقابل نساجی: مگر ربیعی دروغ گفته است؟
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • واکنش صریح درویش به شایعه تغییر نام پرسپولیس
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • واکنش رییس سازمان انرژی به شایعه ممنوعیت ورود بازرسان آژانس
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه