Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@10:36:55 GMT

سطح بندی و انتقال تجریبات در حوادث جدی گرفته شود

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۷۱۶۱۴

سطح بندی و انتقال تجریبات در حوادث جدی گرفته شود

به گزارش خبرنگار مهر، مانور دور میزی مشترک کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش های همگانی و کارگروه تخصصی امداد و نجات در پدافند غیرعامل روز شنبه در محل جمعیت هلال احمر استان قزوین برگزار شد.

در این مانور که حسن آصفی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان، قدرت الله مهدیخانی مدیرکل مدیریت بحران استان و هاشمی معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر و نمایندگان دستگاههای اجرایی حضور داشتند پس از نمایش فیلم حادثه انفجار در قطار در مسیر نیشابور که منجر به کشته شدن ۳۰۰ نفر شد نمایندگان ادارات تحلیل و دیدگاه خود و نقش ادارات مربوط خود را در این حوادث بازگویی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن آصفی در این مانور گفت: در حال حاضر با دو مشکل بزرگ مواجهیم و این که عادت نداریم تجارب خود را به دیگران منتقل کنیم وبرای دریافت این تجریبات هم اهتمام جدی نداریم که هزینه های ما را در حوادث بیشتر می کند.

وی بیان کرد: برخی حوادث را در استان مانند زلزله و آتش سوزی و سیل تجربه کرده ایم که می توانیم آن را به سایر استانها منتقل کنیم البته باید ما هم از سایر استانها بیاموزیم تا اگر اتفاق مشابهی رخ داد قادر به مدیریت بهتر باشیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین تصریح کرد: در استانی زندگی می کنیم که حوادث زیادی را تجربه کرده و امکان وقوع حوادثی مانند امکان انفجار قطار در نیشابور بالاست و باید آماده چنین حوادثی باشیم.

وی بیان کرد: تردد خودروهای حامل مواد شیمیایی در استان بالاست و اگر در سالهای اخیر حوادثی در این زمینه نداشتیم دلیل نمی شود از آن غفلت کنیم.

آصفی گفت: به دلیل صنعتی بودن استان قزوین امکان بروز حوادث آتش سوزی در صنایع بویژه حوادث شیمیایی بسیار بالاست و باید بتوانیم تجهیزات و امکانات خود را با مدیریت بحران در این مواقع تقویت کنیم.

برخی دستگاهها شرح وظایف خود را نمی دانند

وی اظهارداشت: به نظر می رسد هنوز برخی از دستگاهها شرح وظایف خود را در حوادث نمی دانند و این موضوع می تواند هزینه های آسیب را بیشتر کند لذا انتظار داریم در این زمینه کمی کارشناسانه برخورد شود.

آصفی گفت: ایجاد یک منطقه امن پس از حوادث از نکاتی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد و حوادث پس از آن را نیز پیش بینی کنیم.

وی بیان کرد: گاهی حتی امدادگران آتش نشانی هم اشراف کامل و آمادگی لازم برای اطفای حریق های بزرگ را ندارند که این نقطه آسیب باید برطرف شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین اظهارداشت: همان ابتدای حوادث باید بدانیم چه کاری لازم است انجام شود تا آسیب ها کاهش یابد و اگر دستگاهی به طور مستقیم هم مسئولیت نداشته باشد اما باید در امداد و نجات مشارکت کند زیرا هیچ دستگاه متولی به تنهایی قادر به امداد و نجات نیست و همه باید در صحنه باشند.

آصفی اضافه کرد: برای نمونه قرار نیست دانشگاه علوم پزشکی فقط به فکر درمان آسیب دیدگان و مجروحان یک حادثه باشد و اگر اورژانس در منطقه هست دیگر به مسائل دیگر کاری نداشته باشد در حالی که آسیب هایی چون مسمومیت غذایی، آلودگی آب، سرایت بیمارهای مختلف، مسمومیت غذایی و آلودگی احشام و مشکلات روانی از تهدیداتی است که شاید در نگاه اول کسی آن را جدی نگیرد.  

سطح بندی حوادث ضروری است 

وی گفت: اشکال دیگر این است که در حوادث سطح بندی نداریم تا بموقع در حوادث ورود کرده و برای آنها تدبیر کنیم.

آصفی اضافه کرد: شاید فقط در زلزله تجربه خوبی داریم اما در سایر حوادث تسلط و تجربه کافی دیده نمی شود که در این مانورهای دور میزی باید نقاط ضعف و قوت را شناسایی کرده و برای حل نواقص اقدام کنیم.

کد خبر 4731274

منبع: مهر

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر قزوین مدیریت بحران هفته دفاع مقدس قزوین اربعین حسینی اربعین 98 بوشهر شیراز شهرکرد اجلاس جاده ابریشم گرگان دفاع مقدس جنگ تحمیلی خطبه های نماز جمعه استانداری سمنان بیرجند بازگشایی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۱۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان درگیر سیل و آبگرفتگی

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اعلام کرد: از تاریخ ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ حدود ۲۳ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

محمودی با اشاره به ۱۵۶ مورد عملیات امداد و نجات نیروهای جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در این مدت به ۸ هزار و ۱۴۱ نفر متأثر از سیل امدادرسانی شده است، ۲۳۴ نفر را به مناطق امن انتقال، و از ۲۴۰ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت، ۲۱۶ نفر اسکان اضطراری داده شدند، ۴ هزار و ۸۰۴ قوطی کنسروجات، ۴ هزار و ۸۳۲ کیلوگرم برنج، ۳ هزار و ۷۹۲ کیلوگرم نایلون، ۶۱۳ کیلوگرم حبوبات، ۲ هزار تخته پتو، ۸۲۷ تخته موکت، ۴۲۰ کیلوگرم روغن، ۴۶۹ بسته غذایی، ۲۰۰ قرص نان، ۴۰۴ ست شست‌وشو، ۳۸۱ ست بهداشتی، و ۵۴ دستگاه چادر امدادی، توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اضافه کرد :۲۷۴ تیم عملیاتی متشکل ۹۸۱ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

دیگر خبرها

  • وقوع ۷۰ حریق و حادثه در سمنان/ ۳۲ نفر از حوادث نجات یافتند
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای
  • استان درگیر سیل و آبگرفتگی
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • برقراری بیش از ۴۷ هزار تماس با سامانه ۱۲۵ / نجات ۴۸۳ نفر از حوادث رخ داده
  • امدادرسانی به ۱۶ شهرستان درگیر آبگرفتگی در خوزستان
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۲۳ استان
  • امداد رسانی پس از سقوط در ارتفاعات کرمان
  • تصادف در زنجان ۲ فوتی بر جای گذاشت