Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

علی صالح‌آبادی در نشست اتاق بازرگانی ایران و عراق اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های امروز صادرکنندگان ما به عراق جابه‌جایی ارز است که با توجه به محدودیت‌های بانکی شرایط برای این انتقال سخت شده است. حضور ما در عراق اهمیت بسیاری دارد و ما تلاش می‌کنیم که در این عرصه امکانات لازم را در اختیار فعالان اقتصادی قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این بانک توان دریافت ارز در عراق و جابه‌جایی آن را دارد، اظهار کرد: ما امکان آنکه ارز صادرکنندگان را در عراق بگیریم و در کشورهایی مانند امارات یا ترکیه مبلغ مورد نظر را به آنها تحویل دهیم، پیدا کرده‌ایم. از سوی دیگر امکان دریافت ارز در عراق و تحویل ریال در ایران نیز فراهم شده است.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ادامه داد: طبق مصوبه بانک مرکزی صادرکنندگان مجاز هستند که 20 درصد از صادرات خود را با اسکناس وارد کنند. ما می‌توانیم این ارز را از طریق سامانه سنا خریداری کنیم و همان روز به حساب صادرکننده واریز کنیم.

به گفته وی، این بانک توانسته با رابطه خوبی که با صندوق ضمانت صادرات دارد به شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در عراق تا سقف 200 میلیون دلار تسهیلات بدهد و تلاش بر این است که این روند در آینده نیز ادامه پیدا کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ارز نیمایی بازار ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۲۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رییس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: بافندگان فرش دستباف در استان خراسان رضوی به صورت فصلی و به صورت آزاد فعالیت می‌کنند، به همین دلیل میزان تولید سالانه فرش تغییر می‌کند و سرانه تولید فرش دستباف ۶ مترمربع است.

شادی قاسمی افزود:  پارسال ۹۰ پروانه تولید فرش دستباف و ۳۱۰ مورد کارت شناسایی قالی باقی و دیگر حرفه‌های مرتبط با آن صادر و هزار و ۲۲۶ فقره کارت شناسایی تمدید شده است.

وی گفت: پارسال کارت قالی بافی به تعداد هزار و ۲۵۲ مورد برای شرکت‌های تعاونی تولید فرش دستباف در استان صادر شد و ۴۴۸ نفر در آزمون رتبه بندی در رشته فرش دستباف در هنرستان‌ها شرکت کردند که گواهی نامه آموزشی مهارتی برای ۲۹۶ نفر صادر شد.

رییس اداره فرش اداره صمت خراسان رضوی افزود: در دوره‌های آموزشی این اداره کل در سال گذشته برای فعالان فرش دستباف هفت هزار و ۴۰۰ نفر- ساعت آموزش ارایه شد.

قاسمی گفت: یکی از مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان دشواری بهره مندی از بیمه تامین اجتماعی است، به طوریکه از ۳۵ هزار نفر جمعیت قطعی بافندگان فرش دستباف این استان، ۱۱ هزار نفر زیر پوشش بیمه هستند.

رییس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: یکی از خواسته‌های بافندگان فرش دستباف خراسان رضوی افزایش تعداد بیمه شدگان این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی است که امیدواریم این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • ۲۱۸ هزار تن کالا از مرز مهران به عراق صادر شد
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • تجدید میثاق مدیرعامل و کارکنان بانک توسعه تعاون با آرمان‌های امام راحل
  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان