Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، امید قادری روز شنبه در نشست با انجمن اقامتگاههای بوم گردی استان که در اداره کل میراث فرهنگی استان برگزار شد، ضمن تبریک هفته گردشگری گفت: گسترش بوم گردی به لحاظ کمی و کیفی در دستور کار قرار دارد.

وی اظهارداشت: به دنبال تحول در گردشگری در منطقه هستیم و تلاش می‌کنیم تسهیلات را به سمت گردشگری سوق دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با بیان اینکه بروکراسی های اداری در اداره کل برای صدور موافقت های اصولی و مجوزها را به حداقل کاهش داده ایم، اضافه کرد: سرعت قابل قبولی به انجام کارهای اداری داده ایم.
این مسوول ادامه داد: کسی که وارد کار بوم گردی می شود باید با ذهنیت باز و دیدگاه توسعه ای بیاید و این مساله باید در صدور مجوزها لحاظ شود.
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در ادامه اظهار کرد: تا جایی که امکان داشته باشد فعالیت های حوزه های مرتبط با میراث فرهنگی را به تشکل ها و انجمن ها واگذار می کنیم، چرا که تشکل ها بازوی توانمند اجرایی ما هستند.
قادری همچنین از تشکیل انجمن های مردم نهاد در بخشهای مختلف حوزه گردشگری ابراز خشنودی کرد.
او با اشاره به اینکه از انجمن اقامتگاه های بوم گردی و حقوق صنفی آنها حمایت می کنیم، افزود: در بحث نظارت این اعلام آمادگی وجود دارد که نماینده تشکل نیز حضور یابد.
وی همچنین در خصوص بیمه اقامتگاههای بوم گردی گفت: با بیمه عشایری و روستایی برای پوشش اقامتگاه های بوم گردی وارد مذاکر می شویم و برای بهبود پوشش اینترنت رایزنی هایی شده که مشکلات حل شود.
قادری با بیان اینکه بوم گردی ها نماینده میراث فرهنگی در روستاها هستند، از برگزاری جشنواره ها در این راستا در آینده خبر داد.
وی در خاتمه به برگزاری دوره آموزشی دانشگاه مدیریت صنعتی کرمانشاه در حوزه گردشگری اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: با شرکت در این دوره توان علمی و اجرایی فعالان حوزه گردشگری استان ارتقا می یابد.

فرامرز رشیدی رئیس هیات مدیره انجمن حرفه ای اقامتگاه های بوم گردی استان کرمانشاه نیز در این نشست بر نقش جایگاه بوم گردی ها در کلان رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ اشاره کرد و افزود: اقامت گاه ها توان اجرایی خود را با جدیت در این رویداد به کار خواهند گرفت.
وی در ادامه به مشکلات بیمه ای، ضرورت تشویق اقامتگاههای باکیفیت، دسترسی ضعیف به اینترنت و آنتن دهی موبایل، تعرفه های مناسب برای ایجاد زیرساخت های آب، برق و گاز، مشکلات تسهیلات در طرح های توسعه ای و زیرساختی برخی روستاها، تشکیل کمیته بوم گردی ها برای رویداد بین المللی گردشگری روستایی کرمانشاه ۲۰۲۰، روشنایی های معابر و راه اندازی دفتر اقامتگاهها در استان را یادآور شد.

وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۶۰۰ روستا و ۳۴ شهر دارد.
۷۴۴۷/۸۰۶۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی بوم گردی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۹۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان

محمد کرمی در جلسه با مدیر کل و معاونان اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان که در محل استانداری برگزار شد،گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته در نوروز امسال، خوشبختانه این استان در سطح کشور خوش درخشید و عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد که جای قدردانی دارد.

وی افزود: در ایام نوروز کمترین چالش و کمبود را شاهد بودیم و مسافران و گردشگران نوروزی سفر خوبی را تجربه کردند که این موضوع ثمره مهمان نوازی مردمان خوب و خونگرم این دیار و تعاملات و همکاری‌های صورت گرفته اعضای ستاد خدمات سفر سیستان و بلوچستان بود.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است و در زمینه گردشگری می‌تواند به رشد و توسعه آن کمک شایانی بکند و اگر گردشگری با چاشنی خلاقیت و نوآوری همراه شود تاثیر بیشتر و اثر گذاری دو چندانی خواهد داشت و باید در این بخش از همه ظرفیت‌ها بویژه ظرفیت نخبگانی، دانشجویی و دانش‌آموزان بهره کافی را برد.

وی تاکید کرد: گردشگری سیستان و بلوچستان با مشارکت مردم و همه گروه‌های مردمی در تحول و تغییر چهره استان بسیار موثر است و با ایجاد و فعال‌سازی تعاونی‌های تخصصی می‌توان مشارکت مردم را در این حوزه‌ها بیشتر کرد و از قدرت مردمی که قدرت بسیار ارزشمندی است به بهترین نحو استفاده کرد.

کرمی افزود: ارتباط با سایر کشور‌های همسایه از جمله پاکستان، افغانستان و عمان باید جزو اولویت‌های اداره کل میراث فرهنگی در سیستان و بلوچستان باشد و با برگزاری نمایشگاه‌های مشترک صنایع‌دستی و گردشگری و تبادل فرهنگ‌ها برای تحکیم و تقویت این ارتباطات گام برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • رشد ۵۰ درصدی گردشگری در بخش «کَن»
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر