Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران: سرلشکر یحیی رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در آیین افتتاح بخش دفاع مقدس پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای با اشاره به نقش آفرینی مقام معظم رهبری در دوران جنگ، اظهار کرد: یکی از مظلومیت‌های رهبری، در مورد حضور ایشان در دفاع مقدس و ناگفته‌های ایشان در این باره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرلشکر رحیم صفوی در توصیف شخصیت رهبری در دفاع مقدس گفت: حضور رهبر انقلاب در مناطق جنگی از همان روز‌های ابتدایی بود که تاثیر کم‌نظیری را داشت. ایشان در آن زمان نماینده رهبری در شورای عالی دفاع، رئیس کمیسیون دفاعی مجلس و امام جمعه تهران بودند. ایشان همراه با شهید چمران به اهواز آمدند و با شهید چمران ستاد جنگ‌های نامنظم را راه‌اندازی کردند، ولی در ستاد نبود و تا خطوط مقدم می‌آمدند.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه حضور رهبری در جبهه‌ها تا زمان ترور در ششم تیر ۶۰، مداوم بود، تصریح کرد: روز‌های ابتدایی جنگ، روز‌های سختی بود. فرمانده کل قوا در ابتدای جنگ بنی صدر بود و کشور سر و سامانی نداشت. همچنین وضعیت روحی مردم بهم ریخته بود، ولی تاثیر حضور بسیجی‌وار ایشان به عنوان نماینده امام که توام با معنویت و صلابت بود، برای نیرو‌های مسلح تاثیر چند لشکر را داشت.

سرلشکر رحیم صفوی با بیان اینکه تشکیل و فرماندهی جنگ‌های نامنظم بسیار مهم بود، تصریح کرد: نقش ایشان در شورای عالی دفاع کلیدی بود و در مقاطع مهم جنگ تاثیرگذاری کلیدی داشتند. یک از اینها، محاصره مجدد سوسنگرد بود که با پیگیری ایشان سوسنگرد از محاصره آزاد شد. یکی دیگر از اثرگذاری‌های مهم ایشان شکستن حصر آبادان است. من فرماندهی سپاه جنوب را برعهده داشتم. وقتی طرح را دادیم بنی صدر و دیگران مخالف بودند، اما با قاطعیت رهبری تصویب شد.

او افزود: تلاش پیوسته رزمی و پشتیبانی جبهه‌ها از سوی رهبری مهم بود. وقتی آر. پی. چی۷ به کشور آمد بنی صدر به سپاه نداد، ولی دخالت رهبری موجب شد نصف آر. پی. چی۷‌ها به سپاه داده شود.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا مقابله با سیاست‌های خائنانه بنی صدر و مقاومت در برابر روحیه سازشکاری را از اقدامات کلیدی رهبری در ابتدای جنگ برشمرد و گفت: وقتی رهبری رئیس‌جمهور شدند هیات‌های سیاسی از کشور‌های دیگر می‌آمدند و صحبت‌های ایشان اثرگذار بود. حمایت از گروه‌های معارض عراقی و مجاهدین افغانی هم از دیگر اقدامات کلیدی ایشان بود. در واقع، نگاه راهبردی‌شان فقط مربوط به ایران نبود بلکه به آینده عراق و افغانستان هم توجه داشتند.

سرلشکر رحیم صفوی با ذکر خاطره‌ای از روز‌های پایانی جنگ بیان کرد: ما قطعنامه ۵۹۸ را وقتی پذیرفتیم، عراق مجددا حمله کرد تا خرمشهر را بگیرد منافقین هم از کرمانشاه وارد کشور شدند و تا ۴۰ کیلومتری کرمانشاه آمدند. امام نگران آقا بودند و پس از ترور، اجازه حضور ایشان در جبهه‌ها و حتی استان‌های مرزی را نمی‌دادند. رهبری وصیت‌نامه نوشتند و در نمازجمعه اعلام کردند من در حال رفتن به جبهه هم هستم و همه نیز به جبهه بیایند. این حضور موثر بود و موجب شد عراقی‌ها فرار کنند.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه رهبری فرمانده کشور‌های اسلامی است، گفت: اگر رهبری نبودند سوریه و عراق سقوط کرده بود. کشور‌های مدعی رهبری اسلام نه تنها از مسلمانان حمایتی نکردند بلکه پنج سال است که ملت یمن را زیر حملات خود قرار داده‌اند.

منبع: فردا

کلیدواژه: سرلشکر صفوی عراق و سوریه جنگ یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۷۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر«طوفان االقوافی»/اختتامیه در بصره برگزار می‌شود

دبیرخانه جشنواره شعر عربی طوفان القوافی اعلام کرد که برگزیدگان این مسابقه به زودی در یک جشن بزرگ در بصره معرفی و تکریم خواهند شد.

به گزارش ایسنا، بیش از ۱۵۰ شاعر از ۱۷ کشور عربی و اسلامی در این جشنواره شرکت کردند که بیش از ۲۴۰ اثر به دبیرخانه جشنواره شعر طوفان القوافی ارسال شد که اغلب این آثار در موضوعات تعیین شده و در قالب های شعری عمودی، تفعیله و هایکو بود.

در میان این شاعران اسامی نام آشنایی همچون بدریه البدری از عمان، مرتضی التمیمی از عراق، اشرف شبانه از مصر، هیلانه عطاالله از سوریه و مطران العیاشی از عربستان سعودی و مرتضی آل کثیر از ایران به چشم می خورد.

بیشترین شرکت کنندگان به ترتیب از سوریه با ۳۷، ایران و عراق با ۲۵، لبنان با ۱۷ هستند، کشورهای یمن، مصر و تونس دیگر کشورهایی هستند که مشارکت خوبی در این جشنواره داشته اند.

هیئت داوران شامل اساتید ثامر الوندی از عراق، عمار جماعی از تونس، راتب سکر از سوریه، حسن حمید از فلسطین، عباس حزباوی از ایران، عباس فتونی از لبنان و عقیل اللواتی از عمان به دبیری استاد ثلمر الوندی به صحت سنجی و داوری خواهند پرداخت.

قرار است از ۶ برگزیده جشنواره در دو بخش شعر فصیح و شعبی در تاریخ ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت(۸ و ۹ می) در شهر بصره عراق تقدیر به عمل آید.

شایان ذکر است نخستین جشنواره بین المللی شعر عربی با عنوان طوفان القوافی با همکاری مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری و مرکز فرهنگی اسلامی جنوب عراق برگزار می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • مشارکت 240 اثر در جشنواره طوفان القوافی/ اختتامیه در بصره برگزار می شود
  • ارسال ۲۴۰ اثر به جشنواره طوفان القوافی
  • معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی فرنگی نوجوانان جام صفوی
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر «طوفان القوافی»/ اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر«طوفان القوافی»/اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر«طوفان االقوافی»/اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • توئیت جدید عضو دفتر رهبری درباره سردار بلندپایه سپاه
  • آغاز مسابقات کشتی جام صفوی با حضور کشتی‌گیران ۳ کشور
  • ◄ بازدید مشاور عالی فرمانده کل قوا از بندر شهید رجایی