Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@06:31:36 GMT

پیاده‌روی اربعین بزرگترین تجمع مذهبی در دنیاست

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۷۶۳۵۴

پیاده‌روی اربعین بزرگترین تجمع مذهبی در دنیاست

استاندار آذربایجان شرقی بر استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی پیاده‌روی اربعین تأکید کرد و گفت: پیاده‌روی اربعین بزرگترین تجمع مذهبی در دنیاست و باید این رویداد عظیم را به همه جهانیان نشان دهیم.

به گزارش ایسنا، محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، ارتقای برنامه‌های فرهنگی در ایام اربعین را ضروری دانست و گفت: باید از ظرفیت‌های این رویداد باشکوه در عرصه‌های علمی و فرهنگی استفاده بیشتری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: ستاد اربعین استان نیز ارتقای برنامه‌های فرهنگی را جزو اولویت‌های خود قرار داده است.
 
استاندار آذربایجان شرقی همچنین از برگزاری باشکوه آئین‌های عزاداری ایام محرم در تبریز و سایر شهرهای استان قدردانی کرد و گفت: خوشبختانه مراسم امسال بدون کوچکترین مسائل حاشیه‌ای و در کمال آرامش و امنیت برگزار شد.
 
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی هم  در این نشست گفت: سال گذشته حدود ۷۰ هزار نفر از استان به پیاده‌روی اربعین مشرف شدند که امسال پیش‌بینی می‌شود این میزان به یکصد هزار نفر افزایش یابد.
 
علیار راستگو با بیان اینکه ستاد اربعین استان آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی را دارد، افزود: امسال 25 موکب خدمت‌ رسانی به زائران توسط این ستاد برپا می‌شود که یک موکب در مرز خسروی و 24 موکب در داخل خاک عراق مستقر خواهند شد.

شهرام دبیری - رئیس شورای شهر تبریز هم با اشاره به برنامه‌های شورای شهر و شهرداری تبریز در چشم‌انداز ۱۲ساله، توسعه فرهنگ شهروندی و شهرنشینی، ارتقای سرمایه فرهنگی اجتماعی شهروندان و توسعه آموزش های شهروندی را از نتایج اجرای این برنامه‌ها برشمرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۶۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود. - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوروزپور، مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: هشت هزار و 767 بقعه داریم که 33 بقعه متعلق به پیامبران است و 39 پیامبر در آنها دفن است.

نوروزپور با بیان اینکه در حال حاضر شش هزار امامزاده در کشور هستند و بقیه بقاع متبرکه افراد شاخص و علما هستند‌‌، گفت: امامزادگان در دین باوری مردم نقش برجسته‌ای داشتند؛ با تبلیغ دین اسلام مردم آموزه‌های دینی را از آنها یاد گرفتند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف تصریح کرد: امامان معصوم علیهم السلام و فرزندان آنها در زمان حیات مبلغان شریعت، مروجان دین و مفسران قرآن بودند؛ اکنون نیز که در قید حیات نیستند، همین سنت به شکل دیگری در بقاع متبرکه آنها انجام می‌شود.

افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور

او ادامه داد: در زمان کرونا بیش از دو میلیون و 500 هزار بسته معیشتی توسط اوقاف در میان خانواده های کم برخوردار توزیع شد.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود.

نوروزپور افزود: یکی از وظایف سازمان اوقاف و امور خیریه احیا و آبادانی بقاع متبرکه و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موقوفات است.

او با بیان اینکه اکنون هدف وقف کاهش مشکلات و مسائل جامعه است، گفت: تا سال‌های گذشته سنت اوقاف بر اجاره‌داری بود اما اکنون باید نیازهای جامعه را از طریق وقف برطرف و به جامعه خدمت کنیم.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با بیان اینکه «مقام معظم رهبری فرمودند تنها به اهدای بسته معیشتی اکتفا نکنید» گفت: حضور اوقاف در حوزه اقتصاد موجب ایجاد اشتغال، رونق تولید و خدمت به مردم و کشور شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی ۵ موکب شهادت امام جعفر صادق (ع) در پیاده‌راه بجنورد
  • نخستین پیاده‌روی خانوادگی سال جدید شیرازی‌ها
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • ۶۰ هکتار به فضای سبز سنندج اضافه می‌شود
  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • برنامه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی به مناسب روز مریانج برگزار می‌شود
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود