Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@13:13:05 GMT

حمله زامبی‌ها به سامانه‌های ارزی ایران

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۷۱۹۱۸

حمله زامبی‌ها به سامانه‌های ارزی ایران

آفتاب‌‌نیوز :

امروز خبری منتشر شد که از باج‌خواهی اینترنتی از یکی از سامانه‌های ارزی حکایت داشت. بنابر خبری که از سوی روابط عمومی مجموعه ابرآروان منتشر شد، مدتی قبل یکی از سامانه‌های ارزی کشور مورد حملات گسترده دیداس قرار گرفت و طولی نکشید که سایت‌های دیگر هم به همین شیوه درگیر حمله زامبی‌های دنیای آی تی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حملات DDoS زمانی اتفاق می‌افتد که تعداد زیادی درخواست به یک سامانه سرازیر می‌شود، زمانی که تعداد درخواست‌ها به اندازه‌ای باشد که پهنای باند سایت نتواند به آن پاسخ دهد، به قول معروف سایت داون می‌شود.

معمولا حمله به سایت و سامانه‌ها با فشار روی ضعف و آسیب‌پذیری‌های امنیتی سامانه‌ها اتفاق می‌افتد، اما حملات دیداس به این شکل نیست و بات‌های مهاجم از کمبود پهنای باند و منابع سرورها برای حمله سوء استفاده می‌کنند.

از آن جا که ورود بات‌ها به سایت‌های مختلف توزیع شده است، آنها خیلی با کاربر قانونی تفاوتی ندارد و شاید به همین دلیل است که هنوز راه‌حل قطعی برای این حملات پیدا نشده است.

حسین قاسمی معمار امنیت ابر آروان روز شنبه در خصوص این ماجرا گفت: سایت ارزجو با تیم مشتریان تماس گرفت و اعلام کرد فردی با او تماس گرفته و گفته اگر پولی که می‌خواهند را پرداخت نکنند، کاری می‌کند که سایت از دسترس‌شان خارج شود.

تیم مشتریان به آن‌ها گفته بود که می‌توانند از خدمات ابرآروان استفاده کنند. در حالی که این سایت درگیر حمله شده بود، وارد چرخه خدمات ابرآروان شد و حمله آن قدر شدید بود که حتی ابرآروان را نیز تحت تاثیر قرار داد.

متخصصان ابرآروان مکانیزم‌هایی را که برای مبارزه با این حملات در نظر داشتند را روی سامانه ارزجو پیاده‌سازی کردند اما تعداد حملات و فشار آن‌ها به قدری بود که برای کاهش فشار روی سرورها، از سرویس‌های تشخیص منابع حمله استفاده کردند.

قاسمی با این توضیح می‌گوید: با انجام این موارد توانستیم ۱۵ هزار بات را شناسایی کنیم. روز چهارشنبه که این مشکل به ما ارجاع شد، فشار روی سرورها وجود داشت و با انتقال ترافیک مشکل حل شد. روز بعد هم تا حدودی حملات ادامه داشت. با شناسایی بات‌ها و بستن آن‌ها حملات خنثی شد.

او در ادامه گفت: بعد از سه روز از این ماجرا سایت‌های ایکس کوئینو و اول پرداخت نیز درگیر حملات دیداس شدند اما هیچکدام به قدرت حملات ارزجو نبود. البته این دو سایت از خدمات ابری استفاده می‌کردند و مشکل خاصی برایشان به وجود نیامد.

معمار امنیت ابر آروان با تاکید بر خارجی بودن این حملات درباره گستردگی آن افزود: "اکثر" این حملات از کشورهای روسیه، اکران و قزاقستان صورت گرفته است.

حجم حمله اخیر تا آنجایی بود که بات‌ها در هر ثانیه ۵۰۰ هزار ریکوئست می‌دادند که به نسبت حملات معمول در این لایه، حدود ۲۰ برابر بوده است.

قاسمی درباره ادامه‌دار بودن این حملات گفت: ما بعد از این حملات، شاهد حملات دیگری نبودیم. با توجه به این که برای حملات دیداس راه‌حل‌های قطعی وجود ندارد، بهتر است کسب‌وکارهای این حوزه از سرویس‌های کلود بیس استفاده کنند تا در زمان رخ دادن این حملات، سایت‌هایشان از دسترس خارج نشود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: حملات دیداس زامبی حمله سایبری سامانه های ارزی حملات DDoS

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۱۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه

در همان صبح حملات اوکراینی‎ها به این پایگاه هوایی، ویدئویی منتشر شد که واضح است طی حملات اوکراینی‎ها، انبار ذخیره کیت‎های هدایت ماهواره‎ای بالدار UMPC مورد حمله قرار گرفته‎اند. با انتشار تصاویر ماهواره‎ای نتایج حملات اوکراینی‎ها توسط اکانت‎های اوسینت غربی، در سمت دیگری از این پایگاه هوایی به‎نظر هدف دیگری مورد اصابت قرار گرفته است که در ماه مارس در کنار آن رمپ، جنگنده سوخو-۳۵ پارک بوده است و در حال حاضر مشخص نیست که این اثر مربوط به چه چیزی است. همچنین این اکانت اوسینت مدعی شده است که به جنگنده سوخو Su-35S که در رمپ نزدیک به محل قرار گرفتن کیت‎های UMPC قرار داشته است، آسیبی وارد شده است که اگر در آخر ویدئو دقت کنید همان جنگنده‎های سوخو-۳۴ و سوخو-۳۵ قابل مشاهده هستند که به‎نظر نمی‎رسد که آسیبی به آن‎ها وارد شده باشد. منبع: پارتیزان

265 215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902091

دیگر خبرها

  • شهادت ۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه در روز جاری
  • شهادت ۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • شهادت ۱۳ نیروی ارتش سوریه در حمله داعش به استان حمص
  • حمله حزب الله لبنان به مقر سربازان صهیونیست + فیلم
  • النجباء: مقاومت عراق بانک اهداف بزرگی دارد
  • حمله یک پهپاد انتحاری اوکراینی به حامل موشک یدکی برای سامانه پدافند هوایی بوک روس ها (فیلم)
  • حملات داعش در عراق شروع شد
  • ببینید | حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه