Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیرینی‌ها حاوی شکر و افزودنی‌های فراوانی هستند و باید تا جایی که می‌توانید از آن‌ها پرهیز کنید؛ گزینه‌های خوشمزه و سالم زیادی برای جایگزینی آن‌ها وجود دارد.


به گزارش شریان نیوز،شیرینی‌ها در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارند، اما بیشتر مواد تشکیل‌دهنده آن‌ها شکر، افزودنی‌های مصنوعی و رنگ‌های خوراکی هستند که کالری زیادی دارند، اما ارزش غذایی آنچنانی ندارند؛ در واقع خوردن آن‌ها احتمال پوسیدگی دندانها، چاقی و ابتلا به دیابت از نوع ۲ را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایت "هلث لاین" در گزارشی به معرفی جایگزین‌های خوشمزه و مقوی برای شیرینی‌ها پرداخته است؛ اگر میل شدید به شیرینی دارید، اما دوست دارید که به یک رژیم غذایی متعادل پایبند باشید، جایگزین‌های لذت‌بخشی هستند که می‌توانید به آن‌ها روی آورید.

۱. میوه‌های تازه

میوه‌های تازه قند طبیعی دارند و دارای مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند همچنین خواص ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی آن‌ها برای بدن بسیار مفید است؛ برخلاف شیرینی‌های مصنوعی، میوه‌ها از فیبر بالا و کالری پایینی برخوردار هستند برای مثال ۱۴۴ گرم توت فرنگی، تنها ۴۶ کالری دارد در حالیکه دارای ۳ گرم فیبر است و ۹۴ درصد نیاز بدن به ویتامین C در طول روز را تامین می‌کند.

۲. میوه‌های خشک شده

میوه‌های خشک شده به علت اینکه آب خود را از دست می‌دهند، از مواد مغذی سرشار و قند فراوان برخوردار هستند؛ میوه‌های خشک شده حتی از میوه‌های تازه نیز قند و کالری بیشتری دارند، پس لازم است در مقدار مصرف آن‌ها دقت کنید.

۳. بستنی‌های میوه‌ای خانگی

بستنی‌های میوه‌ای اگر در منزل تهیه شوند، تمامی خواص میوه منهای مضرات شکر اضافه شده توسط کارخانجات را به شما می‌رسانند؛ برای تهیه آن‌ها کافی است که میوه مورد‌نظر خود را با مقداری آبمیوه با شیر مخلوط کنید سپس آنرا در لیوان پلاستیکی یا قالب بستنی ریخته، یک چوب بستنی در آن بگذارید و در فریزر قرار دهید همچنین می‌توانید میوه مورد نظر خود را با کره بادام زمینی، عسل یا شیر نارگیل مخلوط کنید.

۴. میوه‌های فریز شده

برخلاف باور اکثر مردم، میوه‌های یخ‌زده اگر قبل از فریز شدن رسیده باشند، تمامی خواص میوه تازه را حفظ می‌کنند؛ می‌توانید میوه فریز شده را با ماست مخلوط کنید و به عنوان یک میان وعده از آن استفاده کنید.

۵. چیپس میوه و سبزیجات

برای تهیه این چیپس آن‌ها را قبل از پخت به تکه‌های نازک برش بزنید تا پس از پخته شدن، حالت ترد پیدا کنند. این چیپس‌ها می‌توانند نیاز روزانه شما به میوه و سبزیجات را تامین کنند همچنین مصرف آن‌ها می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت، چاقی و برخی سرطان‌ها را کاهش دهد به عنوان مثال می‌توانید برش‌های سیب را با اضاف کردن دارچین بپزید.

۶. گلوله‌های انرژی

این لقمه‌ها معمولا دارای مواد مغذی سالم بوده که نیاز بدن به فیبر، پروتئین و چربی‌های مفید را تامین می‌کنند؛ این گلوله‌ها باعث می‌شوند که احساس سیری کنید. جو، کره دانه‌ها، تخمه‌های مغذی و میوه‌های خشک شده مواد تشکیل دهنده این گلوله‌ها هستند؛ این گلوله‌ها کالری بسیار بالایی را به بدن شما می‌رسانند، پس نیاز دارید تا به خوردن یک یا دو عدد در یک وعده اکتفا کنید به عنوان مثال می‌توانید یک لیوان بادام و گردو را به همراه یک لیوان کشمش، ۳ عدد خرما، نصف قاشق غذاخوری دارچین و عصاره وانیل در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که چسبنده شود، به هم بزنید؛ سپس با استفاده از دست، توپ‌های دو یا سه سانتی‌متری درست کنید و بر روی آن پودر نارگیل بریزید!

۷. آجیل

آجیل‌ها معمولا مخلوطی از دانه‌ها، تخمه‌ها، حبوبات و میو‌ه‌های خشک شده هستند؛ آجیل مواد مغذی از جمله فیبر، پروتئین و بسیاری از ترکیبات گیاهی را برای شما فراهم می‌کند، اما بسته‌های آماده که از مغازه‌ها خریداری می‌شوند حاوی شکر افزوده هستند؛ برای یک نمونه سالم خانگی می‌توانید انواع مختلف بادام‌ها و توت‌ها را به همراه چوب شور یا شکلات تلخ بنا بر مزاج خود ترکیب و استفاده کنید.

در انتها دوباره یاد‌آور می‌شویم که شیرینی‌ها حاوی شکر و افزودنی‌های فراوانی هستند و باید تا جایی که می‌توانید از آن‌ها پرهیز کنید؛ گزینه‌های خوشمزه و سالم زیادی برای جایگزین شدن به جای آن‌ها وجود دارد. پیشنهاد می‌شود دفعه بعدی که میل به خوردن شیرینی پیدا کردید، یکی از گزینه‌های پیشنهادی را با توجه به موادی که در اختیار دارید امتحان کنید.

 

برچسب هاشیرینی‌

منبع: شریان

کلیدواژه: شیرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۴۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیلتس چیست؟

طبق آخرین گزارش در اردیبهشت سال ۱۴۰۳، هزینه آزمون آیلتس به مبلغ ۸ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان رسید. آزمون آیلتس مهارت‌های زبان شما را به چالش می‌کشد و مانند دوی ماراتن، گاهی لذت‌بخش است و گاهی نفستان را می‌گیرد.

در این مطلب، به بررسی آزمون آیلتس و کاربرد آن پرداختیم. همچنین گام‌به‌گام برای پیمودن این ماراتن شما را راهنمایی خواهیم کرد.

آیلتس چیست؟ سفری بین‌المللی به دنیای زبان انگلیسی

آیلتس (IELTS) مخفف International English Language Testing System آزمون بین‌المللی برای تعیین سطح انگلیسی است و به عنوان معتبرترین آزمون زبان انگلیسی در دنیا شناخته می‌شود و برای مهاجرت تحصیلی یا کاری به بسیاری از کشورها، نیاز است مدرک آن را ارائه دهید. بالاترین نمره این آزمون نمره ۹ است.

کاربرد آزمون آیلتس چیست؟ کابوس پرمشقت یا فرصت کسب مهارت

اولین و آشناترین کاربرد آزمون آیلتس، تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا است. شما برای مهاجرت به بسیاری از کشورها یا اشتغال در شرکت‌های بین‌المللی لازم است نمره آیلتس ارائه دهید. به‌عبارتی، مدرکی است که ازطریق آن می‌توانید سطح زبان خود را نشان دهید. فرقی نمی‌کند هدفتان مهاجرت به کشور انگلیسی‌زبان است، قصد ادامه تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا را دارید یا برای ارتقای شغلی در یک شرکت بین‌المللی اقدام کردید؛ آیلتس کلید طلایی رسیدن به آرزوهایتان است.

انواع مختلف آزمون آیلتس چیست؟

دنیای آیلتس دو مقصد اصلی دارد که براساس هدفتان می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید:

آیلتس آکادمیک

این آزمون برای کسانی است که قصد تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا یا کار در محیط‌های آکادمیک را دارند. سوالات این آزمون در سطح دشوارتر یا به‌اصطلاح آکادمیک هستند و نیاز به دانش تخصصی در زمینه‌های مختلف دارند.

آیلتس جنرال

این نوع آیلتس برای کسانی مناسب است که قصد مهاجرت به کشورهای خارجی یا کار در محیط‌های غیرآکادمیک را دارند. سوالات این آزمون در سطحی ساده‌تر هستند و بر مهارت‌های روزمره زبان انگلیسی تمرکز دارند.

از نظر نوع ارائه آزمون آیلتس، آن را می‌توانید به یکی از دو صورت زیر ارائه دهید:

آزمون کتبی

این نوع آزمون به‌صورت سنتی با استفاده از کاغذ و قلم در موسسات برگزاری آزمون برگزار می‌شود. هم اکنون برای شرکت در آیلتس کاغذی نیاز است به یکی از کشورهای آزمون‌ گیرنده همسایه مانند ترکیه یا ارمنستان سفر کنید.

آزمون کامپیوتری

در این نوع آزمون، سوالات روی صفحه نمایش کامپیوتر ارائه می‌شوند و پاسخ‌ها نیز به‌صورت الکترونیکی ثبت می‌شوند. برای این آزمون کافی‌است به مراکز آزمون آیلتس در تهران یا شهرهای بزرگ اقدام کنید.

ساختار آزمون آیلتس چگونه است؟

مسیری که در آزمون آیلتس پیش‌رویتان است، ۴ مرحله دارد. با گذراندن این ۴ مرحله می‌توانید نفس راحتی بکشید:

مهارت خواندن (Reading)

در این بخش، شما با انواع مختلف متن‌های انگلیسی، روبرو می‌شوید. برای پاسخ به سوالات این بخش لازم است متن هارا با تکنیک های خاصی بخوانید . سوالات این بخش شامل انواع مختلفی مانند صحیح و غلط، پر کردن جاهای خالی، تطبیق عنوان و موارد دیگر است.

مهارت نوشتن (Writing)

در این بخش، لازم است دو Essay(مقاله) با موضوع مختلف به زبان انگلیسی بنویسید. موضوعات این بخش معمولا شامل موضوعات عمومی و تخصصی‌ است. برای موفقیت در این بخش، باید بتوانید ایده‌های خود را به‌طور واضح بیان کرده و آن‌ها را بسط دهید، مثال بزنید، از گرامر و واژگان صحیح استفاده کنید و به نکات نگارشی زبان انگلیسی توجه کنید. اغراق نیست اگر بگوییم نمره ۸ به بالا گرفتن در این مهارت گاو نر می‌خواهد و مرد کهن.

مهارت صحبت کردن (Speaking)

در این بخش، شما باید در یک مصاحبه با یک ممتحن انگلیسی‌زبان شرکت کنید. در این مصاحبه، شما به سوالات مختلفی در مورد موضوعات مختلف پاسخ خواهید داد و از علایق، تجربیات و نظراتتان صحبت می‌کنید. برای موفقیت در این بخش، لازم است به‌طور روان و واضح صحبت کنید، از گرامر و واژگان صحیح استفاده کرده و به سوالات ممتحن به‌طور کامل و دقیق پاسخ دهید. فراموش نکنید حفظ کردن پاسخ سوالات احتمالی ممتحن کار هوشمندانه‌ای نیست؛ زیرا ممتحن با سنجش همه‌جوره سطح اسپیکینگ شما ممکن است غافلگیرتان کند.

مهارت شنیدن (Listening)

در این بخش، شما باید به مکالمات و گفتارهای مختلف انگلیسی به لهجه‌های مختلف گوش دهید و به سوالات مربوط به آن‌ها پاسخ دهید. سوالات این بخش شامل درک ایده اصلی، یافتن اطلاعات خاص، تکمیل جملات و موارد دیگر است. برای موفقیت در این بخش، لازم است سطح شنیداری و واژگان قوی داشته باشید.

جای نگرانی نیست. شما با شرکت در کلاس‌های آیلتس می‌توانید تکنیک‌های تست‌زنی این آزمون را یاد بگیرید.

برای آزمون آیلتس از کجا شروع کنیم؟

اکنون که کفش آهنی‌تان را به پا کردید تا از هفت خان آیلتس بگذرید، نیاز است نقشه راهی داشته باشید. برای شرکت و ثبت نام آیلتس گام‌های زیر را پیش‌رو دارید:

گام اول: هدف خود را مشخص کنید

قصد دارید آیلتس آکادمیک بدهید یا جنرال؟ چه نمره‌ای موردنیازتان است؟ آیا تاریخ یا ددلاین مشخصی برای ارائه نتیجه آزمون دارید؟ با مشخص کردن این موارد، قدم مطمئن‌تری را در آغاز خواهید داشت.

گام دوم: سطح فعلی خود را بسنجید

در این مرحله می‌توانید با تعیین سطح بفهمید در زمینه آیلتس چند مَرده حلاجید. سپس براساس سطح زبانتان در کلاس‌های آمادگی برای آزمون آیلتس شرکت کنید. اگر از اساتید و کارکشتگان این مسیر بپرسید به شما توصیه خواهند کرد وقت خود را با شیوه خودخوان هدر ندهید. هرچند روش خودخوان نیز ممکن است روی برخی افراد با سطح زبان مناسب نتیجه مثبت داشته باشد، اما معمولا طی کردن مسیر آیلتس بدون راهنما وقت تلف کردن است.

گام سوم: خودتان را برای روز آزمون آماده کنید

با تسلط بر منابع تخصصی و اصلی آیلتس، همه‌جوره خودتان را آماده کنید. نیازی نیست استرستان را با دنبال ۱۰۰ منابع برای خواندن بیشتر کنید. روی دو سه منابع اصلی مانند کمبریج، ویدیوهای سایمون و لیز و منابع منتخب و پیشنهادی از اساتید معتبر آیلتس تمرکز کنید.

گام چهارم: قبل از آزمون اصلی،خود را محک بزنید

زمانی که احساس کردید به سطح آمادگی قابل توجهی رسیدید، سراغ آزمون‌ و تست‌های آیلتس بروید. در مسیر خواندن برای محک خودتان قبل از آزمون اصلی می‌توانید امتحان ماک بدهید. ماک آزمون شبیه‌سازی آیلتس است و سوالاتی مشابه امتحان اصلی دارد.

گام پنجم: با اعتماد به نفس و مطمئن در آزمون شرکت کنید

به غول مرحله آخر رسیدید. تلاش چند ماهه شما قرار است در این آزمون نتیجه دهد. اگر از ماه‌های قبل برای کنترل استرس و افزایش اعتماد به‌نفستان در مسیر کسب مهارت آیلتس اقدام کرده باشید، در این مرحله می‌توانید عملکرد رضایتمندانه‌ از خودتان داشته باشید و مدال افتخار کسب نمره موردنظرتان در آزمون آیلتس را به گردنتان بیندازید.

کد خبر 751071

دیگر خبرها

  • آیلتس چیست؟
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • (ویدئو) نحوه درست کردن ۵ دقیقه‌ای شیرینی نارگیلی؛ خوشمزه و ساده
  • نحوه درست کردن ۵ دقیقه‌ای شیرینی نارگیلی؛ خوشمزه و ساده (فیلم)
  • طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فن‌ها
  • رکوردهای شیرین مودریچ و کارلتو در شب شیرینی رئالی‌ها
  • بهترین خوراکی‌ها برای جایگزین کردن آن با شیرینی (فیلم)
  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • شیرینی‌ها و شگفتی‌های کودکان به روایت یک دیدار