Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دوم شهریورماه 98 در سفر به سنندج، وعده داد پیشنهاد اصلاح طرح بومی‌گزینی را به مجلس شورای اسلامی ارائه می‌دهد. غلامی به توزیع ناعادلانه فرصت تحصیلی، به‌عنوان یکی از مشکلات بومی‌گزینی اشاره کرد و قول پیگیری مجدد برای رفع مشکلات را داد؛ طرحی که شورای عالی انقلاب فرهنگی اول مردادماه 87 تصویب کرد و سوم شهریورماه 87 توسط مجلس شورای اسلامی ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بومی‌گزینی، یکی از طرح‌هایی است که موافقان آن اعتقاد دارند گامی بلند برای نزدیک شدن به تحقق وعده عدالت آموزشی محسوب می‌شود؛ اما تا امروز به مرحله اجرا نرسیده و در پیچ و خم مناسبات اداری گیر کرده است. هرچند رؤسای دانشگاه‌های سطح یک چندان با اجرای طرح بومی‌گزینی موافق نیستند.

هوشنگ طالبی حبیب‌آبادی درباره مزایا و معایب اجرای طرح بومی‌گزینی به ایسکانیوز، گفت: به‌شخصه به طرح بومی‌گزینی در قالبی که مطرح است، اعتقادی ندارم. در صورت اجرای طرح بومی‌گزینی، دانشگاه‌های بزرگ ایران از وجود دانشجوهای با استعداد ساکن مناطق محروم بی‌بهره می‌مانند.

وی ادامه داد: از طرفی با اجرای طرح بومی‌گزینی، محرومیت بزرگتری ایجاد می‌کنیم. بسیاری از افراد در منطقه خود، شرایط داوطلبان تهرانی را برای شرکت در کلاس‌های کنکور و بهره‌گیری از امکانات ندارند؛ اما مستعد هستند. ممکن است این داوطلبان رتبه خوبی در کنکور کسب کنند و بومی‌گزینی، آن‌ها را از حضور در دانشگاه‌های باکیفیت تهران، اصفهان و دیگر کلان‌شهرها محروم می‌کند.

رئیس دانشگاه اصفهان تصریح کرد: می‌توان فضا را برای حضور دانشجویان مستعد مناطق محروم در کلان‌شهرها مهیا کرد تا استعدادهای خود را بروز دهند. از طرف دیگر تبادل فرهنگی، مسئله بسیار مهمی است. دلیلی ندارد افراد جامعه را به سمت قومیت‌گرایی سوق دهیم. بومی‌گزینی بدین معناست که دانشجوی سیستان و بلوچستانی یا کردستانی در زادگاه خود بمانند و به پایتخت نیایند.

طالبی حبیب‌آبادی با اشاره به این‌که در رشته پزشکی، دانشجویان شهرستانی بعد از اتمام تحصیل، ترجیح می‌دهند در پایتخت بمانند و بدین ترتیب مناطق محروم از وجود متخصص بی‌بهره می‌مانند، خاطرنشان کرد: این مسئله، فرعی است. اگر بتوانیم همراه با آموزش، تعهد را به دانشجو تزریق کنیم، غیرممکن است دانشجو فراموش کند از کجا آمده است. آموزش را بدون تربیت به دانشجو ارائه می‌دهیم و نتیجه نمی‌گیریم. اگر آموزش را با تربیت همراه کنیم، دانشجو به منطقه خود برمی‌گردد و خدمت می‌کند.

انتهای پیام/

168 / 31 بومی گزینی طرح بومی گزینی عدالت آموزشی هوشنگ طالبی طالبی دانشگاه اصفهان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بومی گزینی طرح بومی گزینی عدالت آموزشی طالبی دانشگاه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۸۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید

 

بین الملل تابناک: با گذشت 206 روز از حملات غیرانسانی اسرائیل به نوار غزه و کشتار هولناک تعداد زیادی از مردم غزه، اعتراضات دانشجویی در سراسر آمریکا از چند روز پیش آغاز شد و همچنان ادامه دارد.  از زمان شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاههای آمریکا بر اساس گزارش رویترز، حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

 

بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم

روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی از «بزرگترین واکنش پلیس به فعالیت در محوطه دانشگاه‌ها در سال‌های اخیر» در مقابل اعتراض دانشجویان به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تعداد دستگیرشدگان را بیش از ۹۰۰ نفر طی ۱۰ روز اخیر اعلام کرد.

 سرکوب تظاهرکنندگان در دانشگاه کلمبیا در نیویورک موجی از فعالیت را در دانشگاه‌های سراسر آمریکا به راه انداخت که براساس آخرین گزارش‌ها بیش از ۹۰۰ بازداشتی داشته است.

در سرتاسر ایالات متحده، رهبران دانشگاه‌ها تلاش کرده‌ - و تا حد زیادی شکست خورده‌اند - تا تظاهرات‌ها را سرکوب کنند، تظاهرات‌هایی که اغلب شاهد مداخله خشونت‌آمیز پلیس بوده‌اند، با ویدئوهایی که از ایالت‌های مختلف منتشر شده و نشان می‌دهد که صدها دانشجو - و حتی اعضای هیئت علمی - به زور دستگیر شده‌اند. معترضان خواستار عفو دانشجویان و اعضای هیأت علمی که به دلیل اعتراض تنبیه یا اخراج شده‌اند، هستند.

افسران پلیس و مدیران دانشگاه‌ها در روزهای اخیر با معترضان طرفدار فلسطین در تعداد فزاینده‌ای از دانشگاه‌های سراسر کشور درگیر شده‌اند و دانشجویان را بازداشت کرده، اردوگاه‌ها را برچیده و دانشجویان را به عواقب تحصیلی تهدید کرده‌اند.

موج تازه‌ای از فعالیت‌های دانشجویی علیه جنگ غزه با دستگیری حداقل ۱۰۸ معترض در دانشگاه کلمبیا در ۱۸ آوریل، پس از حضور مدیران در مقابل کنگره و قول سرکوب آن آغاز شد. از آن زمان، مداخلات پلیس در چندین دانشگاه، از جمله در برخی از بزرگترین شهرهای آمریکا، منجر به دستگیری بیش از ۹۰۰ نفر شده است.

خواسته اصلی بسیاری از معترضان این است که دانشگاه‌ها سرمایه خود را از شرکت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی که می‌گویند از جنگ غزه سود می‌برند، بیرون بکشند.

دانشگاه ایالتی پورتلند اعلام کرد دریافت هدایا و کمک‌های مالی از شرکت بوئینگ - که با رژیم صهیونیستی ارتباط دارد - را تا زمانی که کالج بحث در مورد اخلاقیات را برگزار کند، متوقف خواهد کرد. رئیس دانشگاه در تصمیم خود برای توقف کمک‌های مالی به خواست دانشجویان و اساتید اشاره کرد.

کاخ سفید: نمی‌خواهیم کسی آسیب ببیند

با وجود برخوردهای خشن پلیس با دانشجویان و معترضان، کاخ سفید مدعی است که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به حق تظاهرکنندگان برای شنیدن صدایشان - به صورت مسالمت‌آمیز - احترام می‌گذارد. ما نمی‌خواهیم شاهد صدمه دیدن کسی در این روند باشیم.»

جان کربی، مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید به ای‌بی‌سی نیوز گفت: برخی از اعتراضات با سرکوب پلیس مواجه می‌شوند. رئیس‌جمهور می‌داند که احساسات بسیار شدیدی در مورد جنگ در غزه وجود دارد. او این را درک می‌کند، به آن احترام می‌گذارد و همانطور که بارها گفته است، ما مطمئناً به حق اعتراض مسالمت آمیز احترام می‌گذاریم. مردم باید این توانایی را داشته باشند که نظرات خود را بیان کرده و برای به اشتراک گذاشتن دیدگاه‌های خود به صورت عمومی مجاز باشند، اما همه اینها باید صلح‌آمیز باشد.

 

دیگر خبرها

  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید
  • تداوم سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ ده‌ها دانشجو در دانشگاه ویرجینیا دستگیر شدند
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • دستگیری ۶۰۰ دانشجو در دستکم ۱۵ دانشگاه آمریکا در بیش از یک هفته
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • خروش موج بیداری انسانی توسط دانشجویان/ حبس دموکراسی در سرزمین مدعیان مردم‌سالاری!
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • خشن ترین تصاویر از رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان | نحوه برخورد با دختر دانشجو را ببینید